Vaaaalborg, mannneen! ;))

eeyeeey!

Nu har vi varit vi brasan en liten snabbis typ! Vannnnn på tipspromenaden om scouting, heeeell yeah!!!!!
Becca: cilla vart uppraggad av sin lillebroshas kompis också hahahhaha lol!!!!!! askul var det att stå breviiiid :))))))
Cilla:Hahahhahaha Jag vet, lite pinsamt.. hans kompis var ju cooool. HHAhahahahh!! :D

Dags för fruktsallad, mango och jordgubbar m.m :) Awesome or WHAT!? ;)))

Puuussss Cilla o Beccca


JUST IDAG ÄR JAG STARK.. :)))))

HEjhej!

Klarade mig f*n igenom 7 km idag, kanske inte den bästa tiden men snart så är milen där.. haha
Annars har bajen precis tagit sin fjärde raka, denna gång vart det vinst med 0-2 mot Brage! Åååååh jag är så lycklig, det är så jävla härligt..Allsvenskan här kommer bajen! :))
Imorgon ska jag döma så att jag tjänar lite cash behövs ju typ..Sen ska vi titta på dirty dancing eller vad den nu hette eftersom att farmor har fyllt 60 och så ska vi ut och äta vilket är trevlans! :)
Nepp nu ska jag chilla lite <3

Puuuusss Cillla <33




Shopping! :)

HEjhej!
Idag har det varit en chill dag. Vi slutade kl. 11 och då åkte jag och fanny in till stan och tittade lite till spex fotot nästa vecka och vi ska vara fotbollsspelare!! :D Sen tittade vi lite i andra affärer jag köpte ett par jeans på salt o en hoddie från hollister, bilder kommer i morn ! :)) Och så var vi inne på NK och tittade på bal klänningar, hahahh man passade inte riktigt in där ;)
IMORGON ÄR DET FREEEEEDAG, RIKTIGT SKÖNT!!!!!

Heeej då :)) <3 // Cilla




GRATTIS!!!!

Måste bara slänga in ett grattis till Ellinor, Lotta, Frida och Per, som nu har fått lilla Loke! aawww instagramma mer ellie! :***




dock inte han, men bebis liksom

jag hoppas du får leva med det resten av ditt liv, att du lever med det i all evig tid

hej
vågar seriöst inte ta sprutan..vet inte var all min sprutskräck kommit ifrån? ascreepy.
är astrött också.. seriöst vill bara somna. snarrrrrrkkkkkkkkkkk
åhhh är assur på alla låtjävlar som radiokanalerna spelar om och om igen, typ levels, good feeling, we found love osv. svenska björnstammen börjar också kräva mer och mer av mina nerver. men hejdå

syster


omg vår bil är trasig

true story up there
HEJ

onsdagskvällar är seriöst inget att ha, det är inte ett skit på tv, så man försöker plugga, men sen känner man sig konstig när man pluggar så mycket, och då blire tv framför något tråkigt som typ halv åtta hos mig lol
fast ne, tittar INTE på halv åtta hos mig, utan pluggar engelska! går ändå helt ok, har skrivit en halv sida^^
men ikväll ska jag nog bara chilla, samt tagga inför tappendag imorrn, då man ska chilla ännu mer... haha men dans blire på kvällen.
usch orkar inte med alla skit läxor, har sparat på mig en hög känner jag.

Gotland om 1 månad!! :)

Hejhej!1
Om exakt en månad så åker vi till Gotland!! Ska bli riktigt roligt men vet inte om jag längtar eller inte.. Då är allt över liksom :( Men ajaaaa nu ska vi vara glada!
Sitter och pluuggar roligt va? det känns som om vi inte gör något annat än att plugga just nu.. nepppp måste
fortsätta slänger in ett roligare inlägg senare :)Puusss Cilla




Frihet

tjo, sitter och arbetar so, men kommer inget vart för jag tänker på bildarbetet. förstår ni hur min hjärna typ sprängs av plugget? men aja, bildarbetet kommer änddå bli kul! och ikväll är det top model all star+ desperate housewifes! wohooo



frihet? bildarbetet kommer äga

Skoolan!

Hejhejhejheje!
Nu sitter jag, Lisa, Becca och Fanny i biblioteket och pluggar, eller pluggar coh pluggar ;))
HAhah jag är glad typ ;)

hej då <3

TAGGAAA SLUTSPEL!!!

