ego


PÅSKLOV

Hejhej!!
 
Nu sitter jag hos fanny med Jessica! Idag har vi vart och gymmat så hurtiga som vi är :) Och imorn äre handbollsträning ! Vet att ni vill ha långa inlägg men vet inte vad jag skaaa skriva jueeeeeee!!!! Men aja de e najs att va hemma själv och de som händer då stannar där ne skämta bara de händer inte så mycket  ;) God naaattt tidig träning imorn :))) 
 
 
Ända bilden på fannys dator

alldeles bensvag

har gått i en evighet känns det som.
var ute på en promenad med fanny förstår ni från 14-17 kanske hahahah (okej vi satt och solade typ halva tiden)
vi lyssnade även på musik, mys med spotify hewhewhehw
 
ikväll kommer pappas vän över på besök och imorrn åker jag till mormor! puzz

JAG BLIR GALEN

 JAG HAR SKAFFAT SPOTIFY.
 
det har aldrig blivit av men nu tog jag tag i det och jag är helt hypad! vet inte vad jag ska ladda ner först bara köttar massa låtar omg hörrni.
 
börjar gråta snart
mobba mig inte

Gårdagens outfit

Väldigt nöjd över denna! Mina kompisar var också jävligt heta igår! Puzz


Yoooooo biatchozzz

Hade en mys dag i skolan då den var typ tom hahaha också lyste solen så vi solade på rasten 😍 och OMG fruktsallad och grädde till efterrätt 😃😃😃
Sedan åkte jag och Jasmine och Alva in till stan och kollade lite butiker! Alva drog hem sen men jag och jassy var kvar ett bra tag till! Hon köpte finfina saker men jag sparar inför London så lät bli hahaha


Tjenaaaaaaaaaaaaare

Hejheeeej!
Jag e trööt som sataaan , så hej dåååå :D

assså jag orkar inte

skrev ett helt inlägg på min iphone men det gick inte att publicera. nu vet ni att jag försöker iaf ♥
 
här får ni låten jag dansar till just nu, eller vi har precis gjort klart koreografin så nästa gång blire nåt annat!

dansen är alltså rättså långsam, men asbra träning för ryggen! brukar gilla fart men det långsamma var kul för man fick göra det mer personligt och slippa tänka på svåra steg och så! 

God morgon allihopa!♡


You came, you raved, we loved ♡

Nu har SHM gjort sin sista konsert tillsammans, deras onelasttour är över! Gråter typ nästan men ska hålla utkik efter deras nya låtar på egen hand! ♡Hoppas på reunion♡


MInnen <3


Fuck imorn är de måndag igen

Tjenare! Beccz har ju redan berättat om gårdagen och idag har jag bara pluggat och inte gjort ett skit men de e najs för jag mår inte prima direkt!


we rule the world

 
Heeej!! sitter hemma har pluggat franska och tänkte nu titta lite vampire diaries, naaaaaaiz right?
 
Igår kväll kom fanny och cillz hem till mig och vi tände ljus och hade en egen earth hour en timme senare än resten av världen typ, fuck mainstream. 
vi satt och pratade och åt lite gott och sedan spelade vi ett kul spel hela kvällen typ lol men det är hemligt.
sedan disskuterade jag träning med cilla mitt i natten och fanny sov ( YES JAG SOMNADE INTE FÖRST) fast hon vaknade sen men det låtsas vi inte om. 
Imorse när vi vaknade gjorde jag scones och vi gjorde värsta mysfrullen! (se fannys insta (gilla bilden också)) asmätt fortfarande hahah men yålå
 
 
 

hej blogggeeen

igår var jag på tappens vårshow eftersom att isabelle skulle sjunga, mamma och pappa kom också. typ en av de få gångerna jag varit med båda två på hela året typ.
 
vårshowen var lite rolig, massa wannabe swaggers som sjöng och dansade hahah och lotte wilhelmsson skakade loss på sen asså garvade i typ 10 minuter galet. sedan var det myskväll hemma med pappa och is, inception vart det!!
 
idag har jag varit i stan med fanny och promenerat och shoppat skoooor!! yay äntligen äger jag de låga vita conversen!! vi åt glass och sedan donken hahah
 
nu lagar pappa någon mystisk maträtt och jag får se vad som händer ikväll, tjatja bitchez
 
pappa igår kväll när han gjorde sina övningar + jag och blixten
 

Vill ha SOMMAR!

Hejhej! Sitter på el buss på väg hem från Norrköping! Vi förlora tralalallala! Milkshaken va riktigt god iaf eftersom jag är så tjock ;) men just nu vill jag ha soooommmmmmar och soooool! Får damp på allt kallt!!!!!! Själv hemma next week chillidill! Random inlägg hoppas alla Har de bra!


