Snart vänder jag hemåt!

Hejhej!!
 
Just nu äter vi lunch en snabbis, ( eller snabbis och snabbis ) innan vi ska ner till poolen igen :)) Har inte så bråttom ner längre som amn hade i början. Men nu börjar det närma sig slutet och på torsdag åkervi tilll larnaca och bor på hotell där för att på kvällen kunna gå på stan och shoppa och lite så! Btw har precis fått ca 7000 i lön nu!! Jipppiii ;) Tagggga sista tre veckorna på sommarlovet för sen  börjar helevetet igen :DD
 
 
// Cilla
 

ska man slå till?

nja, 249 kr för denna, men snygg med låg rygg!
 
Net Top White i gruppen Kläder / Överdelar hos Style by Tyra AB (IQ118r)

PUH

Sedan mina kusiner kom hit har det varit FULLT UPP, jag menar, man har hela tiden pressen på sig att åka hem till mormor och träffa dom innan vi drar till la france, och så har man pressen på sig om att tänka på en massa saker av sina föräldrar, också ska man vara social mot sina vänner också!(haha känn er träffade)  men det får vara såhär tills på lördag, för så DRAR jag härifrån! 
 
Ni anar inte hur skönt det kommer bli! Jag vill bara koppla bort allting och njuta av sommarlovet. jag ska varken tänka, träna, eller vara orolig när jag är där. det ska bli så jävla najs. 
 
 
om tre dagar så.

Happiness

 
 
Just be happy, life will be more exciting then ;)

Cockpit

Nu kör jag,mamma och Isabelle på bio! Har varit och kollat på lägenheten i "blackenerg" idag (den visade sig ligga åt Vällingby-hållEt).lägenheten var fin, den var ljus med tre rum ett blir vardagrum så jag och Isabelle får dela... Utsikten var dock kass, den är utöver järnvägsspåret där tunnelbanorna åker förbi... Men dTata är bara tillfälligt tills mamma hittar enbostadsrätt :) bilder kommer sen!

FRån soliga cypern :)

Heejhej!
 
Jag tycker inte om den nya blogg.se, vi kommer inte överräns särskilt bra.. vilket är synd.
'
<men iallafall så är jag på cypern fortfarande :// vi gör inte så mycket kan jag väl inte säga.. Men jag har iaf inte sätt ett enda moln på ungefäär 10-11 dagar nu vilke´t känns ganska bra ;) Jag är inte så brun som alla tror vilket är lite negativt me jag orkar inte sola man dör efter typ 10 miniter om man står ut ens sålänge.. Men det ska bli lite svalare och har varit redan idag eller så har man vant sej mede 35-40 grader i skuggan :) i morgon ska vi på ngn beach handbolls tunering kan väl behövas ;) jajaj det känns som att det man skriver är riktigtrt tråkigtt
 
Kram Cilla ::))) ) <33 Sakner deeej + er omom ngn läser ;))
 

Bilder från halmstad

Här får ni lite redigerade bilder ifrån halmstad! :)
 
 

Nu vill jag att alla ska veta

Jag ville bara skriva här att för ett halvår sen berättade mina föräldrar för mig och isabelle att de skulle separera. dom bodde varannan vecka på var hemma hos oss. alltså har det senaste halvåret varit rättså omtumlande för alla i min familj, och jag har fått stå ut med det, samt alla andra tonårsproblem och krav som ställs på en. nu är jag inte samma person som jag var förut, och min vardag, ja hela min värld är helt annorlunda än var den var för ett år sen. 
 
ni som läser detta kanske redan är dom som vet, men jag ville vara säker på att alla vet för jag vill kunna skriva saker som händer i min vardag, och detta är mycket av min vardag just nu. hela mitt sommarlov har gått åt att försöka slappna av, men istället vara ledsen och helt konstig. 
 
nu blir det en skitlång text men det är lite fler saker som ska fram. 
jag kommer bara gå ut med det väsentliga här, men det händer en massa saker hela tiden som krossar mig om och om igen. saker som jag inte ens har sagt till cilla, och mitt liv är verkligen piss just nu. men jag måste ta mig igenom de kommande åren på något sätt, så jag försöker se positivt på dem.
 
min mamma har fått en rättså stor lägenhet i blackeberg, som hon ska börja flytta in i snart. vi har fortfarande inte bestämt om jag och isabelle vill börja växla allt går så jävla fort  , isabelle vill inte eftersom att hon måste åka till tappen varje dag, för mig spelar det ingen roll (närmare att bo i blackeberg för mig till skolan) men allt känns bara så konstigt, helt plötsligt är man ett skiljsmässobarn. men nu orkar jag inte skriva nåt mer, och ni orkar nog inte läsa nåt mer, så tjarrå!!
 

