så jävla sexig

såg "ted" igår med mina vänner och omg ryan reynolds var smokin' hot
GAAASH

Träning och en dag på stan

vaknade 09.30 idag för att dra mig mot stadion där jag mötte upp mamma för att träna. vart cykling först sen ett core-pass! 
sedan åt vi sushi och drog oss mot slussen, gick upp för götgatsbacken och tittade in i affärer. Fick med mig en kofta från gina tricot! sedan tog vi en fika, chokladboll och chai-latte och sedan åkte jag hem till ekerö! sitter nu och väntar på fanny som är seg men det är hon ibland så det gör inget! ha det bra så länge! puss!

I shout for the sky i'm stuck on the ground, so why do I try I know i'm gonna fall down. I thought I could fly so why did I drown?

Tjena!
Gör inget just nu! Ska snart hoppa in i duschen, bokstavligt !
Ikväll ska vi ut och äta vad intressant va?! Jag och Fanny och några till har ingen koll på vilka , haha .. Jaha vi ska iaf på ond directions konsert i vår!!!!!!!!!!!! :D om precis 189 dagar! ;) ifall Fanny får biljetter vill säga det är ju inte säkert liksom ! Håller tummar och tår! Japp nu ska jag gå, seeeee ya!
// Cilla

Svårt att ta bild med ipaden, vart en väldigt ful bild också men så här ser jag ut just nu!


farit runt lite

asså.
 
klev upp klockan 10 för att åka mot viksjö där alva bor. tog typ en och en halv timme dit menmen...
sedan käka vi (jag hanna jasmine och alva) hemmagjord pizza och sedan hemmagjord kladdkaka, vi kunde inte sitta utan att knäppa upp våra brallor lol.
sedan vid femtiden åkta vi hemåt, eller hanna gjorde det medan jag och jasmine drog in till stan för att kolla på Ted med becka och jonte! haha den var skitbra! sedan åkte jag hemåt, men ekeröbussarna går ju bara två ggr i timmen vid halv tio så satt i bp i 20 min och vänta på bussen... men nu är jag hemma efter än lång dag på resande fot lol

Cypern!

Nu har vi äntligen fått internet eller vi fick det igår :)
Här är det varmt och skönt! Jag gör inte ett skit borde plugga men tar det imorn för nu orkar hag inte.. Jag bara läser och läser 6 böcker hittills! :/ nu ska jag göra er avis!


pluggpaus

HÖSTLOV ALLIHOPA!
 
Cilla är i cypern och jag pluggar :/
 
I fredags så var det ju en liten överasskning på G, och det var mat+bowling med Ellinor, Lotta och Frida! Jättemysigt var det, fick reda på att Lotta och co. ska vara med på reklamaffischer i tunnelbanorna för en bröstcancer-kamanj! för att uppmuntra de som är drabbade, kommer hon med sin historia om att hon blev gravid efter cancern och nu är friskförklarad!!! de ska göra ett repotage i amelia också! så jävla häftigt! 
 
idag har jag bara pluggat än så länge, sen ska jag åka och träna! puss <3

Älska skolfoto.. -.-


i am strong

In mot stan snart för en liten överasskning som min mamma säger att det är, får se vad det blir.. :) Men fyfan vad najs med höstlov!!!! :DD känns sjukt att sist vi hade lov var för 9 veckor sedan, sommarlov. känns så sjukt vad fort tiden gott då det snöade igår... :/ lite deppmode faktiskt för jag ser sådär fram emot julen :(  men aja nu bär det av! hejdå 
 

lite annorlunda idag

Pumpatävling på sam-avdelningen, S1A vann, FUCK
 
haha men annars så var det en rolig dag. fick reda på att lilla jag hade gjort det bästa historia-provet i hela klassen! helt najs
också facerapea kentaro mej och kommentra yålå på bromma gymnasiums elevkårs fb-inlägg om att man borde anmäla sig till killergame. shit va pin men aja yolo liksom lät den stå kvar
dödseriöst fejs men ni fattar
 

djupt

Jag har faktiskt inget att skriva idag, lägger in lite djupa citat istället okej det vart ett inte så djupt citat

Spricka eller stukning.. Väljer stukning !


