Riktig julkänsla <3

Hejhej!
Måste börja med att säga att min mamma är galen, haha! ;) Nu är alla julgrejjer framme eller nästan iaf eftersom att det är 1 December om någon timme! Helt sjukt hur fort tiden går om 24 dagar e de julaftoon och jag blir 16!!! Fast vill ha sommmar och värme man fryser ju som fan, inte min grej riktigt egentligen..
lite härliga bilder
 
 
 

Nov. 30, 2012


SNö ♥

åh jag ÄLSKAR DET HÄR
 
TACK DU KÄRA SNÖ SOM BEFRIAT OSS FRÅN DETTA ACK SÅ TRISTA NOVEMBERVÄDER
 

Självklart vart man mulad av kentaro ( får skylla mig själv egentligen, det var jag som började) och fick se ut som en blöt trasa på hemvägen men wtf vad gör det om hundra år 
 
Nu har jag druckit lite te och ätit en chokladbit och snart drar jag mig in till stan och dansar! ha det mys nu <3 (speciellt till fanny som ligger hemma och är sjuk, du får lite bilder som muntrar upp dig)

resa bokad förfan

Chania på Kreta en vecka innan skolan börjar i sommar. FYFAN VAD NAJS. LÄNGTAR GALET. 
 
det som var läskigt var att jag i något tidigare inlägg lagt in en random bild på kreta som nu visade sig vara EXAKT dit vi ska OMG lägger upp den igen lol
 

Trött ! :) lite random bilder sådär!

 
 
// Cilla <3 :)

resurrection

den låten ger mig fortfarande rysningar från konserten
 
 
 

I was made to keep your body warm

haft en jättemysig dag idag med ellinor, frida, lotta och lilla loke som kom hem till oss i vällingby och myste och planerade grekland-resa! åh det ska bli så härligt att åka dit, söndag-söndag, veckan innan skolan börjar. tror att det blir kreta, men mamma och lotta ska till fritidsresors resebyrå på onsdag och höra vad som blir bäst för oss! 
 
jag och ellie kom överenns om att börja några dagar med en löptur på stranden och sedan bara jobba på brännan och ha det grymt! (och kanske haffa några greker?) haha tänker lite på lena i systrar i jeans och kostas haha 
 
längtar galet

outfitbild kanske?

tröja- HM
byxor- TOPSHOP
armband- Present från faster
 
+mina boots
 
juste! glömde berätta att jag vart framröstad till friends i min klass haha kanske tackar ja! :) 

dra mot täby lite

Nu ska jag till Täby centrum och kolla lite! de har öppnat sephora där så det ska vli najs :D imorrn får vi finbesök av ellie och frida och lotta! kraum
 
bild från i torsdags ♥ BÄST

nattii

ska sova nu i min älskade shm-tisha som jag hade på mig igår! pöss

Swedish house mafia, nu kan jag dö lycklig

 
FYFAN VAD BRA DET VAR, FYFAN
 
Asså det är galet hur sick det var. jag stod och hoppade i 2 timmar och en kvart och jag var så jäkla hög på lycka efteråt. jag ba rös när de körde antidote, knas, every teardrop is a waterfall och ONE såklart. de var verkligen höjdpunkterna, även om greyhound var sjukt bra som startlåt. 
 
åååh vill bara tillbaka ikväll, och imorrn kväll, då jonte kanske kommer backstage! men detta var verkligen det häftigaste jag gjort. minne för livet.
 
skriver mer detaljerat en annan gång, nu ska vi ha gäster! PUSS
 

hej

det är freeeeeeeeeeeeeeeeeedag!!!!!!!!!!! :D:D

Puuss Cilllaaa


Veckan som gått!

Bad update, sorry..

Hejhej!!