Puuuuuuusssss Cillla


Sant och sååå söt


En sån jävla härlig känsla ..<3


återträff

hej, vaknade astrött fast jag la mig tidigt men what you gonna do about it. 
åkte buss med fanny, jonas och elsa och hade en lagom seg dag i skolan. efter skolan satte jag och olof oss på donken och tjocka oss lite innan vi åkte mot tappen!!
Åh vad mysigt det var att träffa hela gänget igen!!! var mysigt ändå fast vi bara hängde i cafeterian! gick runt lite i skolan och pratade om minnen och fan vad jag längtade tillbaka till tappentiden. älskar gymnasiet men tappen kommer fortfarande ha en speciell plats i mitt hjärta <3 okej fan vad gay men faktiskt lite sant
 
spelade pingis med bat-erdene och sedan lucas och simon också det var jättekul för jag sög hahah prata lite om bromma med david och simon också haha. fyllde i en blankett om tappen också det var tråkigt. och cilla det var jättemysigt att träffa dig igen det var så längesen <3 fick skjuts av lisas pappa hem så slapp snöovädret också najjjsss hoppas på att se alla snart igen!!! 
 
och alva om du läser det här sa jag till lucas att han borde haffa dig för du är rolig <3 puss och kram
 
snodde bilder från insta och den där david är lisas bitch får ni vrida på era söta huvuden

i´m so pumped up by some shit from the thrift shop

..eller inte. men har inhandlat lite stuffs inför våren som jag behöver, nu ska jag inte köp något mer innan london hahaha.
 
gjorde synundersökning i vällingby idag med hannzy pannzy och det gick väldigt bra!! har tydligen väldigt bra syn så slipper bli glarrebarre som vissa losers (cilla och fanny det var riktat mot er), nej jag skoja bara men jag är glad att jag inte behöver glasögon.
 
tog lite outfitbilder till er med egokameran där jag har på mig nya plaggennn, två där jag leker söt och en där jag har swag. puss
fuckade fingrar och justain beijber

dessiner

helgen har varit mysig, igår spenderades dagen hos ellie och frida och lilla loke och pratade väldigt mycket med ellie,  vilket behövdes haha. vi käka mat där och mysde sen kom mamma och sedan åkta vi hem och då skypeade jag med fanny som behövde sällskap den smurfen.
 
idag skulle jag gå till tvättstugan och kolla tid, efter det så tog jag en promenad för att utforska mina områden lite mer. det var rättså tråkigt egentligen, men gick en runda på 40 minuter och kom sedan hem och käka lunch. sedan har jag kollat lite på datorn, lyssnat på musik och faktiskt skissat lite. 
gjorde det mkt i nian men mitt block tog slut så det har inte blivit av på ett tag haha. men idag snodde jag lite papper från isabelle och ritade sommar-bilder för att jag vill ha sommar NU.
 

SM!!!!!!!!!

 
 

din skit

din hora som bara förstör för allt och alla, du är så jävla äcklig, någon gång vill jag säga det till honom. han är hemsk person som knappt förtjänar att få leva. usch. vill bara spotta på honom.
 
Men är helt ok glad iaf. solig fredag och ska snart gå och träna med mamma! var hemma hos mormor igår varav texten ni fick ta del av där uppe. gick sådär där men det kommer att lösa sig. bara för att vissa beter sig som fittor betyder inte det att vi inte ska fortsätta leva som vanligt. 
 
pussssssssss på alla snälla personer där ute

SM-HEEEEEELG

Hejhej!
Nu har jag precis vart på Huddinge sjukhus och har ett spräckt ögonbryn med bula och blåmärke samt ett ordentligt stukat finger, åh vilken bra dag! eller inte.. Men de är SM i heeeelgen så jävla underbart och hemma SM snacka om tryck på läktaren så jädra coolt de kommer bli jaoo! :))
Imorn är de hemstudiedag så skaväl försöka plugga om in huvudvärk släpper samt om jag kan greppa pennan vilket jag inte kan göra nu! nä nu ska jag va lite gladare och sluta klaga!
 
älskar er , puuuuusssss Cilla lol
 

Torsdag

Idag var jag jättetrött i skolan men klarade av dagen och sedan fikade jag med Alva Keno och Olof och det var jättemyyyzigt!
Nu är jag påväg till mormor och morfar som är hemma från iran, får se hur det går... Aja har hänt asmycket hemma orkar inte men pratade med Hanna lite idag och kände mig bättre men usch vad jobbigt det är bläääöe
Ha det bra


Jag fryser!


stalking? not much

ba kollade igenom hannas tumblr och ville dela med mig av några awesome biler/gifs 
http://ingenbryrsigomdig.tumblr.com fan hanna vilken reklam du får azzz
 

inte titta ner

hey soulsisterrrs
 
idag hade jag en rättså lång dag i skolan, fick tillbaka matteprov, bästa hittils!! 27 av 30, B (ett C-poäng från A)
wohoop ja sedan hade vi trrråkig samsam och sedan trrrråkig engelska och sedan trrråkig Natur.
 
