coooool

 
 
 
 
 
 
 
 

random , likea min ig bild

hejehj

Buhu

Går inte att ladda upp bilder det får bli när jag kommer hem!


Sunshine

Så jäkla vackert när solen skiner här!! Man ser berg som ligger mil bort asså najjjsss
Idag åkte vi typ två åk sedan solade vi i en timme typ för det vart så jävla varmt haha sedan åkte vi runt lite här och där i skön snö och käka carbonara till lunch!!
Bueno sera!!


Elitserieträning

Tjenare!
Idag har de vart sportlovshandboll, riktigt kul! Eller Inte -.-..
Sen så skulle jg och bea träna tsm med skurus a-damer, cooooolt! Men jag var icke så bra fast de var stora och jag var nervös.. Men jaja skit samma ! Nu ska jag sova :) puuussssss Cilla


Ciao

Från Arabba!! Har redan gått tre dagar sedan vi kom hit, jävlar! I söndags sög skidåkningen för det var snö överallt och det blåste och snöade, men igår och idag har det spruckit upp och vi har fått en del sol 😃
Åkte över glaciären marmolada idag och det var så jääävla vackert+snön var galet mjuk och najs! Bästa åket EVER sjukt asså. Sedan solade vi lite och drack läsk!! Hoppas ni har det bra i Sverige!!

https://cdn2.cdnme.se/2688355/7-3/pic_512cd7b3e087c379ce2b66ad.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2688355/7-3/pic_512cd7b3e087c379ce2b66ad.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2688355/7-3/pic_512cd7b3e087c379ce2b66ad.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/2688355/7-3/pic_512cd7b3e087c379ce2b66ad.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2688355/7-3/pic_512cd81addf2b3054eef579b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2688355/7-3/pic_512cd81addf2b3054eef579b.jpg" class="image">


Sportlovshandboll ..

Hejhej!
Första dagen med lov startade med möte inne på förbundet! Jag och Lukas va och handla och lite sånt, hon i kassan tyckte vi va dumma i huvudet tror jag.. Vi köpte typ 85 bananer, 13kg äpplen, 8L saft och 20 påsar bilar ;) :D sen har jag haft träning bara!
Nu ska jag sova !

Puuussss Cilllaaa


Just give me a reason

Hejhej

Nu hände det nått med rubriken !?
Aa vet inte vad jag ska skrivaa men det 'r spooortloooov!! och det startar med två tidiga mornar med handboll och imorn ska vi till Motala, tre timmar buss , seeegt -.-
Medan beccz är och har de kul i skidbacken, du bara lämnar mej på lovet, drygt :O
Men ska sova snart är faktiskt trött och det är viktig match imorn som gör att om vi vinner så är vi klara för division 2 nästa år me!!
 

De var lättare då


you make me feel like home

hej på er
 
packat klart nu typ pappa ska skjutsa oss snart till vby! Fikade idag m lisa och cilla, det var mys med en liten reunion!! 
skrev även historie-prov och fick tillbaka ekonomi-prov, C/A, STOLT för ekonomi är typ lite svårt!
kan försöka slänga in ett inlägg imorrn bitti, men annars så ses vi i alperna! ciao bellos arrivicerci sweden
taggish

De är inte som de va


packar och pluggar och dansar och jag vet inte vad

gör typ inget av ovanstående vet inte vad jag ska göra först haha eller jo jag dansar i mitt rum för jag hittade nyss min danslåt och då måste man ju dansa!
 
okej hörrni har ett problem. ska till alperna men hittar inte mina skidglasögon NÅGONSTANS och isabelle är inte hemma och pappa har ju inte koll på ett skit. åh och vafan ska man ha med sig har lite ångest blää. aja victorias secret på flygplatsen taggar :D
 
okej historieprov imorrn förintelsen och världskrig och sånt och sedan ska jag fika med cillz och lisa och sedan ska jag hem och packa mer och sedan ska jag till vällingby och sedan lördag morgon går flyget kommer att dö
 
jbdakjlhbvksdncm,almcd
 

Hejsan

Kör ett inlägg på mobilen för att jag inte hunnit blogga hemma! Har haft plugg och dans så...
Idag är jag trött och mitt hår vill inte sammarbeta och det är Sam-prov som är svårt. Yee.
Tog en kass outfitbild imorrn imorse iaf!
Linnet+byxorna från TopShop, koftan från Gina tricot!


Löparrunda

Hejhej!
Har ganska precis kommit hem från en 45 minuters löpar runda eller precis och precis de va väl ett litet tag sen! Nu sitter jag och pluggar samt lyssnar på musik! Undra vad man hade gjort om man inte hade haft musiK?! De måste vara de bästa som finns efter mig ;)
 
ÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG BEHÖVER BLI BRUN OCH HA SOOOL JAG BÖRJAR BLI DEPRIMERAD!!!!!!!!!!

