Första advent

Har haft en mycket upptagen men mycket rolig helg! I fredags åkte jag och Isabelle upp till farmor och kollade på "allt ljus på Uppsala" man går runt i stan så har de belyst vissa byggnader! Sen julfikade vi! 
Igår åkte vi hem, sen åkte jag förbi cillas firande en snabbis och åt goda snittar hehe 
Sen åkte jag hem till Fredde där det var middag och hade det jättemysigt! Sen drog jag ut och träffade Hanna, Alva, Jasmine, Jonte och Kentaro som fyllde 18 på tolvslaget! Vi drog till woken och sen dansade jag och Jasmine lite på marquise!
Idag mötte jag upp ellie och hade mysigt på sparadiset!! Sen shoppade vi lite!! 







Första Advent

"När frösta ljuset brinner, står julens dörr på glänt och alla människor glädjas åt att fira vår advent"
 

Nu e det verkligen snart jul, julpyntet är upp chokladkalendern framme och lussebullarna gjorda! Förutom stressen med handbolllen och skolan så älskar jag den här tiden ♥
 
Annars hade jag 18 års kalas för släkten i helgen så det var mys :) fått mest olika glas och pengar så det var najs, en riktigt lyckad helg helt enkelt :)
 
Nu ska jag sovaaa, pussss Cilla 
 
 

..

Cilla seriöst de 10 senaste inläggen är från mig typ du suger på att uppdatera ok

Flawlessssss

Har varit sjukt trött de senaste dagarna men ändå ligger jag här och bloggar istället för att sova... 

Nu är Parisresan bokad med franskagruppen!! Kommer bli fettttt. Kommer hem natten till Valborg och mösspåtagningen whey bästa 

Är nöjd med livet i sin helhet just nu
❤️❤️❤️

Utsikt från balkongen häromkvällen
Mm fick dock inte smaka
8 månisar <3



gröt

idag mår mina ben och fötter sådär efter massa dansande igår med typ hela natur-bromma och fanny! men drog ändå ut mig på promenad med mammsen när vädret ändå är fint för en gångs skull! nu äter jag gröt och sen ska jag plugga och sen ska jag på bio och se mockingjay med jass, alv och keno!! yeey tagg
 
är också lite taggad på december cillz

vecka 47 yesss

egentligen är allt fett stressigt i plugget nu men äsch 
 
har haft en mysig vecka! fikade med alva i måndags, hade höst-mys hos fredde i tisdags innan dansen, åt på vapiano med ellie och co. i onsdags, dansade igår med och idag var jag på fotomässan efter skolan och hade lite mys-tid med hanna!! nice vecka ändå.
snart ska jag hem till min sjuka pojkvän haha men blir typ aldrig smittad så det är bra ;)
 
 

Tb

Sommaren är saknad ja





Hahahaha


Snappics från veckan lol









i want you to know that i want you

Tag sen jag bloggade men äsch. Nu har jag helt plötsligt all tid i världen för ingen vill/kan gå ut med mig ikväll. So sad. cilla jag längtar järnet tills du fyller 18!
 
i veckan har jag haft massa plugg, dans och gått på Ed Sheeran!! åh han var underbar!
 
igår var jag en stund med teo, keno och olof efter skolan och kollade på en av världens nog sämsta serier. sen hämtade jag fredde från arlanda och va hos honom sen :)
 
Idag sov vi länge, sen åkte jag hem och pluggade. nu ska jag nog titta tvd, och kanske the hobbit för har lovat mig själv och fredrik att kolla på dom filmerna innan den  tredje har premiär haha
 
 
 
 

ända jag vill nu


TS-Lidingö

Serieettan mot serietvåan är vad som gäller idag :)) Annars har det bara varit plugg under helgen, riktigt underbart! 
Graaaaaatttis becccccaaaa till el körtkort föresten! :D :D :D :D :D 
 
 
 

har gjort lite roliga saker. och även tagit körkort

Igår var världens bästa dag. det var nog främst för att jag tog mitt körkort, men även massa annat roligt gjorde jag!
åkte och hämtade upp Hanna och sen åkte vi och åt middag i Vby. efter det åkte vi tillbaka till henne, fixade oss, jasmine och alven kom också. sen åkte vi till sofias kompis hemmafest. det var trevligt för kände en del där. sen skjutsade jag alva till spånga station och åkte till fredrik och sov där. SÅ KUL ATT KÖRA BIL SJÄLV. idag har jag jobbat och var först taggad på att gå ut men ingen annnan verkar vara det och jag börjar själv bli trött så tror jag åker tillbaka till fredde. 
 
hahahaha
 

SNÖ

Eller snarare slask och rusk. Tycker ju väldigt mycket om vintern framförallt julen men detta skiten är något som jag avskyr!! Inga skor funkar till det och det är bara äckligt.
Annars hänger jag nu med Mange i tappen vilket är najs, ganska chill faktiskt förutom att jag måste hålla i lektioner, blir nog inngen lärare av mej iaf.. :)) Men förutom det är det super mysigt! 
 
 
Puss och kram Cilla 
 

höstlovet

oj vilket lov haha har flängt runt hit och dit och sovit hemma typ två nätter totalt
 
I söndags vaknade jag upp hos fredde och myste där tills jag åkte till mormor och morfar och firade mig (igen).
i måndags körde jag massa sen var jag ute på drink på kvällen med mamma och några fler, åkte sedan hem till fredde och sov där. i tisdags åkte jag till cillen på ekerö och bubblade och myzzte. i onsdags träffade jag hanna olof, oscar och lucas och fikade i gamla stan. sen åt jag middag ute med fredde och lite fler folk.
I torsdags var jag depp men olof kom hit på kvällen så hade jag mitt livs första fylla. lite kul var det. 
 
I fredags åkte jag och is till uppsala och hälsa på farmor och gick på bio. vi såg 100 steg från bombay till paris och den var sjukt mysig!! se den!! vi åkte tillbaka till stockholm igår och jag åkte till fredde där jag blev bjuden på massa drinkar. idag har jag jobbat. 
känns som att det blir lov när skolan börjar typ för har gjort så jävla mycket hahaha men aja kul iaf!!<3333 lägger upp bilder sen! pussss
 
 

RSS 2.0