TBT





7 Juli 1999

SOOOOOOMMAR

Att det har vart så fint väder i Sverige senaste tiden är helt underbart!! Att börja jobba är det dock inte.. Men man får tänka på pengarna ;) Annars har jag mest slappat sen jag kom hem från Cypern inte gjort något speciellt! Men ska börja skrivaa nu :))))
 
 
Pusss Cilla 
 

Sammanfattning

Okej kan sammanfatta min vecka i text också. Utöver att jobba då. I måndags kväll hälsade jag på farfar och farmor och plockade bär med lillkusinen. På tisdagkvällen hämtade Alva upp mig i Barkarby och sen åkte vi o Keno och åt pizza, sen badade vi och bastade vi hos henne och hade orange is the new-black maraton (fast jag somnade) 

I torsdags kväll träffade jag Sofia och badade vid bryggan nära där jag bor och myste. Sen i fredags packade jag och igår åkte vi hit till västkusten. Här har det varit fint hela dagen och är återigen en gris i ansiktet. Men det är jättemysigt!!! 



Söndag igen

Veckan i bilderrr, fast har gjort
Mer än vad som visas på bilderna 



Så är han inte hemma 



Haha västlänningarna är roliga "bryllop"



Så mys här i hamburgsund<333



Veckan i bildzz


Tråk på jobbet







Grät floder till the fault in our stars igår 

In a world gone plastic, baby You're so Classic

Mitt uppe i sommaren, jobbar aset av mig samtidigt som jag försöker njuta av allt och inget. Går helt okej faktiskt.  Sa hejdå till min fina pojkvän imorse som drar iväg i två veckor. Imorrn ska jag träffa girls och kanske en Kentaro. Sen ska jag snart träffa cillen. 

Älskar sommaren. 


<33

Veckan i bilder

Blir typ bara såna här inlägg 









Sommarlov

Går lite segt med bloggandet men jag gör inget annat än jobbar. Jo lite annat också ;) 
Gårdagen


Veckan i bilder










Hahahaha






tillbaka till vardagen

fast sommarlov ändå whey. igår hämtade alva upp mig (!!!) och vi åkte först till solna c och sen in till stan. där mötte vi hanna och sen keno och sen olof, missed them so muchhhh<33333 
 
sen åkte jag hem till fredrik aahhh missed him a lot också. vi spelade wii och gosade. nu på kvällen har jag varit hos mormor och morfar och ätit massa mat. imorrn börjar jag jobbaa... jetlagen är iaf borta nu typish
 
puss pussssss
 
 

RSS 2.0