Schnitzel och gulasch osv

Nu har jag wi-fi på en restaurang uppe i backen och tänkte slänga in lite bilder!! Har varit sol i tre dagar nu aaah så najs.ser dock ut som en gris i ansiktet. 









Cypern

Nu drar jag, hej dåå:) har sportlov i två veckor, känns ganska braaa!! Men nu ska vi åka samtidigt som vi hejar på Kalla!! 


Vill va så där brun igeeeen:( 

Puuss Cilla

8 månader

Idag har varit en riktigt riktigt grym dag. En lektion, sportlov, hängt med de bästa, vunnit på poker, Sverige mot final!!!!! 
Imorrn ska jag jobba och Hanna ska få jobba med mig!! Wheeey 
Sen drar jag iväääg!! Ja allt är bra 




Så bra




eu

idag och imorgon har vi EU-dagar på bromma! dvs, ettor, tvåor och treor blandas och delas in i land. jag är österrike whey 
men så var det några sjukt tråkiga föreläsningar vi var tvugna att genomlida... fick sjukt ont i rumpan av bänkarna i aulan. imorrn är det redovisningar av ens länder! tycker att hela det här projektet känns som något som bara sammare egentligen läser om, jag menar naturare och teknikare läser ju mer matte och sånt så hur viktigt är det här för dem egentligen? fast iofs ska ju alla rösta i valet någongång så jag antar att det är bra för alla att veta. 
 
 
 
4 dagar kvar 

En solig dag som denna :)

Älskar att man inte längre behöver frysa när man går hem från bussen eller när man står och väntar på tunnelbanan :) att kunns dra på sig löparskorna och dra ut en sväng utan att frysa ihjäl :) Jag trivs med sol och värme helt klart ! så när vi drar till Cypern på Lördag ska jag njuta av varje liten solglimt som kommer för jag ÄLSKAR solen :) Men nu ska jag duscha och sen möta upp Fanny och Becca  på en fika för att sen åka och träna, maaatch imorn! 
 
Pusss Cilla 
 
 

Fetus deletus








#Beccahumor



Guld

Helgen har bestått av gym, os-guldX2 hockeymatch, mysig bio, jobb och övningskörning. Rättså najs dvs. Sista veckan innan lovet nu kompisar! Om en vecka är jag i Österrike, wihoooooo 







So much lööööv


Det är Alva för er som undrar

Vandaliserar skolan 






Bilder från i lördags, veckan och idag. Bam what a lovebomb. 

13 feb 2014

Hela veckan har varit så sjukt lallig, när ens viktigaste lärare är sjuk och man har utvecklingssamtal blire väl så... vi har haft 5 lektioner totalt. lallare? ja visst. 
 
shit alla hjärtans dag imorrn. tycker om alla hjärtans dag. visst ska man visa sin kärlek alla dagar om året, men jag tycker att det är mysigt att ha en speciell dag till det!
 
här får ni lite kärlek av mig i förskott.
 
 
 
You know you’re in love when you can’t fall asleep because reality is finally better than your dreams.
—  Dr. Seuss

vi möttes mitt i vintern när mitt hjärta var tömt..

...åh här kommer alla känslorna på en och samma gång höhöhöhö
 
borde lägga upp massa bilder från när kompisarna var här i lördags men det får bli sen för dom e på mobben!!
 
saker känns jäkligt bra just nu. bl.a historiaprov uppskjutet en vecka! kan inte beskriva min lycka. annars är det matteprov på fredag men äsch jag tare.orkar inte med negativa saker så ägnar dem inte en tanke. ska förfan va gla'. 
fungerar faktiskt väldigt bra. träningsdagboken som vi har i idrotten fungerar också bra, är så taggad på att förbättra min kondition! synd att jag slarvat bort planeringen bara höhö fan
 
 tb normandie
 
 

<3

Underbaraste känslan som finns 






// Cilleen


så fin cillen

du är guld <3
 
 

I thought of everything i´d never regret

Den här veckan har varit mycket, både bra och dåligt, men för det mesta bra! 
jag och isabelle har varit ensamma hela veckan eftersom att resten är och åker skidor! det har varit skönt förrutom att mamma hör av sig varje timme...
 
igår kväll var cillen här och vi lagade hambörjare och kollade på the last song!! ahhh så fin den är. 
nu har jag tränat, och ikväll kommer klassisar hit!!! kuuuul!
 
puss o hej
när jag ska ta en egopic....
 

varorna på bandet ser ut som din tumblr

Dagens qoute: "varorna på bandet ser ut som din tumblr"!! 
 
Nu sitter vi hemma hos becccca och har en riktig mysis kväll! Så nu ska vi kolla på film och snacka skit!! :)) 
 
Puusss Cilla 
 
 

En låååååång dag

Idag är en seg lång dag som börjar kl 8 och slutar kl 16.30 för att sedan ha träning mellan 19-21.30 så kommer va helt slut när jag kommer hem! Men enooormt kul att komma igång med handbollen, nu ska allt släppa bara!!  Annars bestod dagen av typ 3h håltimme som spenderades med att spela boll i korridoren med pluttettorna :) imooooorn är de F R E D A G! 




God morgon allihopa




Måste skriva av mej

Jag är en tjej som ställer väldigt höga krav på mej själv, samt väldigt mottaglig för den pressen andra sätter på mig inom allt, speciellt handbollen och skolan. Det gör att jag själv skapar en ångest om att aldrig blir nöjd med något, rädd för att andra ska bli besvikna på mej. Att inte räcka till för de som förväntas utav mej och det är en känsla som jag senaste åren känt väldigt ofta, att jag aldrig räcker till för någon. Det gör mej väldigt nervös inför allt jag gör redan innan och jag blir rädd för att göra fel. Något som gör att jag alltid utåt försöker sänka kraven på mej själv genom att säga att jag suger på det här, eller fan vad jag är ur form för att folk inte ska räkna med mej, jag vill inte bli räknad med längre! Mina föräldrars åsikter är också något som alltid betytt väldigt mycket för mej att göra dom nöjda och stolta över mej.
Jag har alltså aldrig riktigt kunna hantera press eller höra att jag gjort något dåligt utan att inom mej bryta ihop. Men när når man sin gräns? Hur länge orkar man hålla en ridå uppe om att vara perfekt för alla? För snart orkar jag inte längre 






Maaaatch

Nu jävlar ska det kroosssas, taaggggaaaaaa




if you never try you will never know

qoute of the day 
 
hahahhaha. är med cillen för skulle fota henne inför en fotouppgift kan lägga upp resultaten sen ;)))) 
annars har vi druckit te och ätit ballerinakakor. har även introducerat cillen för tumblr!! fixat henne en blog så nu jävlar ska hon uppdatera höhö no press
 
 

love you

 

Veckan i bilder









Shit va lite bilder jag tar 


Senorita

Igår kom ellie Lotta och Frida hem till oss och det var mysigt! Sen åkte jag och ellie och mötte upp kompisar och   bowlade och det var mysigt det med hiho

Idag har jag jobbat och nu på kvällen åkte vi till Uppsala för att hälsa på farmor och kolla på mello. Imorrn ska vi på fotoutställning tror jag (Mattias Klum Hanna!!!!!!)

Puzzi



hahahhaha


true

This is really something we should think about | via Facebook
 
// Cillen

RSS 2.0