Lite bilder

Från veckan och förra helgen
















skriver ett inlägg som kanske får mig att förstå

8 dagar sen vi fick veta det ofattbara. 10 sen det ofattbara hände. och det kanske inte är så konstigt att man fortfarande inte riktigt förstår det där ofattbara. 
 
allt är så upp och ner. från att vara helt utmattad av sorg och tårar, och framförallt tankar, så börjar livet återgå. men sen så tänker man på ludde och förstår ingenting. han finns ju kvar, right?
 
innan minnesstunden i onsdags trodde jag att jag hade slut på tårar, men det var nog då jag grät som allra mest. man sörjer, men livet fortsätter, och det är bara så konstigt. 
 
var så skönt att umgås med klassisarna förra torsdagen och i helgen. hade inte gått annars.kände mig nog lite tom utan dem. 
 
vila i frid ludde, jag är helt övertygad på att du någonstans lever vidare, för ett liv som avslutas för tidigt kan inte bara upphöra att existera.  
 
Jag önskar att jag kunde glömma
jag önskar att sorg och lidande inte fanns
men sorg är sanning
sorg är ett bevis på att du levt
och funnits här
sorg kan inte köpas eller säljas
sorg kryper inte för någon
livet tiden och ett iskallt samhälle
kan ta ifrån dig allt
råna dig på allt
men ingen kan stjäla dina upplevelser
ingen kan ta dina minnen ifrån dig
ingen kan råna dig på din sorg
 

en del av en fin dikt som stod i minnesboken. 
 

Veckan

Sista påsklovet och jag är mycket nöjd med hur jag spenderat det! Efter lugna helgen hos farmor träffade jag Jacob och Emelie i tisdags. 
Det var något Bromma/blackan/Jensen event på Berns så jag och Emelie drog dit och fick massa gratis drinkar så bra kväll haha
I onsdags var jag på vårdcentralen för att kolla upp min hosta och fick cocillana utskrivet så har varit lite smått hög haha. Träffade Emelie också och var hos mormor på kvällen! 
I torsdags jobbade jag hela dagen, sen på kvällen såg jag insurgent med Hanna och jass och den var bra men avvek en del från boken så det var knäppt... Sen mötte vi upp Alva och grabbar på the crib en stund!
I fredags tränade jag och gick på långprommis i solen, och så fyllde mamma år så vi hade middag med gäster på kvällen! Vid midnatt drog jag in till stan till vassa eggen, där jag träffade på soran Ismail!!! Världens bästa. Sen drog vi vidare och dansade lite också. 
I lördags solade jag, pluggade och tog det lugnt. Sen åkte jag och Isabelle iväg och åt middag och bowlade med ellie och Frida! Mys mys. 
Just nu är jag på jobbet och ikväll ska jag till mormor tror jag. 








Soran ramlade tror jag hahahaha
Mm





tbt och just nu

idag har jag jobbat kul kul nu blir det insurgent med hann och jassssss
tbtttttt
 

Påskhelgen

Varit hos farmor från i fredags och gjort massa skoj med lillkusin. Hostat också för är inte riktigt kvitt med hostan än så har sökt tid på vårdcentralen nu...
Ätit MASSA mat men idag körde jag ett litet pass på gymmet när jag kom hem så kändes lite bättre XD beach 2015 går inte ihop med att vara sjuk och äta påskmat haha. 
Juste mössan kom ju i torsdags 
Monopol 
Quizkampen mot Lucas XD
Kubb! Det var svinkallt


Minigolf inomhus!!

Nostalgi
Bästa appen

Cillen <3 sälar



Såå söööööt ju

Bajen 💚

Att inte vara på premiären idag gjorde grymt ont.. Men vinst ändåååå!!!  
Här är lite bilder från veckan som varit:) 








Snor den

från hanna för jag behövde den
 
I am happy when I eat fresh fruit, when I burst out laughing, when I discover a new song, when I finish a good book, when I wake up and feel relaxed. I’m glad to have friends, family, a home, food when I’m hungry, hot water when I shower. I love being able to live and see the seasons change, to have gifts at Christmas and at my birthday, to travel sometimes, to have a good education and a great access to culture. I’m flattered when people compliment me, when people smile at me, when people are polite to me. There are so many things that make life so simple and easy and I will always think about them more than all the bad things that will happen to me. I do not have time to be sad every day and ungrateful ; I have every reason in the world to be happy.

S3Bs Skiva

Tänk att jag har haft min studentskiva nu. Efter allt slit och stress in i det sista fick vi till en jävligt lyckad middag och efterfest. Oj vad glad jag är. 







Vi är bäst











Så nöjd med vår skiva!


Alva 19

Det har blivit en del rim på sista tiden, 
Och det kommer bli fler den här årstiden.  
För idag fyller Alva 19 år,
Och trots att alla är bakis hoppas jag att du många grattis får. 
Inatt på Livingroom small det till efter midnatt,
Och alla bjöd dig på alkohol tills fyllan kom dig ikapp. 
Oj vad vi har dansat och haft det kul,
Även om det ibland kunnat bli lite strul. 
Flera minnen kommer vi att få,
Bland andra Paris och studenten; ååh!
19 är rätt meningslöst men vafan grattis min fina vän! 
Åldersnojan sparar vi till sen! 




RSS 2.0