Har roligt

Olof skriver jag läser allt men svarar inte det är kul


Hej


ge mig sol

inte varit fucking sol på typ 3 veckor. 
 
snart bär det av till Arabba iaf och olof sa att det var awesome där han hade varit där två gånger så hoppas på att det blir bra väder också!! inte så taggad på skidåkning egentligen men ah hoppas att lusten kommer när vi är där nere. 
 
nu ska jag träna och sedan bär det av till ekeröö
 
vill ha en sån här tröja

Stay- Rihanna

Hejhej!
Idag har jag först vart och dömt med pappa, första marchen var väl lätt typ F 99nivå 3 men sen så dömde vi P 98 nivå 1 och de va riktigt svårt faktiskt .. ! Sen åkte jag med mamma till St Görans för att kolla upp min mage där va vi väl i tre timmar och gjorde lite obehagiga tester till han kom fram till att jag hade något som jag själv inte ens kan utala men på vanlig svenska va de typ någon sorts inflammation på magsäcken och lite för många vita blodkroppar i blodet men de va inte farligt! Så då fick jag äta något bedövningsmedel grej och en brustablett som jag ska äta framöve:) nu ska jag plugga lite och sen sova med bedövningen hjälper!!
Puuusss Cillaaaa
 
 

Wörk out

Hei everybodey I just cejm fråm tha gym and now ajm going to kista centröm to ejt såm foud
xoxo


Deppmode ...

Hejhej :)
Just nu e ja lite nere, vet inte varför riktigt men allt känns tugnt och jobbigt .. Som att jag misslyckas med allt jag gör eller borde göra. de ligger som en klump i hela kroppen och jag orkar inte, hatar allt.  Jaja de går väl upp och ner, deppmusik <3
 
Pusss Cilla
 
 
 
 
 

i´ve travelled on this road for something

yo 

sitter nysdushad efter en mysig kväll med fanny och cilla igår!! kollade på EGO på bio och denvar asbra! jättemysig verkligen den rekomenderas! kunde inte slita ögonen från Martin Wallström som spelade huvudrollen, dels för att han var snygg, dels för att han var aslik Lucas Lindholm haha jag ba omg (fast martin var lite snyggare)
ikväll ska vi fira Rebecka på någon restaurang och jag köpte en Victoria´s secret body mist (love spell) i Farsta igår så hon kommer nog att bli glad :) 
 
puzzz swaggerz
 
Martin Wallström


what i feel when i´m with you

jävlar vilken flashback. förra året på alla hjärtans dag satt jag hemma och lyssnade på den låten och allt var så jäkla bra. och några dagar senare så var allt så jäkla dåligt. kom ihåg att jag hade köpt en chokladask som det stod med kärlek på och några dagar kändes det så ironiskt och blää.
 
 

Happy valentine´s day

Eftersom att varken jag eller cillz har en pojkvän tänkte jag hylla mina kära vänner istället ♥
Ni lyser upp mina dagar och jag vet inte vad jag skulle göra utan er. Gamla som nya vet jag att jag alltid har någon att prata med och luta mig mot. Hoppas att ni haft en underbar alla hjärtans dag ni med och jag vill att ni ska veta att jag tänker såhär om er alla dagar om året, inte bara idag! 
Puss♥
 


 
 

Måste såva

Big day tomorrow. Nejdå. Men jo. Bromma satsar asmycket på allahjärtansdag typ filmmys och Banverket och geléhjärtan och rosnomineringar och sånt hahah. Det är lite mysigt ändå!
Puss


Har du sett hattifnatterna?!

Hej! Idag har jag och oliver haft praktik! Först va vi på Östermalm och sen i Farsta ! Så de va najs:))
Nu är de Bajen med pappa :)


12022013

hejsan 
 
idag var det skola igen, hade redovisning som gick bra och sitter nu hemma och äter hallonkräm med mjölk, hur längesedan var det inte man åt det?!
 
funtar om jag ska träna ikväll eller ej... får se!
 
annars blir det nog endast lite plugg! lol fick kondomer idag på NOn också najjjsss den måste ju klä sig i gummi allesammans!!
 
pusspuss
 

Lycka ohmajgawd

Åkte till stan idag med Fanny och letar efter ett par militärgröna byxor, gick sådär till en början gick in på Topshop där de hade snygga men självklart inte i min storlek, men sen går vi in på en till Topshop och där hängde DEM. åh min lycka tog på mig dem och de satt PERFEKT så jag tänkte: de här köper jag oavsett pris och så var dem inte så dyra också fick man studentrabatt 😃 449:- yay


SJUK

Hejhej!
Har lite svårt att koncentrera mej så de blir ett kort inlägg bara för att visa att jag faktiskt lever!
I Fredags så sov jag hos Fanny E och hade de bara lite allmänt mys! Och i Lördags var Fanny här så vi hade deeptalk om massor av saker, nu ärdu avis va Becca?! Nej men de va jätte mysigt att träffas igen och prata.. Vårt sncks vart fail så det sög dock hahhaha ;) Igår var de match då mådde jag inte så bra men de tvart 7 kassar varav den sista i slutet när det står 31-31, match hjälte lol , sen när jag kom hem så hade jag så ont i magen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen eller om skulle stå, sitta eller ligga så nu är jag hemma !
Kram Cillaa
 
