Du säger 'har du tändstickor?' - Ja tillräckligt om du vill bränna ner stockholm

igår var det fredag, pissigt väder, och vad passade då bättre än middag och bio med Lisa?
 
Vi åt på Texas Longhorn och såg 'Känn ingen sorg', som var riktigt grym. kommer lyssna rättså mycket mer på håkan nu hahaha 
 
idag sov jag till sent och har varit och kollat på lite eventuella helgjobb, vart väldigt motiverad efter att karro kirrat på Ica, så vi får väl se hur det går!
 
Om en timme bär det av till Familjen Norberg/Åkerberg på 40-års fest! ska bli jättemyzigt.
ha en bra lördag people
 
 

Finland

Tjenare !

Har inte varit hemma på super länge och så.. Så har inte hunnit blogga! Men nu är jag i Finland med laget för att spela lite träningsmatcher :)

Pussa Cilla


skillzzz

jag lyckades med att inte göra en rubrik i förra inlägget, fast det ser helt skevt ut hahaha
 
idag var jag i skolan, what a suprise huh
men vi hade en förjävlig idrott med att man skulle fridrotta vilket inte är min starka sida. sen så körde jag cykel-pass på gymmet så jag förväntar mig en rejäl träningsvärk i benen imorrn.
 
dessa kom upp när man googlade träningsvärk
 

 

$$$

När du bjöd mig på glass cillen❤❤❤❤❤❤


onsdag

idag startade dans-terminen och det var en grymt rolig lektion! Har saknat dansen jättemycket, så skönt att komma tillbaka! 
 
nu är jag trött och mör i hela kroppen så myser ner mig med lite snygga små ljugare (heehehehhe fattarni). pussssss
 

Vardag

Vardagsbilderna är allra bäst


jorrråååå

livet rullar på, segt men framåt. Gick helt, helt ensam till min foto-lektion igår men där var Lisa (gabrielson såklart hahha skumt annars) så det gick bra. FAST sara sandström ska också gå där tror jag så det blir nog sådär halv-stelt hädanefter...
 
annars så är jag just nu i den fortfarande för mig nya lägenheten. Fixar och håller på i rummet hela tiden varvat med plugg och det börjar se helt okej ut här! Det bästa är ändå dubbelsängen muhahahhhahahaaaaaa
 
 
 
 
 
ja dom kallar mig da vinci
 

juste!!!

Det blir Bruno Mars för mig och Fannz den 3e November!! Hur taggad?!
 

man blir formad av staden som ätit upp en

Norlie & KKV ♥
 
Var helt slut efter första skoldagen varav ingen bloggning. och igår ville jag bara inte ;pPpPppppP
 
Men det var kul att komma tillbaka till skolan! titta ner på alla ettor, kolla in brommaboyz och såklart träffa alla vänner <3333
igår tillbringade jag den senare halvan av dagen med Fannzan och Cillen (som jag inte kommer få se på jättteelänge :(((((( ) det var lika mys som alltid.
 
nu städar jag lite i rummet och sen tror jag att jag och pappsen ska ut och äta middag någonstans! ha en bra lördag rumpor! 
 
lite random picz
 

Jönköping

Tjenare!
 
Nu är de första dagarna för de här året gjorda! Har varit en ganska kul start, tycker jag i en faktiskt fin skola :) Så är suuuper nöjd!! Vi har haft massor med lära känna grejjor med ettorna och treorna, det är också kul så att man lär känna varandra liksom och bli en mer tajt grupp! Speciellt i  Onsdag då vi var i massor av olika grupper blandat med ettor, tvåor och treor. Jag va med Lukas, Daniel och Tim sedan några andra 97:or som jag intekommer ihåg vad de heter.. Men de va kul! Vi va helt klart bäst och slog rekord på ALLT! Ska bli kul att se dom bilderns som är tagna därifrån sen ;) Sedan i går så va vi i tre grupper och hade övningar om hur man ska bemöta andra de va ganska tråkigt dock.. Och idag va de rektor prat och skåputdelning typ:) 
 
Annars så åker ja till Jönköping imorn med laget för en träningscup :) ska bli riktigt roligt de ! Så nu ska jag sooova så att jag kommer upp till dess. !! 
 