Dag 8 by Cilla

I min väska finnnsss.. inte så mycket tyvärr. Men lite allt möjligt kanske.. för det mesta ngn penna, sudd, plånbok, böcker, papper, smink ibland m.m mest smmå saker :))

Puusss Cilla

Dag åtta

 Detta finns i min väska
 

japp... Idag har jag varit på beachen med lillkusinen, så det finns rättså mycket i min väska...
-hörlurar 
-solglasögon
-tuggummi
-trosor
-kamera
-hårspännen
-foundation
-plånbok
-penna
-lip butter
-Ipren mjukakapslar 

dag sju

Någon jag ser upp till
 
Jag har ingen speciell förbild som jag ser upp till, utan kanske lite olika förebilder för olika sidor av mig...
 
mina stilikoner är typ Kate Bosworth, Rachel Bilson, Kenza och Lauren Conrad.
Men sedan har jag väl inspirerats av olika karaktärer i filmer, även om de inte finns på riktigt XD
 
Men om jag måste säga att jag ser upp till är min mamma, miN mamma är så otroligt stark och har gått igenom väldigt mycket. Min mamma har alltid varit snäll och har alltid varit trevlig och social. Hon är även väldigt speciell,lekfull och glad. Jha vill vara en mamma som henne när jag själv blir mamma, puss på dig! 

Dag 6 by Cilla

Någon jag ser upp till..

Jag vet inte riktigt det beror på vilket sätt man menar. men självklart ser jag upp till mina föräldrar på många sätt, på sättet dem är, hur de har lyckas m.m. Men annars på mer idol sättet så ser jag upp till Isabelle Gullén inom handbollen, vet inte riktigt varför med tanke på att vi har olika spel stilar m.m men jag tycker att hon är duktig och stark.. :)) är lite stressad så vart lite slarvigt!


Cypeeeern!

Heeeej!!!
 
Nu drar jag till Cypern om en halvtimme kommer bli awesome !!! Längtar faktiskt vill bara lägga mej på en soolstol och chilla i värmen, vilket är najjjss!! :)) Så pusss pusss ha det bra i Sverige, kommer uppdatera nästan varje dag även i Cypern <33
 // Cilla
 
 
 
 
 

hottttiie!!


LUNCH!

Hejhej! nu gör jag min näst sista dag på jobbet, najjjss!!! Ska bli så skönt att ha sommarlov men det känns ju inte riktigt som sommar eftersom att vädret är så otroligt tråkigt men ajaa snart är det Cypern!!!
nU ska jag gå seee ya! :) puusss Cilla




( Eenda bilden pappa har på sin jobbdator )

Dag 6 by Cilla

Killar jag faller för...

Hmmm.. det är ganska svårt egentligen, vet inte helt hundra det blir väl lite mera dröm bilden eller vad man ska säga ;)

jag faller för killar som är ganska öppna och ärliga och vågar stå för det man tycker. Man ska ha bra humor och kunna skämta om små saker och bjuda  på sig själv!! Att tycka om sport och att träna på något sätt utan att det bli för mycket!! Jag tycker om MUSKLER, lol. Ánnars utseende mässigt så har jag inte så mycket men att killen ska vara ganska lång är viktigt med lite smått rufsigt hår som becca skrev :)
Hammarbyare är ett plus ;)) needå skämta bara ..

Här är lite snygga killar enligt mej :








DAg sex

Typ av killar jag faller för... Detta blir kul

Om jag intresserar mig för en kille vid första ögonkastet, är det oftast för att han är mellanlång eller lång, rättså normalbyggd och lite rufsigt hår.
Men om man börjar lära känna någon lite så tror jag att jag faller för självkänsla, humor och intellegens. Jag gillar snabba och smarta repliker som får en att känna sig fin osv, så det måste killen klara av. JORDNÄRA personer är asnajjjsss då jag kan vara obalanserad lite då och då.
liams glimt i ögat lockar mig också...

Dag 5 by Cilla

Mina rädslor...

Jag är inte speciellt rädd för något om jag ska vara ärlig.. Jag är inte rädd för höjder, spindlar , mörker m.m men jag är rädd för att misslyckas och på ett sätt att göra fel så att folk blir besviken på en . Jag har i många år försökt och gör säkert fortfarande t.ex kämpat med att aldrig göra min pappa besviken inom handbollen, att försöka vara felfri för att inte få höra hur man misslyckades eller något sånt.  jag sätter därför väldigt låga mål för att jag då inte ser att jag misslyckas även fast jag ofta säger till mej själv att jag har gjort det ändå .. Vilket gör att jag har svårt för att fråga folk saker och ting, det är inte själva frågan som är jobbig men jag blir rädd för vilket svar jag kommer att få.. jag tycker inte om nya saker som nu när jag gymar så mådde jag jätte dåligt när jag skulle dit ner i början för att jag trode att jag var för otränad och att folk skulle undra vad jag gjorde där, inte för att folk gör det men jag får en knut i magen av det.  Det här kan verkligen låta jätte töntigt men jag mår verkligen dåligt över sådant och det har väl med självförtroende att göra också..

