Bara för att det är roligt att titta tillbaka på, Lista 2016

Även fast vi aldrig bloggar här längre så vill jag göra denna lista.. är ju en sådan där nostalgisk person haha. 
 
Hur har ditt år varit? Väldigt bra, men mycket. 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Började studera på universitetet, flyttade till "egen" lägenhet.
 
 
 
Höll du några av dina nyårslöften? Tror mitt nyårslöfte var "don't settle for less" haha, tror att jag höll det, men svårt att säga och inget jag vill hålla på att överanalysera längre. 
 
Tror du att år 2017 kommer bli bättre? 2016 var väldigt bra så det kan bli svårt. självklart ska man alltid sträva efter att det ska bli bättre men tror att jag kommer få vara med om en del jobbiga saker under 2017. 
 
Blev du kär i år? Ja... 
 
 
 
Vilket datum från 2016 kommer du aldrig glömma? Alltså verkligen DATUM är nog 8/1 då jag träffade Alex för första gången, 13/5 min sista kväll i Nice, Beyoncé 28/7!!! 21-22/10 min 20 årsdag och fest.
 
Vad spenderade du mest pengar på? Resor, Alkohol och hyra. 
 
Bästa köpet? Köpenhamn-resan! 
 
 
 
 Vilka låtar kommer påminna dig om 2016?  boom major lazer, cheap thrills, father stretch my hands, the girl, too good, controlla, cold water, starboy och massor fler. 
 
Har du haft ett förhållande under 2016? Ja shit nästan hela året...
 
Bästa minnet från 2016? så himla många, men när jag och bez smet ut från balen på palais de mediterranée för att supa, min sista kväll i Nice, första gången alex var hos mig i solna, när jag o bez flyttade in i lägenheten, min 20-årsfest. och juste min reccegasque också! 
 
 
 
Favoritprogram på TV? Modern family!!! och GoT as always.  
 
Vad fick dig att må bra? Vänner, att studera tror jag fått mig att bli mer mig själv igen också, resor. 
 
 Blev någon av dina vänner föräldrar i år? nepp nu börjar det fan dra ihop sig hörrni
 
 Är du något du saknat 2016 som du vill ha 2017? Mer tillit till mig själv. har börjat komma i balans lite nu men vill verkligen sätta mig själv först, göra vad jag vill och sluta ta ansvar för andra. plugg-fokuset kan också komma igång tycker jag. och så vill jag ha mer pengar hahaha
 
Största misstaget? Övertänka och överreagera. och att stressa över pengar. 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag har kunnat träffa så många från EF Nice igen! så häftigt att man faktiskt håller kontakten. 
 
 
Va du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år? Svårt att säga... på något sätt gladare men det kan också vara för att jag har lägre förväntningar på allt haha
 
Bästa boken du läste i år? mördar-anders är rolig men har inte läst ut den. men den är bättre än alla miljoner kurs-böcker jag läst haha. 
 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja om mitt tjej-gäng hade hållit ihop... och om jag hade köpt biljetter till coldplay ahhh haha
 
Hur skulle du beskriva din stil år 2016? svart och mer säkert
 
Vilken kändis var du mest sugen på?  ingen aning typ rihanna haha
 
Vem saknade du? Alla som jag inte träffar så ofta. kanske särskilt Paola som gick från att vara min room-mate till att vara på andra sidan världen.
 
De bästa nya människorna du träffade? ohhh många men särskilt alex och dahlia. 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2017? oroa dig inte, allt löser sig och det är ingen mening att dalta saker i förväg. 

RSS 2.0