Måndag: gjorde inte ett skit eller jag tränande!
Tisdag: tränade jag på morgonen sen hängde jag med Lukas och Oliver till ngn skola och hade handboll. Sen så åkte ja till Jessica innan träningen började!
Onsdag: praktik inne på förbundet, möte mm. Jag var på helt sjuuuuukt dåligt humör! Men sen lämnade jag Jessica o Lukas och gick och åt på pizza hut med Leon o Oliver, det var riktigt gött som vanligt!!! Efter det skulle vi till någon skola i Farsta och var där typ en timme i förväg.. Så vi tog ner en tjock matta och sov! Eller vi körde massage i typ 20 :) jag sög men oliver var grym och då spelar det ju ingen roll för mej!! Det var iaf super skönt!!

Pallar inte mer nu .. Imorn ska jG till Fanny Eriksson puuusssss Cilla <3 j


jobbbig måndag

sov inget inatt känns det som, vaknade så jäkla trött så jag fattade inte att jag var tvungen att gå upp så jag försov mig lite smått :S 
var uppe sent igår och pratade med mamma om åre-resan och det gick bra, det vart inte ens något bråk! men isabelle slipper typ inte undan men hon får ta med en kompis så det blir nog bra för hennes del ändå.
 
men sen så gick jag til skolan i mina nya skor som jag älskar! kan lägga upp bild senare ikväll eller imorrn :) vi hade franska och sedan håltimme på psykologin och då hängde vi och typ sov i cafeterian...
 
nu är jag hemma och har pluggat matte de senaste timmarna då jag har prov på onsdag... är så jävla trött men snart ska jag träna med josse så tack och hej. 


 

Hahahaha döööör!!!


puh

nu har alla gäster gått hem efter en låång lunch här... var tvungen att leka med alla barn som är sådär hypra efter efterrätten :/ men nu packar jag, ska lira lite badminton med pappa innan vi drar till mamma!

jag tänker inte följa med

Jag har bestämt mig för att jag absolut inte ska med på den där jävla åre-resan mamma har bokat åt oss. NEJ. Det är helgen innan jul, jag missar fredagen innan och då har jag prov, jag har även två prov veckan efter och jag tänker fan inte sätta skolan på spel genom att åka på en resa jag inte vill med på. Fanny du får vara beredd för antingen flyr jag hem till dig eller pappa, jag bryr mig inte om vad mamma säger för hon kan fan inte köra med mig såhär. Jag bryr mig inte om ifall det inte går att få några pengar tillbaka, dom får fan skylla sig själva för att de bokar en resa, en vecka innan jullovet, då man måste ta ledigt från skolan, utan att ens fråga mig. pfft.

bio-outfit!!

 
 
nu taggar vi breaking dawn part 2!!!! SHIET

har på mig min tischa med öppen rygg från weekday, svarta byxor från topshop, örhängen och ring med kors från gina ! :D
 

pluggar

Njae, nästan iaf. Skrev klart engelska-uppsats och skickade in till marita, men sen så fastnade jag lite här och var på internet :/ 
 
men igår så var det mysigt hemma hos cilla och vi klev upp runt 10 för att jag skulle åka och träna och cilla skulle kolla på någon match. men självklart så åkte bussen förbi mig och fanny så jag kom lite senare till gymmet men hann ändå springa 15 min på bandet innan passet började :) 
 
nu funtar jag på om jag ska läsa svenska, engelska, franska, historia eller plugga matte... det är rättså mycket ändå. 
slänger in lite random citat

KISS ME

vi har lite tråkigt och då lyssnar man på ed sheeran <3
 
nejmen vafan gör man när man har tråk haha nejmen nu får vi sätta igång tjejsnacket, pusspuss
 

nu drar jag mot skolan

sedan bär det av mot cilla på kvällen!!! twihlightkväll vi ska tagga inför lördaaag! puuuuuusss

Sjuk

Snygg outfit vild på hur jag ser ut medan de andra tränar.. :D


Jag trött som vanligt plus att jag är på väg att bli sjuk.. :((

Hej rubriken säger allt! Puuussss Cilla <3:)


Praktik!