Så sjukt trött

Samsam-prov idag, gick väl helt ok.. sedan hade vi cp engelska med marita där jag inte gjorde ett skit, och sedan no med den överhypra sandra, gjorde inte ett skit då heller..
Efter skolan åkte jag med olof till ekerö och hälsade på tappen! det var mys men alla lärare ville prata med en i typ 1000 år så jag vart ännu tröttare...
vi åkte mest dit för att säga till stella att vi är så grymt duktiga i franska, och hon vart jätteglaad!!! jättegullig var hon ♥
Men nu sitter jag är hemma och har försökt att plugga idrott men det sket sig. får bli som det blir på provet imorrn... :/ 
 
 
 
 

sats

Har idag kört mitt första pass på SATS!!! Var jättejobbigt dock :S är helt slut i benen och i armarna men det är så det ska va! annars har jag varit trött hela dagen och panikpluggat inför samsam-prov igår... hehe 
 

Hejhej!

Hej! förlåt för att jag inte har skrivit på läänge men jag har mått lite dåligt över handbollen och så senaste tiden så har inte vart så sugen på att blogga.. Men ska försöka bli lite bättre med det men just nu så är jag på depp mode 24/7 :/ // Cilla

Sweet sixteen

Åh jag har haft en sån underbar helg!!
 
Åt lunch på en grekisk restaurang m farmor och farfar i lördags, åkte senare direkt till centralen där jag mötte mina sisters and bros och drog till friday´s!! vi hade en jättemysig kväll där och de ordnade en dessert till mig och personalen sjöng lol. 
sedan efter lite fika på café 60 så åkte jag hem med olof och la mig i min säng och inväntade födelsedagen :D
väcktes på morgonen av min kära far och syster och år lite croissant och drack té :) 
sedan hämtade mamma mig och isabelle så åkte vi till mormor och åt god lunch och tittade på en dvd från när jag var liten XD 
Nu är jag hemma (med min kära macbook) efter en trevlig middag på roppongi med fanny! sushi vart det såklart ;) 
 Detta har jag fått denna helg :
-Macbook Pro
-mascara
-en egen pläd (haha är så frusen av mig)
-pengar
-ringar
-en dildo av mina kära vänner
-sats-kort :D
-Victoria´s Secret trosor
-Body butter+Body scrub+nagellack av fanny!!!
-samt shm biljett av mamma :) 
 
SÅ JÄVLA GLAD JUST NU <3 KRAM PÅ ER ALLA <3
 
 

macbook pro

OMG JAG BLOGGAR IDAG FRÅN DENNA, MIN NYA BEBIS!!!! ÅH VAD DEN ÄR HÄRLIG, GASH. 'TACK PAPPA <3
 
 
PUSS PÅ ER

snart är det dags...

nu fårjag in födelsedagskänslan. jag älskar den känslan... hahahaaaa fick inte följa med och fika idag med vännerna då de skulle köpa present till mig haha lol älskar dom <3 men snart bär det av mot uppsala där man ska fira farmor och mig! imorrn blir det middag med gänget på fridays längtaaaar!!!
 

Hatar allt just nu, fuck life.. -.-

Orkar inte, bara att kämpa på med "ett ironiskt" wihoooo.


Så hemskt... Hatar det så jävla mycket!!!!!!!!!!!!