Pussss Cilla 
 
 

Freeedag

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
NU sitter vi hemma hos fanny som sminkar sej :) :) :) MEdan vi två sitter fula och väntaar
sen ska vi till Beczen och äta lite middag och snacka tjejsnack de e najs,
 
Imorn åker jag till Jönköping för att spela träningstunering det ska bli kuligt har packat och så :) ME ska dra, kan seriöst inte skriva på Fannys tangenter. Så skriver mer om de första skoldagarna senare :) <3
 
Pusss Cilla :))
 
 
 
 
Swag ϟ | via Facebook

skolstart

Säger puss och hej till sommaren 2013, den var riktigt grym!
kommer sakna <3333
 
 
 

Bra där beccis

Åh var påväg till gymmet, skulle gymma för första gången på en månad typ, men nej.
Tog fel på tiden så var i bp 15 min efter passet börjat. Awesome!

Måste hem för ska träffa fannzan och Cilla kom jag sedan på och ah perfekt ju


Skola imorn -.-

Imorgon börjar skolan igen, segt . Men ändå på ett sätt skönt att kmma igång med de vanliga rutinerna och sånt, även fast jag säkerligen kommer att ångra att jag sa de.. Men jaja:) 
Annars så har de vart e nsegsjuk dag menhar iallafall köpt ett par nya handbollskor:))) 
 
God Natt // Cillaaa
 
 

chania, kreta 2013 -mobilbilder

snygga bilder påväg till stranden
isabelle försöker få ur vatten ur örat
 

Chania, Kreta 2013 - kamerabilder

dom här är nnågot finare än mobil-bilderna. åh vad jag vill tillbaka
 

2 dagar kvar

Hejhej

Nu har jag precis sagt hejdå till kusinerna, och sitter på tunnelbanan påväg hem!
Har även träffat klassisar idag, skönt att ses jag hade saknat dom jättemycket! Började typ gråta när jag såg Alva på perrongen haha vafan är det för fel på mig...
Vi hade picnik i rålis och sedan drog vi mot stan och satte oss på expresso house så att Olof kunde ladda sin telefon också kom några fler. Mys


Spårvägen

Hejsan!
 
Ihelgen har jag varit på träningsläger med nya laget, de va mycke roligare än vad jag hade trott. Fick faktiskt köra ett pass med a laget, de va ganska ballt men nervöööst!! Nu är jag dock på väg att bli sjuk, vilket suger. annars har jag varit i Tumba och träffat familjen Molander idag :))
 
Nu ska jag sova pusss  
 
 
 
 
 
 
 

Får mej att le :)


depp

näe. jag vill inte vara hemma. jag vill vara på stranden och sedan sitta på balkongen och spela kort och dricka läsk och käka chips och sedan åka taxi till stan och kolla på killar och shoppa och äta souvlaki och tsatziki och vattenmelon och sedan komma hem och vara helt utmattad av all sol.
 
när vi skildes från ellie och frida och lotta idag på arlanda började jag nästan gråta. det har varit så sjukt härligt.
men jag ser fram emot att börja skolan och träffa all igen, det gör jag verkligen. men jag hade gärna varit kvar i värmen en vecka till.
 
kommer ett inlägg om kreta med bilder när jag kommer till ekerö till min kära macbook, men just nu får ni 
nöja er med en vacker bild tagen på Ellies födelsedag.
 
vi matchade inte kläderna med flit haha

Souvlaki

Imorrn bitti kommer bussen till flygplatsen, kill me please.
Nejmen har haft en jättemysig vecka här, och igår var bästa kvällen då vi firade Ellie!
Men vill helst stanna en vecka till... Fast iofs vill jag ju hem till er ❤❤❤


En vecka kvar bara :(

Hejsan! 
Idag har jag varit med Blixten, vi tog en spontanare till vällingby och där tog jag hål i öronen! Typ 8-10 år efter alla andra, kanske va därför alla örhängen man fick välja ibland var typ blommor och stjärnor typ hahah :) men jaja nu har jag också tagit, igeeeeen. Får se om det funkar den här gången! 
Ska packa lite nu om jag orkar för imorn åker vi till Katrineholm på träningsläger :)
 
Pusss Cilla
 
 

Min kääändis crush

 
 
 

Shopping med Blixten!

Hejsan!
 
