Helt klart

 
 

tomt här hemma

Blev en lyckad kväll hemma hos Beccaa i lördags riktigt kul :) Tråkigt att behöva åka hem bara när allt egentligen startade men aja thats life..Hoppas du blev nöjd becca :)) 
 
Hade match igår och vi vann med 26-16 så det var najs! Allsvenskan nästa? :)
Annars är det galet tyst här hemma när det bara är jag finns ingen att bråka eller prata med liksoom..Jaja göra det bästa av situationen istället, hade ju verkligen velat vara i cypern med resten av familjen .
 
pussss och kram 
 
 
 
 
 

Mobilbilder från bästa kvällen<33













<3333

 
 

Vilken daaaag

FN och pojkvän 18 år! Lyckad överasskningsfest för honom också weho




HÖÖÖÖÖSTLOV

Eller nästan iaf har en lektion i morn bara :) sen ska Becca firas på lördaaaaaaag då kommer också ett storslaget rim som jag ska komma på! så taggad även fast jag inte får hänga med ut sen vilket suger. Men om 64 dagar så får jag också hänga med! Hoppas att din dag var super iaf Becca och du får lägga upp vad du fick !
 
Kraaam Cilllen 
 
 
 

Bästa födelsedagen någonsin

Tack alla som var med och gjorde den bäst❤️❤️❤️







Mm risotto




18 baaaast

Jäkla najs ändå. som jag väntat! dryga två månader kvar till dej bara cillen!!!!!!!
 
haft en mysig dag i skolan( har typ bara fikat) och tjejorna pimpade mitt skåp med bilder, ballonger och lantchips. snart ska jag möta upp pappa och ta ett glas och sedan ut och äta med familjen och fredde!! 
 
ser fram emot lördag som satan! kramis 
 
 

Veckan




Hahaha

Bra frulle
Mysfika
Aristocats

Jag och farmor är födelsedagsbaaarn



Hahahha

En bra handbollshelg

Har varit en galen handbollsvecka, inte gjort något annat känns det som.. 7 träningar och 2 matcher! Men är inne i ett bra flow just nu faktiskt, fick träna med A laget i torsdags och matchenslirare idag ,300kr på hm satt ganska fint:)) så de e väl de ända jag har gjort den här veckan kan man väl säga 






Pusss cillen 

17 år i 9 dagar till

I fredags åt jag middag hos fredrik. sen så gick vi, hans bror, kusin och deras kompis på Dracula Untold vid elva på kvällen/natten. bra film må jag säga. somna vid 2 vilket var segt för behövde gå upp vid 08 för att hinna till jobbet. 
Igår hade jag en rejäl pissdag på jobbet då det var mycket folk och bara jag och chefen där som jobbade. dock så hade jag många på besök, mamma och sten, några familjekompisar och pappsen. det var mysigt! igår kväll övningskörde jag och köpte med mat från kista som vi sedan åt hemma och kolla film. 
Jobbade idag men det var lugnt så det var skönt. nu ska vi snart till mormor!
 
helt galet att jag fyller 18 snart. har sett fram emot det så mycket, och gör fortfarande det, men känns samtidigt lite konstigt att det här är min sista hela vecka som omyndig. känner mig dock redan som 18. är allt mer sällan hemma, jobbar, sköter mig själv liksom. aja, ska hända mycket kul när jag fyller år ser fram emot det som satan!!!
 
puss puss
 

näh

va jag vill bo kvar på ekerö. saknar det så mycket. usch. 
inte så tokigt
 

v 40

helgen har varit lugn, sköönt. har ändrat lite planer om mitt 18-årsfirande också ska bli kul!!16 dagar kvar kompisar
 
den här veckan har varit i full fart, nästa blir lugnare (som det ser ut nu iaf). livet rullar på rätt bra ändå. har lite att se fram emot. kunde dock inte hjälpa att längta till något varmt ställe, men äsch vem vet vad som blir av? ska inte klaga på hur livet är just nu iaf :) kramis
gick på prommis på ekerö med cillen i fredags
och kände mig rastlös hemma så bakade äpplepaj
blev förvirrad av säsongspremiären av tvd
bästa pluggsessionen
sen baka vi kladdkaka istället
 

Sandudden

Igår hade jag studiedag såååå skönt!! Så då fikade jag med farmor, var hos läkarn och sen tog jag och becca en ganska låång promenad bort mot sanduden och sedan sommarstan :) Det var riktigt mysigt! Annars har dagen bara gått ut på plugg vilket den kommer  fortsätta att göra nu efter en paus på gymmet :))
 
Puuusss Cilla 
 
 

wicked wonderland

hanna så cooool
jag och en nunna
de spelade grymmmtttt
 

RSS 2.0