Pepparkaksbak





senaste från nice

Senaste:

Låt du hörde: Innan vi suddas ut -Daniel Adams-Ray (random haha)

Film du såg: Crazy Stupid Love, på franska haha

Mat du åt: Subway

Kram: Mike tror jag i skolan nyss

Puss: Simone, en italienare (räknar inte alla pussar på kinder som vi gör när vi hälsar, isåfall var det bez)

Känslan: Nöjd

Bråk: Med Bez i fredags när hon var på fyllan hahaha fast kanske inte räknas

Resa: Monaco med Olof!

Glädje: Idag när jag och bez märkte att vi var i samma comprehension-klass

Längtan: Efter alla er där hemma

Dröm: Att vi blev flyttade till EF i Sydafrika...

Personen du träffade: Bez

Person du pratade i telefon med: Bez...

Personen du fick sms av: Bez hahahaha hon är med på varje

Gången du var utomhus: en timme sen när jag promenerade hem från skolan

Gången hela din familj åt middag tillsammans: min mottagning 

atm

hej hörrni

blir ju inte så privat på andra bloggen så känns bra att kanske skriva av sig lite här.
 
Livet rullar på, har ingen hemlängtan så det är skönt. men i och med att världen just nu typ befinner sig i krig med IS känns det inte 100% bra att vara bosatt i france... men what to do. rädslan får inte stoppa en från att leva!
 
var jättekul att ha lisa här förra veckan. få en bit av sverige hit och presentera henne för alla här! hon fick mig att förstå hur lika jag och bez är i sättet att vara haha det var det enda hon pratade om på fyllan. 
på fredag kommer olof också och han ska till och med bo här med mig<33 so cozy
 
skypeade med Isac i tre timmar igår. det var en kontrast mellan kyliga och vindiga öland och soliga nice haha. blev lite jobbigt ett tag när man ändå insåg hur knäppt det är att vara så långt ifrån varandra. tror jag även saknar att ha en trygg pojk att gosa med. är lite trött på alla ef-grabbar. men lär mig väldigt mycket om grabbs haha kommer vara pro när jag kommer hem. 
 
tror min lymfkörtel är svullen men hoppas jag inte blir sjukis. 
 
lite av mitt liv just nu. tveka inte om ni vill skype någon gång<3 saknar er
 
en av dom roligaste kvällarna hittills haha

Helgen

I Lördags var jag och Fanny på mall of scandinavia! Riktigt ballt och sjukt bra, förutom att VS va lika litet som Hamngatan och det var en besvikelse! Annars var det bra stora affärer och när väl hypen har lagt sig efter jul så kommer jag lätt åka dit igen!:) lindt affären var ju kärlek vid första ögonkastet <3 sen på kvällen så var mamma och pappa borta så jag hade lovat att va hemma med Erik så vi kollade på fotbollen och åt hemmagjord pizza! Igår så fixade vi ett rum i huset till mej också ifall jag inte skulle orka gå ut! Så det va skönt nu när det börjar bli kallt :) nu ska jag fortsätta plugga.
Puss och kram cillen 















Lite bilder






 
Tar nog inte så många bilder ..!


GAMEDAY

 
 
 

Novembre

Massor av saker händer, tiden går fort, men långsamt, vet inte riktigt faktiskt haha. Har skött mig med alkoholen, fram till i fredags... vi drog till en klubb som heter coulisse eftersom att det var Noahs sista kväll. alla chippa in på fyra liter vodka och massa utblandning, drack ett glas sen var jag LOST. Jag och bez förklarade vår kärlek till varandra när hon bara skulle iväg till toaletten en stund, hade ett riktigt moment. Avigail sa till mig i skolan idag att jag sjöng en justin bieberlåt på dansgolvet när det var någon annan som spelades och att jag såg helt borta ut. Kommer inte ens ihåg att jag dansade... första gången jag har minnesluckor. Daniel tog hand om mig när jag började spy men jag märkte inte att han också var packad. vi gick vilse i Nice 2 på natten men trots min fylla (kunde knappt gå) lyckades jag fråga om vägen tillbaka på franska av en man vi stötte på och förstod det han svarade haha hur sjukt. 
 
Bez ringde och skrek på mig så jag gick tillbaka till klubben och sen släpade hon och paola mig hem. Bez skriker åt läskiga killar påvägen hem att hon ska köra upp deras dicks i deras ass hahaha och jag skrattar fast jag är halvdöd. Morgonen efter dog hennes madame av garv när Bakis-becc kom ut ur Bez rum... 
 
Ikväll stannar jag HEMMA, ska aldrig mer dricka i hela mitt liv. eller jo. sådär säger man bara. tydligen spydde alla av vodkan i fredags så det måste varit något skumt, försöker ju faktiskt ta det försiktigt.
 
vilka minnen jag fått. redan. har varit här i snart två månader. Just nu skrev Lisa att hon flyger hit på tisdag, om mindre än 3 veckor kommer olof, Ska bli SÅ kul!!!!
ett infekterat öga plus blixt-ögon plus typ vampyrtänder? happy halloween.
Jag och michiel som hoppa in i min bild när jag skulle ta selfie med garderobslappen på High club. världens gulle
jag och juan-felipe, som lurade mig att han var pablo escobars barnbarn. men han dansar som en gud så jag förlåter honom. världens charmknutte haha. gav bez en lapdance i onsdags också har ALLT på film 
standard när man egentligen inte vet vart man ska men att man ska nånstans...
 

November

Halloj :)
nu är det november och tiden bara rinner iväg.. Att det är mindre än en månad kvar till första advent är galet! även fast jag måste säga att jag längtar en aning :)  allt är så mycket  mysigare när det börjar bli jul än va det är nu.. Annars händer inte så mycket har tenta idag som jag kommer kugga på, helt omöjligt att jag blir godkänd för förstår inte det här momentet alls men men. 
 
Kram 
 
 
november, hello, and winter-bild

RSS 2.0