Sitter på espresso house och jobbar.. Eller kanske inte jobbar ;) nu ska jag gå!


en outfitbild

för första gången hehe
 
men idag har jag på mig skjorta från hm byxor från topshop och en ring från bikbok, mina converse på det då mina boots jag har beställt inte har kommit än! 

god morgon

Klockan är 07:50 och jag är inte påväg till skolan då min klass fick matten inställd <3 jaa men jag vaknade som vanligt ändå och har nu (istället för att plugga till min redovisning) tagit lite bilder och redigerat dem. 
 
ha en bra daag allihopa <3
 

Skolan

Hej! Folk kastar boll i mitt huvud, kul! Hejdå! Söt va?


Hos Fanny banny

Hejhej!
 
Jag är hos Fanny just nu :) innan hade jag match med A-flick vart vinst 31-14 typ,jag gjorde 7 kassar från linjen, weeeeeey :) annars var jag hos Lukas igår med Jessica, Alex och Jimmy . Vi hade skräckfilms kväll igår jag typ hyperventillera hela slutet, lol .. Nu ska vi köpa godis eller nått pusssss
 
tagga frdeag Becca, tjooooo
 
 
 
 
hahahhaahha seriösaste bilden av alla tog vi lol

lol

jag och jasmine härom dagen
 

hejsan

nu är jag tillbaka! 
Men har inte så mycket att skriva dock... varit och tränat med josse och höll på att spy för att det var så jobbigt :/ aja men snart blir vi fit ;) ha det bra!

PLuggar!

hej!! Imorron är det norsk fylletunering!! TAGGGAD!! har tsm med jessica fixat diplom och priser tillde som vinner! vilket kommer bli vi:)
Hahhahah Men ska sova nu :)

// Cilla

världens bästa praktik!!

Hreej!¨
Jag har seriöst världen bästa praktik!!! Jag praktiserar på stockholms handbollsförbund tsm med Jessica, lukas, leon och Oliver! Det är grymt! Vi ska alltså åka runt till olika skolor runt om i sthlm och ha bollskola med små barn, haha så underbaaart!! Idag var jag med leon och pjääär i farsta någonstan och började kl 14.00 och slutade 15.15! ;9
Ja ska jag berätta om veckan då! i måndags så var jag, jessica, Conny, Sirwan och oliver på paranormal activity 4! helt sjuk film enligt mej den handlade ju bara om att skrämma upp en ju.., Fast jag och oliver satt typ och skratta lol. fast den var rägtt så obehaglig.. Oliver nöp mej precis som det var so läskigast jag fick typ panik :O Vi var hemma vid 00.30 så när klockan ringde vid 6.30 så var jag ganska trött.. :/ Långt inlägg så ingen kommer nog läsa men nu ska jag plugg a:)

// Cilla

Ful bild...

Tjena!

Hej!
Nu ska jag iväg på möte om min praktik! Så bloggar när jag kommer hem.. Förlåt för dålig uppdatering, det ska bli bättre lovar!  :)
 
Puss Cilla

Killergame

asså börjar känna mig biff nu, körde crosstraining igår och idag gymma jag med Josse! det är så jävla kul när man kommer in i det! 
Omg imorrn är det killergame. ska jaga nån tjej som går i N1A så vi får se hur det går :S men omg vad läskigt det var två stora killar som kollade på mig idag tror att dom ska ta mig D: 
aja vi får se hur det går, håller er uppdaterade! haha har gjort om min fb-profil och allt, TAGGA!
NU KOMMER JAG

När ska allt ta slut


Känslan...

Hej!
Vet ni vad? Jag är super sugen på att kunna titta ut genom mitt fönster hemma och se att de snöar.. Inte sådan där äcklig snö utan när den är som vackrast! Det är så otroligt mysigt. Man kan åka pulka och göra snögubbar och sånt barnsligt som man inte gör annars.. och sen gå in och dricka varm choklad med pepparkakor framför någon romatisk film insvept i en skön filt kan det bli mer mytsigt?  :) Och folk tycker att det är konstigt att man tycker om vintern, JAG ÄLSKAR DEN!! så länge det är snö! Snart är det dags att börja tänka på julklappar både till sig själv och andra! Japp nu vart jag på bra humör, ska nog börja tänka på önskelita och hoppas på en bra julkalender töntig somjag är! :)
Puusss Cilla
 
 
 

RSS 2.0