-paus-

Jag mår inte så bra just nu eller vad man ska säga så jag tar en liten paus och bloggar bara lite gran men fortsätt becca jag ska bara ta tag i mig själv sen är jag tillbaka :) Puss Cilla

IFK Tumba- Huddinge HK !!! :)

Idag är det match som gäller mot Tumba!!! Vinner vi den så ligger vi tvåa i 95 elit som 96:or, vilket skulle kännas helt okej! :D Annnars har det varit en najs dag eftersom Lotta var borta och vi inte hade ngn vikarie... Men nu ska jag göra mig i ordning!

Puuss Cilla


Taggaa sängeen!!!

Tja!
Har precis kommit hem från träning, alltid lika najjsss att träna och imorn är det maaaatch mot Tumba!! :D
Har typ 4 matcher denna vecka vette fan hur jag ska hinna! Har ni sett dom här minimodellerna med morsorna som är typ sjuka i huvudet seriöst, hur kan man bete sig så usch !!!!!!!!!!!!

God natt <333
¨



SPråklig

tjo, pluggar språk för tillfället

Här hemma sitter jag, efter en oändlig måndag, och pluggar franska+engelska och försöker med Non.
Jag undrar om jag har ärvt min pappas språkliga förmåga? min pappa kan prata Franska, Svenska, Engelska,Ryska,Tyska och italienska och ska nu försöka sig på persiska. Alla säger att jag har ärvt hans "lätthet" för språk, och jag hoppas att det kan stämma, för det vore rättså najjjsss. men just nu kan man "bara" Svenska, Engelska, halvt persiska och halvt franska... funtar på att börja läsa spanska på gymnasiet... vore najs.

men det jobbiga med att kunna fler språk är att jag ALLTID blandar ihop dom, eller iaf persiska och franska, något som är extremt irreterande.

aja, hoppas att detta inte lät som ett egotrippat inlägg, cya later alligator //beccaaa


vrider tungan sig i munnen?

dagens klipp

skönaste ever tack for the tips fanny! //becca


plugga hela natten, plugga hela dan

TJO

nu äre pluggmode på hela dagen, taggar....not

sitter och skriver om något jävla kärnkraftverk och dom frågar om betydelse för mänskligheten DÖ NO DÖÖ
DET FINNS JU INGEN MER JÄVLA BETYDELSE FÖRUTOM ATT VI FÅR BILLIGARE EL SOM INTE LÄCKER UT DÅLIGA UTSÄPP?!
haha taggar damp här haha

aja //beccaa


Pluuuugg :((

Hejhej!
Nu ska jag bara plugga hela dagen, roligt va?? njaaa inte riktigt... Usch vad jag vill att det ska vara lov eller om man bara skulle kunna dra utomlands två veckor, det skulle vara najs!

// Cilllan




najs!

Hejsan!
Idag, eller igår.. har jag varit i Huddinge hallen och dömt handboll och tjänade 530 kr, helt ok asså! :)
Sen när jag kom hem till middagen var farmor här och vi titta på glaaaadiatorernaaa! Och nu sitter jag och pluggar är lite stressad inför nästa vecka eller jag mår lite smått dåligt över den faktiskt, vet inte riktigt hur jag ska hinna... Men aja allting löser sig i slutändan om man vill! Nu måste jag fortsätta så att jag kommer i säng tillslut :)



Puss Cilla <3


Dagens klipp //becca



BÄST

Shopping+öppet hus+sims

HELLO

igår kväll satt jag och fanny och lana sims hela kvällen. skitnördigt, men ack så najs.
idag gjorde vi något vettigt, vi satte oss på bussen och åkte till stan, närmare bestämt till söder. där gick vi (med hjälp av färdbeskrivning på iphone) till Vittra gymnasiums öppna hus, där fick man godis och kakor...:D

sedan vart vi hungriga och käkade på burger king^^

sen drog vi oss mot gallerian där vi shoppade på JC och vila. vi gick in på hollister, men det var så jääääkla mycke folk så vi gav upp.... sedan shoppa jag på Satdium också!

nu är jag hemma och chillar... fast lite sims nu skulle inte sitta fel :@

min shopping:

halsband från JC


löpleggings från stadium


linne från JC


hjedå //beccaaa

Before I die












Dagens klipp

njut av dansen, men jag och cilla gör den bättre//beccaa


SCary

HAHA OMG ni vet igår när jag skrev inlägget "-->drömmarnas värld"? asså jag drömde sjukaste drömmen inatt!!!! omg vad sick den var! :