Idag har jag varit med Blixten i Bromma och shoppat. När man är med henne vet man att man iaf kommer att komma hem med minst en tröja, helt plötsligt är man i provrummet med minst 2-3 tröjor i  varje affär. Vilket jag inte brukar göra annars. men det är kul då får man lite nya kläder! ;) Annars satt vi typ i två tre timmar på Wayne's och bara pratadde :) Sen var dte träning, man känner att man kommer mer och mer in i det och det går bättre och bättre hela tiden även fast jag inte riktigt är i form än så länge! Men det kommer ! 
 
Puusss Cilla 
 
 

Pool med wifi

Hola! Igår var vi vid stranden och sedan efter lunch la vi oss vid poolen här vid hotellet!
På kvällen gick vi in mot stan, åt Gyros, shoppade lite och gjorde henna-tatuering! Yeee

Nu är det våran 4e dag här och vi tänker ta en heldag vid poolen eftersom att småtjejjorna inte orkar gå till stranden dom slynorna.
Puss!


god natt

 

Kalimera

Chania är bäst, det här är en riktig drömsemester.
Idag var vi på en liten strand vid havet, där det fanns sjukt häftiga och vackra klippor! Ska ta dit kameran imorrn så får ni också ta del av dom när jag kommer hem! Nu gör vi oss i ordning för kvällen, och jag lyssnar på musik genom min nya högtalare "mitone" som jag köpte på Arlanda.
Ska uppdatera mer, men wifi:et får damp ibland så vi får se när!


puss

Hejhej!
 
Har inte varit hemmaunder helgen, därav dålig bloggnig, tur att jag har beccaaa! Men i fredag så sov jag hos fanny vi kom väl hem från Joanna runt halv två eller nått. Sen så satt vi bara och pratade i hundra år om allt och inget och sen var klockan helt plötsligt typ halv sex på morgonen, tänk om tiden kunde gå så fort när man är ute och springer eller nått! ;) Vi vaknade då ganska sent, så då var de stressigt!! Efter att ha ätit så åkte jag till huddinge och mötte Fanny E  ochlämnade mina saker där för att sedan ta oss vidare för grillfest med laget! De var riktigt trevligt, då fick man liksom lära känna alla mer! Imorn lär jag ju inte göra ett skit så ska väl passa på att sova lite nu :) <3 
 
Pusss Cillla 
 
 
orkade inte fixxa sista bilden...
 

frankrike

Här får ni några bilder från frankrike!
 
haha papps
 
 

bi

 

09082013

Igår och idag har det blivit lite shopping och annat random med kussarna och en massa mat, lovar att jag gått upp typ 5kg de senaste dagarna.

Imorrn blir det ännu mer mat och släkt och sedan packa packa packa och sedan åka åka åkaaaa!!!!'


At Fannys place

Tjeenare :*
 
Nu sitter jag hos Fanny, som målar sina otroligt vackra tånaglar! dom blir riktigt fina, eller inte. hahahah.
Annars så har jag vart och gymmat en snabbis och sen ska jag och fanny till Joannas hejdå middag innan hon drar ett år till England. Det ska bli skojigt!!
 
Puussss Cilllaa
 
 
 

vart försvann dom där 11 veckorna?

Nu är det bara 2 veckor kvar av sommarlovet, vad hände? känns som alldeles nyss vi va vid nockeby på fannys födelsedag.. Tiden går föööööör fort!!!
Idag har jag annars inte gjort ett skit, det har varit dåligt väder vilket är ganska skönt då kan man bara vara och chilla lite. :))) 
Nu ska jag fortsätta chilla innan det är träning ikvälll :)
 
Puuss Cilla 
 
 
 

<3

                                                            
 
 

tbt

SHM 
 

Teenposts


Gröönan

Idag var jag på Gröna Lund med kusinos. Åt asgod Thai och sliskig sockervadd. Åkte även eclipse och den var awesome!
Sedan hade vi en mysig sommarkväll med Kubb hemma hos mormor. Puss!


Älskar er <3

 
 
                                        
 
 
 

HEEEJ bloggen

Hemma från la france! Ville inte åka hem! Var så sjukt mysigt och gött där. Ska bjussa på massa massa bilder någon gång när jag får tillgång till dator, vilket nog blir efter Grekland haha, håll ut!!