aja men dan var rolig ändå med mina kära vänner! och nu är jag hemma och ska baaaara chilla för att jag inte orkar något annat haha (eller jo måste plugga lite franska)
 
tänkte ta en outfitbild men den blev kass, men istället för att titta på mig och mitt orre-face kan ni som inte varit här i lägenheten än se hur mitt och isabelles rum ser ut!! helt ok klart bara lite saker som fattas!  (sängen lite halvt bäddad)
pözz

hur dom än vill se oss gå med tunga steg

hej jag är glad
 
solen skiner och en chill vecka ligger framför mig!
Har dessutom mig för att köpa en skinnväst och en jeansjacka och ett par vita converse för att välkomna våren, om bara värmen kunde komma snart!
nu har jag redan pluggat till franskaprovet så tänker titta nått avsnitt vampire diaries och lyssna musik innan jag ska dra iväg och träna med josse! puss
 

dressed in all pink 'cept my gator shoes, those are green

heeejsan svejsan!!
Hade en alldeles underbar lördag igår!! brunchade bigtime med girlsen, vi vart så jäkla mätta det var galet! vi hade typ mängder med frukt, smoothie, scones, våfflor, muffins och en massa annat gotttigott! sedan var vi i matkome ett bra tag och sedan drog de hem, buhuuu. 
nejmen träffade jasmine becka och josse på kvällen också och sedan anastasia, denise och julia (som jag vet att du inte känner till cillz men skriver dem ändå) och hade en awesome utekväll!!! sedan sov jag över hos becka med jasmine josse och anastasia och idag hämtade mamma mig och vi handlade mat och köpte sushi!!! najjjjs ellr vad?
resten av dagen ska nog spenderas med lite plugg och träning 
nu får ni lite bilder

JSM och laserdoooome

Hej!
Just nu sitter jag och tittar på tumba i JSM tsm med Fanny! Sen efter de åker vi till Hötorget för att spela laserdome med laget, jag suger men det ska bli rooligt! När vi är klara där så drar vi spurten hem så att vi hinner se Anton Ewald hos mej jag och Fanny! Så de e najs! Puuuusss Cilla


09032013

ey ey yo yo
 
sitter hemma vrålhungrig och väntar på tjejorna som ska komma och käka brunch här hos moi! 
Sov hos fanny igår, mys! vi pratade spelade lite sims haha och sov för vi vara aströtta. sedan gick jag hem imorse i det fina vädret och handlade lite och har nu duschat typ!!!
 
bilder kommer sen pusspuss cilla uppdatera lite mer tack
kommer nog att se ut såhär efter tha brunch

swag

idag så hade vi prov första lektionen men provet var lätt så det var lögnt
 
sedan efter skolan drog jag in till stan med de flesta från gänget och köpte med oss fika och satte oss i kungsan i solen. olof jonte och ludde hade dessutom hittat en heliumballong som vi hade kul med.
 
i helgen är jag ensam hemma då pappa och isabelle drar till barcelona så ikväll ska jag träffa fannisen och imorrn blir det brunch med tjejorna hos mig!!! sen får vi se vad som händer imorrn kväll men åker till mamma på söndag tror jag!!! 
 
puss puss

VARFÖR VÄNDER BILDERNA PÅ SIG?!

Hej har inte orkat blogga fullt med annat att göra

Hejhej! Lite snabbt om min vecka!

Mån: inte ett skit kommer inte ens ihåg vad som hände då faktiskt! Men tränade!

Tis: hade träning sen praktik, höll handbolls lektion på engelska lol de va svårt faktiskt! Sen va de träning igen och så stannade jag kvar me Jessica o Lukas o tittade på team Sthlm! Va hemma typ 22.30...

Ons: shopping och sen va jag på tumba med Jessica och Lukas!

Tors: skoooooola!

Och imorn ska jag sova hos Fanny!

// Cilla :)


lite snabbt bara

sen vill jag sova!!
 
har varit askul men jobbigt på dansen iidag samt en massa tacklingar på idrotten då vi körde fotboll så har blåmärken lite här var och alldeles trött i kroppen hahah hur fan ska jag klara av att gymma imorrn

idag hade vi iaf en ny kille i klassen som heter Fabian och han verkade helt ok lite gulllig såg ut som en 98a haha
 
nattiii

A R A B B A 2 0 1 3


OMFG

LONDON DEN 6:e-9:e JUNI OCH FANNY ÅKER DIT SAMTIDIGT HUR AWESOME ÄR INTE DET ASSSÅ SÅ SJUKT GAAASH

nejmen hej

jag har visst inte bloggat hehehwhhhe men aja ni klarar er nog ändå! 
 
sitter hemma skulle plugga men det gick sådär så kör på matteprovet utan att lösa alla cp-tal som bettan skrivit
 
ska nog ladda lite bilder till datorn och då kan ni få se lite av arabba!!! det var så sjukt jävla vackert :´)
Har nog stukat tummen på något sätt haha vet inte hur men det löser sig förhoppningsvis (eller vad borde man göra???) cilla du borde veta ahhah
 
idag slutade i tidigt så gick hem till hanna och smälte choklad som vi doppade kiwi i, asgott!!! träffade lilla tova också sötaste bebben på länge! det var jättemys♥
 
 

m


Utkast: Mar. 01, 2013


RSS 2.0