Puusss Cilla ( sry för ett ganska långt och osammanhängande inlägg )


alldång på skansen

sommarfeeling på max när boten anna sjungs på allsången!!!
idag har jag haft en asnajjjsss och schtekig dag med fanny, vi somnade nästan o solen haha. första doppet för året blev av också!!! wohoo tredje juli levererar asså.

Dag fem

Mina rädslor.
jag har faktiskt ingen jättestor rädsla/fobi, men jag har haft...
men idag är jag nog mest rädd för insekter (myror som börjsr krypa på en) och fiskar (tror att de kommer och biter mig om jag simmar ut för långt... det kanske betyder att jag är rättså rädd för att drunkna, eftersom att jag inbillar mig att något ska dra ner mig eller att jag ska fastna i sjögräs :/
fast då jag är som mest rädd, är om jag ska åka någonstans ensam, när det är mörkt. är rädd för att bli våldtagen eller nåt :SSSS
läskigt

Dag 4 by Cilla ;)

Någon jag saknar ... Felicia.

Vi var bästa kompisar i så många år och har inte träffats på jätte länge tyvärr men sånt är livet.. Vem vet någon dag kanske vi är kompisar igen, även fast det nog troligtvis inte kommer att bli så tyvärr. Men iaf det är sånt som händer man växer i från varandra och blir olika, thats life liksom... Men aja annars är jag lycklig och saknar ingen för tillfället :)

Puuusss Cilla :)

Ett helt vardagligt inlägg

TJO

idag har jag, tillsammans med farmor och isabelle kört minigolf. gissa vem som vann? jag ofc.

sedan åt vi lunch, och jag och isabelle åkte in till stan för att träffa mamma där och fika lite. skulle kollat på den där klänningen jag provade i lördags ( om cillla remembers ) men självklart så hade inte hm i västermalmsgallerian en "divided"-avdelning så då körde det sig. men sedan åkte vi hem och avnjöt en najjjsss middag med grillat och avocadosallad! haha låter som om jag bara ätit idag  men så var det faktiskt icke!

slänger in två dåliga bilder på klänningen som jag tog i lördags med cillan!




lol fint med strumpor till

hahaha  tol hahahahahah cilla fattar

Dag fyra

Nu blir det riktigt svårt här.

Någon jag saknar

just nu saknar jag inte någon, utan främst något, som jag inte vill ta upp särskilt genomgående. Det är bara något som jag har haft hela mitt liv, och nu inte har längre, som att något har dött eller nåt. Det är något som jag är HELT säker på att jag aldrig kommer få igen, tanken får mig i fortfarande att bli chockad.

Men någon jag saknar nu är väl en massa personer, känner ingen som har dött, så jag har liksom alla som jag inte träffar på jorden iaf :) men jag saknar en massa personer ifrån klassen, Ellinor, och mina kusiner. Mina kusiner som jag har så najjjsss med, men som jag antagligen knappt kommer att få träffa, då ingen i min familj just nu vill ha något med min morbror att göra. All drama just nu är sjukt. Min morbror är sjuk. Min mamma vill typ knappt aldrig träffa honom igen, då han beter sig som  han gör, och jag och isabelle slits mellan kusinerna och mamma/pappa.

Så där är lite av mina djupa reflektioner.


love you

+++++

Men även vi tre forever <3333




♥♥♥
puuuuss Cilla


Dag 3 by Cilla

MIN BÄÄSTA KOMPIS REBECCA PONTÉN!!!





Becca är min bästa kompis och har varit de senaste 2 åren ungefär :) vet inte riktigt när vi verkligen vart så tajta som vi är idag .. men när jag började i tappen så var vi i ett "gäng" och jag var liksom den nya tjejen, under den tiden så umgicktes vi inte på samma sätt utan mer i skolan men sen så var vi med varandra mer och mer!! Och nian har varit underbar med dej Becca kommer sakna oss till nästa år även fast det alltid kommer att vara vi på fritiden!! :D
Du är bäst och jag kommer alltid att finnas där för dej! ♥♥♥


Dag tre

MIN BÄSTA VÄN CECILIA ENGHOLM
Vi träffades i sjuan för första gången, och vi var väl aldrig ensamma tills i åttan, det kanske var då vi började ses mycket på fritiden och bli typ bästa kompisar. sen dess har vi kunnat berätta mer och mer för varandra och stöttat varann i alla lägen. jag är övertygad om att vi alltid kommer att hålla ihop och förhoppningsvis vara varandra lika nära som vi är idag!

RSS 2.0