Heeeeej!!!
Snart ska jag dra på match, vi spelar kvartfinal i slutspelet där vi möter Tumba!! Så nu håller vi tummarna för att det ska bli en semifinal senare ikväll, även fast det är ganska tufft med tanke på att vi är 96:or och alla andra 95:or men aja det är bara attt KÄMPA!  ;)) 

Nu ska jag byta om ! <3 


 

musiken går åt helvete -.-

jag orkaaaaaaaaaar inte fattar inte vad man ska göra, fattar inte vad jag själv skriver och uppgiften suger.. Hur fan kan alla skriva så sjukt mycket. Jag är arg och på dåligt humör och imorgon är det nationella vilket säkert också kommer gå dåligt som alt annat gör. Nä nu skiter jag i den får göra den imorgon eller något inte nu iallafall javla skit uppgift. Hej då. Kanske skriver något glatt om en timme men inte nu, kör lite so istället det är ganska kul iallafall.



klännning...!

Beställde denna, förmodligen blir den till skolavslutningen!!!



What doesnt kill you makes you stronger,eller hur?

när jag pluggar so kan jag inte slita tankarna från hur jobbigt och tufft det måste vara att leva fattigt. lite bilder får ni här:




:D

Tjeeeena!
Alllt är chill här, har inte skrivit så mycket har iofs inte haft ngt att skriva om vilket jag inte har nu heller..  Becca vi borde ha något som amn kan skriva om ... typ ;))
Ska nog plugga lite men vet inte borde göra men jag är trött så vi får se :)
Nu ska jag titttta på klänningar inför balen, det börjar ju faktiskt närma sig nu. Helt sjukt allt bara går så fort, kommer ihåg för nästa exakt två år sedan så hade Becca, jag och Fanny varit i Vällingby och skulle överaska Lisa. Och nu ska vi jhelt plötsligt gå ut nian och skiljas åt allihopa, det är lite sorgligt.. Jaja det är bara njuta den tiden som är kvar :))) 
 
Heeeej då :)



Snygggggaaa!!!


känslor kan gå och ta sig

när man mår dåligt blir man deppig, och det är inge kul
när man blir glad blir man varm, och då svettas man
dom två tillsammans= en svettig och deppig tonåring=mig=mysigt va?


Flowers bloom, even though it´s grey


The Hunger Games


lol


Mitt sims dampar så jag kör på ett inlägg

Hej, har INGET som händer idag så jag pluggar typ. kul va?
nejmen seriöst, hellre är jag i skoolan och pluggar än hemma, för när man är hemma känns det iaf som att man inte gör ett skit.

men nu har jag inget mer att säga, så jag lägger in någrabilderr

ibland typ

hejsan hopppsan!

Hej!
Nu ska jag snart lägga mig och läsa! Här gör vi typ inget, det har regnat lite till och från idag och typ hela dagen igår :( men annars har det varit jätte fint väder och jag startade veckan med att tycka att det är väl inte SÅ varmt ute och brände mig som in i helvete och kunde knappt sova på nätterna för att det gjorde så ont.. smart va -.- Men nu har det lagt sig och blivit brunt istället :)) Imorgon och påp fredag ska det bli sol så då måste man passa på att sola innan vi åker hem på fredag natt... I sverige verkar det inte va så jätte bra väder direkt.

God Natt, sorry för jätte tråkigt inlägg men har inget speciellt att skriva om.. ;( 



jag och erik för nnågra dagar sedan ;9 <3  

Hemma och deppig

ÄHHHH jag tror jag drar tillbaks va? den jävla känslan man får när man är påväg att landa och piloten säger att det är 3 grader och regn ute....

men jag har haft det väldigt najs i tenerife, sol varenda dag förrutom en,bara att njuta typ.
första resan jag brände mig fett mycket; näsan, axlar, armveck, lår, vader och knäveck... hahah lol svider fortfarande när jag duschar.

ska jag bjuda på lite bilder? äsch vet att ni vill...eller inte


havsutsikt från hotell jao




la mere (vet inte vad havet blir på spanisch så skriver det på francais istället)


Sista kvällen....

Cypeeeeeern!!!

Heeeej!¨
Jag är sjuk men skit samma jag åker fan till Cypern imorn!!! Och jag skiter i omdet kommer regna eller  och att jag troligtvis inte kommer att bi så brun men det är iaf varmt och jag kan koppla bort allt som oroar en hemma liksom!!
Sen så fick vi reda på slutspelet och vi har gått direkt till Kvartsfinal där vi möter vinaren av Lidingö-Tumba alltså troligtvis Tumba !! :D
Nu ska jag sova och tagga inför imorn!

see you later aligator! :)


RSS 2.0