Annars är jag nu hos mormor, kusinerna kommer och imorrn ska vi till grönan (orkar egentligen inte haha)
Mobilbloggar när jag har något att skriva. Puss!


Jasmine Fooladi

Nu är det allt lilla jasminos tur,
och hon är ingen vanlig filur.
Nej hon är min kära vän som idag fyller år,
17 sommrar och fler kommer hon få.
Det var nu snart ett år sen,
och ett år sen är längesen.
Längesen vi i klassrummet gick ut,
och osäkra till varann sa salut. 
 
Och allt sedan dess har vi haft en jävla massa kul,
allt från Adrian lux, dans och rim vid jul.
Minnena med dig kommer man sent att glömma,
med dig har jag dansat så att rumpan börjat ömma. (hahahaha)
Ja dansa, det kan du allt,
men skaka rumpa framförallt.
 
Och även fast jag denna speciella dag inte kunde närvara,
hoppas jag att du mina gratulationer kommer besvara.
Puss och kram karameke!
hoppas du kan gå på någon bra fek(k)e! haha
 
 
GRATTIS JASMINO ♥
 
 
 
hade sjukt många bilder på dig haha men här är några, klaga inte då lägger jag upp några ännu fulare B)
 

Är med den bästa, ni vet vem ;)

Tjenare allihopa!
 
Snart kommer becca pecca hem från Frankrike då blir bloggningen lite bättre eller nej för sen drar den jäveln till Grekland.
 
Idag har jag varit med Fanny Eriksson , vi har solat och failat med all matlagning!! som vanliugvt kanske då.. ;) Sen hade vi vår första träning för denna säsongen det kännnnsss sjukt kul att börja igen!! Förutom alla dessa äckliga blåsor dom suger. Men nu är jag med den bästa och ligger och pratar lite mys.. :)) Vi ses puuuusssssss Cillaaa
 
 
 
 

årets första handbollsträning

Tjenare! ''
 
Igår va jag och fanny påhammarby, som förlora för dom suuger. Och idag har visolat och badat lite :)) Älskkkaaaaaaaaaaaaaaaar sommaren verkligen, vill inte att skolan ska börja igen :/ 
Nu måste jag rusa heej då

Lätt Sveriges varmaste dag i år!

Idag har jag inte gjort ett skit annat än att ligga i solen, så att man inte ser allt för blek ut när becz kommer hem.. ;) även fast jag nog kommer att göra det ändå. Annars så är jag själv hemma i en dag till medans reste av familjen är i norrtälje någonstans, så det är najs! Nu ska jag nog dra iväg och träna lite, vilket gör ont med tankepå vilket väder det är. hmmm kanske drar ut och springer senare istället, jajaj puuusss Cillla
 
En ful bild men ganska söta är vi ju ändå :))) 
 
 

tidsinställt inlägg

Jag har insett att min senaste kyss: Var alldeles jättemysig
 
Jag lyssnar på: Under the sun -John de sohn
 
Jag pratar: Om ointressanta saker
 
Jag tycker om: MAT
 
Jag avskyr när folk: Tror att de är nåt/ Spelar dumma/ attentionhorar
 
Min bästa vän är: Helt underbar
 
Min första vän hette: Heter* Ellinor Åkerberg
 
Kärlek är: Att kunna prata om allt, att känna trygghet
 
När jag borstar tänderna: Har jag tandkrämslödder i hela fejset
 
När jag lagar mat: Skvätter det på spisen och över mina kläder
 
Det sexigaste yrket är: Dansare
 
Jag kommer alltid att vara: Rebecca
 
Det finaste som finns är: havet
 
I sommar: Ska jag Njuta
 
Sist jag grät var: Någon dag sedan
 
 
 
 

-

                                
 
 

tbt

vintern 2012/2013s kyliga dagar

hej sverige

typ såhär har jag det just precis nu, ligger säkert och steker på stranden, käkar glass från glassgubben och läser ut 1000 böcker. typ.
okej det är säkert en väldigt massa sand i matsäcken och innanför bikinitrosorna och brända kroppsdelar också men det gör inget.
 förra året såhär dags <33
 
tidsinställt inlägg dock bitches, har antagligen noll wifi där nere
 
 

RSS 2.0