Fyfan för det här

Allt började på tunnelbanaan, påväg till fridhemsplan för att klippa mej med mamma och syster. Jag sitter där och känner hur halva mitt vänstra öga blir helt suddigt och jag kan inte läsa vad som står på reklamskyltarna. får panik och när vi går vid fridhemsplan så berättar jag det för mamma och hon tror direkt att det är migrän, då hon får som jag hade fått innan sina migränattacker.
men vi går mot frisören, och jag trotsar mitt huvud som bara blir tyngre och tyngre och så siter jag där och blir klippt medan jag håller på att må riktigt illa. isabelle blir klar samtidigt som mej men mamma skulle slinga håret så jag och isabelle går till västermalmsgallerian för att fika, där jag rusar in på toaletterna för att spy. FYFAN. jag sitter med isabelle som fikar och dricker lite vatten, sen sätter jag mig på t-banan hem och vägen har aldrig känts så lång förut.
 Nu har jag sovit i en timme, ätit lite och legat med ett dunkande huvud hela dagen, TACK FÖR DET. skulle hem till jasmine ikväll och sen på fest men det kommer inte att bli av. hejdå.
 

asså jag är så jävla töntig

HAHA VI ÄGGADE JONATAN IDAG HAHA GRATTTISSS
 
nejmen jag är näst på tur... :/
 
men det var så jäkla pinsamt. vi gick iväg från skolan in i nån skog och äggade honom, och sen när vi gick tillbaka till skolan, så kommer Jocke ut genom dörren. JOCKE SOM MAN INTE SETT SKYMTEN AV PÅ EN VECKA OCH HELT PLÖTSLIGT TVÅ GÅNGER PÅ EN OCH SAMMA DAG. så däR gick jag och mina neräggade vänner och jag fick panik så typ undvek att möta hans blick och den här gången så såg han mig och typ kollade på mig och jag ba rådissade honom.
FYFAN VAD JAG ÄR TÖNTIG FYFAN KUNDE JAG INTE BARA SÄGA HEJ?! FYFAN VAD JAG ÄR DÅLIG VILL BARA SPOTTA PÅ MIG SJÄLV GASH. SÅ JÄVLA ELAK.
 
Ska säga hej och le mot honom nästa gång vi ses. MEN VAFAN VI SES ALDRIG I SKOLAN BARA IDAG ÅÅÅHHHH ÅNGEST.
 

trouble, troublemaker yeah that´s your middle name.

DROGAR DENNA LÅT
 
och lite olof-musik. vi har bytt platser och självklart hamnar jag brevid olof som ska spela musik för en hela tiden lol men en del är faktiskt bra!!
hahahahahaa omg skulle åka hem idag och på perrongen stöter man på fannys teknik-kompisar som säger att hon väntar på mig i skolan jag ba wtf... haha men det löste sig så att hon åkte hem själv och jag åkte med hennes kompisar, FÖRLÅT ÅTERIGEN FANNISEN ♥
haha men hennes kompisar är smarta och roliga så för mig vart det bra ändå :)
snart är det dans!!! taggaaaaar med te och macka!  har faktiskt börja äta fullkornsbröd för första gången i mitt liv lol. men annars så hoppas jag att alla haft en trevlig höstdag! kraam

yålå

 
idag har jag inte gjort ett skit förrutom att gå till skolan, naaaaajjjjsss men i skolan gjorde jag fett mycket så det kompenserar för eftermiddagen liksom.
så vad händer? nejmen har ingenting att blogga om, får komma på några roliga ämnen hehehehehhhehhee
nu ska mamsen och isabelle och jag snart dricka te, det är kvällstradition vetni! så bajbaj
 
 

Tunnelbanan!

Hej! Nu sitter jag på tunnelbanan vill inte träna idag faktiskt vill vända och gå och lägga mej igen.. För träningarna är Inge kul för alla tjejer är borta och det är inge kul att köra själv mot killarna.. :/ aja intressant.. Bajen vann igår det är ett under !!!

Kraaaaaam en trött Cilla


detta kan ni gotta er i

1. Vad är ditt mellan-namn? Mitra

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Rebecca är helt ok ändå

3. Är du i ett förhållande nu? nej lol

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans?