 
  Tumblr_mi0owhxybs1qf731yo1_500_large

❤ Musique ❤

Ligger i sängen och lyssnar igenom lite gammal och ny musik! Rihannas right now är helt ok faktiskt men har tröttnat lite på sånna låtar, har blivit alldeles inspirerad av killarnas house nuförtiden enda jag lyssnar på hahah XD
Natti ❤


Tack hanzy ❤

The blog is now very fresh and I like it. Hoppas att Cillas blogglust kommer tillbaka!!
Sitter hemma och chillar, ska kolla på valentines day ikväll och tagga alla hjärtans dag på torsdag... ÅH HÖRRNI NÅGON SOM VILL GÅ PÅ DEJT MED MIG DÅ? Ska fan försöka dra ihop kompisgänget på fika då lite mysigt sådär! (Förrutom Keno för han har flickvän hahah)
Puss <3


Ny design - deal with it

 
Jag - Hanna Wallberg den Snygge - fixade Beccas och Cillas design, eftersom jag är master på det. Jag vet att ni tycker den är svinsnygg och att ni beundrar min skicklighet. Nä jag skojar bara, gjorde den snygg men enkel.
 
peace
 
 

Feelings sucks


yogamaster yoyo

det var asnajjs med yoga idag!! dock så skulle man böja in hakan lite vilket ledde till en dubbelhaka haha askul
 
nu ska jag till uppsala hem till farmor, kommer hem söndag morgon! tar dock med mig datorn för har lite plugg att göra och jag ska välja individuella val.
 
puss och hej

Tjenare, dålig update

Skriver i kväll:)


lyssna nu annars dör ni

https://soundcloud.com/sloth-generation
 
jonte, olof och kentaro är grymma, ni måste lyssna annars missar ni något!! finns på spotify också sök sloth generation :)

tack gud

skrev ju igår att jag fick C på matteprovet, nej tydligen fick jag B för bettan räknade fel!!! så jag är asglad ligger kvar på samma nivå yey :D 
idag var det en mysig dag i skolan med två lektioner varav en var att spela badminton (som jag ägde på, var king 90732199 gånger typ) sedan hade jag friendsmöte och fikade typ. när den var klar väntade jag på fanny så vi åkte hem tillsammans!! 
 
puss och hej nu ska jag klä mig inför danseeen 
 
 
 
gammal danslåt

varför så fina

kanske blir en sleepover med denna tjej imorrn då yogan i skolan inte börjar förrens 11.15 trevligt trevligt

06022013

idag så åkte jag med fanny till skolan, pratade om lite saker (måste träffa dig snart cillz) och sedan hade jag matte, fick tillbaka prov (C för de som vill veta, bra såklart men trodde att det hade gått bättre).
sedan hade vi samsam och det gick awesome siktar mot A åter igen.
sedan hade vi engelskauppsats gick väl helt ok.
sedan pluggade jag järnet till redovisning om HIV/AIDS vilket visade sig inte behövas då endast halva klassen gjorde idag och resten nästa vecka :D
sedan var vi tvugna att stanna kvar i skolan och städa typ och euw ni anar inte hur mycket tuggummin det satt under bänkarna galet!! så det tog oss 1 tim att städa 1 klassrum...
 
nu har jag kollat på the vampire diaries (åh nej jag ville verkligen inte börja för det låter så töntogt men det är asbra kan inte sluta)
 
heidå
rolig

jag är nog synsk

nynnade på "find light in a beautiful sea, I choose to be happy" -Rihanna diamonds och just då såg jag denna bild på weheartit:
:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Bra väder för converse! ;)

Tjenare!
I helgen har det vart USM där vi vann gruppen, steg 4 here we cooome!! Vi vann första matchen med 29-20 men  då va jag och några andra och spela dammatch som vi vann med två eller tre mål mot serieledarna, wiihooo! i går vann vi sedan mot Skara med 35-12 och sedan mot Bankeryd med 26-11 :)) Annars så har de inte hänt så mycket förutom att alla tankar bara snurrar runt i miit huvud så att jag blir knäpp, fattar inget, vetg inte hur jag ska bete mej eller något! så skit samma...
 
Kraaaaam Cillllaaaaaaaaaa
 

Hata måndagar

..!..


on top of the world

 helgen har varit chill, shoppat lite med mamma även fast man knappt hittade något och idag blir det ikea, igen...
läste precis ut vampire diaries som vi läser i engelskan och den var sådär, men kollade ett avsnitt av serien och måste säga att den är bättre.
 
juste! har återupplivat mitt tumblr-konto http://re8ecca.tumblr.com för de som har tumblr! mobba inte mina inlägg bara.
men nu orkar jag inte skriva mer så tjatja
idag när jag gick till tvättstugan och kände mig hipstaa

Ism

Hejhej!
Nu sitter jag i bilen på väg till bankeryd för attt spela SM!! Innan va de dam match mot serieledarna och de vart vinst, sjukt bra!! Annars har de vart en händelserik vecka med väldigt lite skola ;)

Kram Cilla


RSS 2.0