5. Vem var du tillsammans med sist?... nån kille i sandudden kanske

6. Får man fråga varför det tog slut? ...det var bara på skoj

7. Har du haft ett seriöst förhållande? ...nej

8. Vem vet mest om dig? Isabelle

9. Vad gör du på fredagskvällar? är med kompisar

10. Bästa filmen du någonsin har sett? Avatar kanske

11. Har du haft sex med fler än 5 personer? nej lol

12. Har du någonsin varit full? nepp

13. Har du testat droger? nepp

14. Röker du? Nej.

15. Snusar du? Nej.

16. Saknar du någon just nu? Ellinor.

17. Hur mår du idag? Trött men annars bra

18. Hur många tabletter tar du dagligen? 0

19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? pluggade kanske :/

20. Bästa minnet från sommaren? Frankrika och the voice dj bash, gills balen?

21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Frankrike

22. När var du där? Slutet av juli-början av augusti

23. Är du rasist? nepp.

24. Har du helt svenskt ursprung? nej.

25. Om nej, vart kommer du ifrån? Halv persisk

26. Föredrar du svenska eller utländska killar? alla killar förrutom araber. euw

27. Ser du fram emot någonting just nu? min födelsedag

28. Sköter du skolan? Jadå

29. Vad hade du för betyg förra terminen? Bra betyg

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG/A

31. Vilket ämne var det? hehe... historia, matte, engelska, svenska, franska, idrott ovch nu psykologi

32. Har du fått ig på ett prov? nepp.

33. Har du spelat/spelar du i ett band? Nej.

34. Anser du dig vara intelligent? inte är jag dum iaf

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Nu/i slutet av nian typ.

36. Vilken va den värsta tiden då? Sedan februari i år tills för någon vecka sen tror jag.

37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Ja.

38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Nej

39. Har du haft sömnproblem? Ja.

40. Hur ofta gråter du? inte så ofta faktiskt.

41. Vad gör du när du mår dåligt? läser någon bra tidnong, pratar med kompis eller tränar.

42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Oftast fanny faktiskt.

43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? haha nej

44. Vilken klass går du i nu? S1B YOLO

45. Vilken skola? Bromma Gymnasium.

46. Har du varit otrogen någon gång? nej lol.

47. Har någon varit otrogen mot dig? Nepp.

48. Är du stolt över dig själv? ja.

49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? att jag både kan vara seriös och flummig.

50. Vad får du ofta komplimanger för? Mitt leende och mitt hår.

51. Har du lätt att få folk att skratta? ibland kanske.

52. Cider elller öl? Cider lol

53. Har du några talanger? njae

54. Vet du om någon är kär i dig? kan jag inte påstå.

55. Är du kompis med ditt/dina syskon? HAHA Nej.

56. Vad står det i ditt senaste sms? kik: "jasmine har du tele2?" sms "jaaa"

57. Hur lång är du? 159.

58. Hur mycket väger du? vet inte säkert, 47 kg kanske.

59. Vilken storlek har du på kläderna? 34, 36.

60. Har du svarat ärligt? JA FÖRFAN

 

 


Hejhej!

tJENAAAAAAAAAAAAA ! nU har jag kommit hem från Norrköping, vi krossa alla !! vinst med 45-9, 26-14 och 44-13 eller ngt sånt! Nu sitter jag på Svenskan brevid Conny vi är bäst i skolan!!! Han suger ...

ses kram

InGET plugg liksom

Eller jag har redan pluggat det vi hade haha har inget att göra!!! satte mig och spela sims men den dampa som vanligt... aja snart bär det av mot badmintonhallen :)
 
åh vill dansa!! funderar på att ta ikapp min missade gång denna vecka och gå på något roligt :)
 
denna låt dansar vi till just nu, ååååh vad jag vill dansa
 

höst

ÅÅÅHHH vad najjjsss med höst!!!! Alla färger och det är skitmysigt när det blir sådär mysigt mörkt och man bara kan sitta inne med en kopp te osv. 
Idag har jag träffat fanny på en promenad och sedan har jag bara chillat hemma fram tills jag stack ut på en köptur med pappa. ikväll blire filmmyzz och imorrn blir det nog plugg och sedan har pappa bokat badmintonbana så vi ska lira lite ;) asså shit fyller år om typ två veckor, har filat lite på en önskelista;
 
1.Presentkort på: Topshop, Bikbok, Gina Tricot och Stadium
2.Body butter från The Body Shop (magnolia tror jag att den heter)
3.Ett par nya hörlurar (mina gick sönder...)
4.Ett nytt Iphoneskal
5.One By One mabylline Mascara
 
Har inte önskat mig så dyra saker, för jag har redan fått SHM-biljett och mamma och pappa ska ändå köpa Macbook och gymkort till mig så det får bli en lite billigare lista i år :) 
 
PUSSS
 

Vinst!

Den matchen som ska bli den tuffaste är avklarad och det vart vinst med 26-14!! Vi är bäst, thats it! :D nu ska vi checka in på hotellet :)

// Cilla


Norrköping

Om en timme drar jag till Norrköping! Fast just nu är jag inte taggad men aja blir nog det snart!! :) skriver ikväll eller imorn!!

//Cilla


Live while we're Young

Dagen började ju med att man fick ett fett A på psykologiprovet folks! Så jävla najs! Wohooop men historieprovet däremot får vi se hur det gick för aa.. Tänkte på massa annat när jag skrev provet... Men efter skolan så filade jag först med några vänner (på donken, så fattiga var vi) och sedan mötte jag upp Cilla på Gamla goda Ekerö! Vi tog en lååång promenad och uppdaterade varandra lite kan man säga. Sen drog jag hem och åt musslor (!) vart skitmätt!! Efter det så drog man typ hem till David då Olof bjöd med mig och det var mysigt att träffa gamla classmates! Nu håller jag på att svimma av trötthet så ha en bra helg allesammans


SM-heeeeeeeeeelg!!

Nu är det dags för SM helg, taggaaaaaar som fan nu .. Blir en resa till Norrköping då vi bor på hotell och lite såna najsiga saker !! :) annars så händer det inget under helgen!

//Cilla


Jag dog nyss....


Snart så!


Sant, fast med mer träning..


Så jävla trött

Sov typ 3 timmar inatt, måste plugga historia och träna. Pallar inte...
Haha men insparken igår var lite galen kan man nog säga... Flöt runt mellan Alva, Rebecka, josse, Fanny, Lisa och typ Olof och kentaro...
Haha och i slutet av festen kom en kille dit som jag och Alva spanat in lite grann och ja... HehHehE det vart rättSå intimt... HAN ÄR DÖSNYGG MEN 93:a GASH FUCK


Taggar inför inspark imorrn!!

Imorrn såhär dags ska det vara så jävla kul. Jag ska ba köra med girlsen och boysen samt med Fannys lilla gäng <3 men haha tjejerna vill ha förkrök hemma hos mig för mamma inte är hemma men det vill inte jag för det är fett ovärt att komma till festen alldeles lullig och bli utslängd? Jag kanske också blir det om jag hänger med dom? Eller? Haha men aja tar hand om det imorrn... Tagga matteprov imorrn bitti också!! Verkligen...
NATTIi


:)

Känslan i benen efter ett maxpuls test, två hansbollspass och ett fys pass är inte kul... -.-

// Cilla


Shine Bright like a Diamond

Vaknade 06:30, åt frukost, får sms från schoolsoft att vi inte har franska. Akönt med sovmorgon tänkte jag (även fast jag Inte la mig och sov) när jag hade gjort mig iordning fick jag ett till sms frön schoolsoft där det stod att psykologin var inställd. Jahapp tänkte jag. Satte mig och pluggade lite matte i väntan på att åka till skolan för att han en lektion. Men Nepp, sen kom det sms om att Sandra hade ställt in NOn eftersom vi hade håltimmar. Fuck tänkte jag. Vafan ska man göra med sin dag?! Men så åkte jag in till söder och hämtade ut mitt ID och åt en hamburgare (var hungrig jue) och nu är man påg hem... Klockan är kvart i tolv. Jahapp.


RSS 2.0