Jag och hela vår klass skulle titta på en konsert, när vi kom in där konserten skulle hållas så såg jag eric saade på scenen. jag ba; tja eric!!
han typ vinkade till mig, så jag gick fram till honom och då han ba:vill du dansa bakom mig?
jag tackade ja, och det visade sig att jag skulle få 449 miljoner spänn för det!!! omg liksom!!! men hur som helst så var det en till dansös, och hon skulle "bara" få 419 miljoner kronor, så hon tyckte att det var orättvist. eric vart sur då och lindade in henne i plast och hängde henne i ett snöre nerför ett flygplan. flygplanet åkte till ett inka-tempel där hon fick sitta fången. men hennes bodyguard kastade en förbannelse över eric sen... osv......

mitt huvud är ganska sick, men true story där! //becca


gammal bild som visar hur crazy jag är... deep inside u know

reemix

haha lol at the rubrik

HEJ

Idag har det varit en minst sagt hektisk och teknisk dag in my life! allt ifrån att missa bussen, till att fixa en propp här hemma har jag gjort, najs?

men även fast dagen har varit hektisk och teknisk så har det varit bra väder och sånt boostar mitt humör ganska rejält! hoppas alla har haft en bra dag så ses vi imorrn, tjarrå!!!!

Cillas vackraste mening idag!
-men det är ju så trygt...

(blandning mellan drygt och trögt)

//beccaaaa


den var fin...

--> drömmarnas värld

.. Brukar ni ligga och tänka på vad ni vill drömma om innan ni somnar? Det gör jag, fast jag ska sluta med det eftersom att det aldrig blir som jag vill ändå. Att kunna drömma är ganska magiskt, som att se visioner från förr eller från framtiden. Jag tror att man får såna här "deja vu"s (när man upplever något som man känner att man upplevt förr) från att ha drömt om det först. Eller? Men tänk om vi aldrig fick drömma? Tänk om man somnar, och vaknar igen? Fyf'n vad tråkigt, seriöst, hur mycket fint har man inte fått uppleva i sina drömmar liksom? Som den gången jag och Taylor lauthner vart tsm, glömmer aldrig<3 GODNATT!! //beccA

Öppet hus!

Har precis varit på öppet hus med Erik och pappa, det var väl helt ok.. Erik fick en privat genomgång med Carina i fysik salen :))
Men nu är det handbolls VM heeejjjjjaaaaa Sverigeee!!!!!!!!!!!

Pusssilipuuusss Cilla


Dagens klipp med en blond jävel som tror att hon är ball

//becca

Random shots





usch fifan för ngra bilder jag hittade i min kamera.../becca

jag och syster min

Hej
hatar måndagar, är så trött så att det går inte.
men en del najs saker har inträffat så det är ok. OMG min balklänning från asos har kommit! prövade den det första jag gjorde, och den var lite fail.
den var minsann lite större än jag tänkt mig, och mina höfter ser jättestora ut i den, så jag måste antingen justera om ganska mycket i den, eller skicka tillbaka den</3

haha min och systers sms-konversation igår kväll när jag skulle sova...:





(hon gick på toa) //becca

Min helg

Här är lite olika stuffs jag gjort under fredag, lördag, söndag, för de som är intresserade...(ingen) -spelat sims med fanny, råkade stänga av datorn så alla framgångar vi gjorde försvann. -spelat halo med Fanny, vårat lag förlorade båda gångerna. -bakat en kaka, smakade helt ok. -tittat på mission impossible 2, helt ok den med. -varit på öppet hus, thorhildsplans gymnasium. -köpt+läst en tidning. -varit förskyld. -gjort hål på en french hot dog(körde korven igenom brödet, all sås rann ut) -åkt bil till Uppsala. -druckit honungsvatten. -tittat på gladiatorerna, och "the day after tomorrow"(fastnar framför TVn när jag är sjuk) -fått en Marabou frukt och mandel<3 och ätit den ofc. -pluggat. -tittat på BBCs "frozen planet" jävligt bra må jag säga. -laddat ner och blivit beroende av ett nytt spel på min iphone. Japp, there you go //becca

Tagga skola imorn då!

Hej!

Idag har jag bara pluggat, inte så värst kul men nödvändigt! :) Men nu ska jag duscha och sussa.. Är seriöst trött hela tiden det är helt sjukt, men aja!!

Puss CILLa


WE ARE BACK ON TRACK!

NU KÖR VIIII! :D


Orkar inte mer, hej då för nu..

----

Bromma gym.

förlåt men jag är suuuper tröttt så orkar faktiskt intye skriva ngt, sry.. <33

// Cilla



Fortsätter på dina Becca :))


ALLA känner igen sig. typ









//becca

sorry for party rocking/dålig uppdatering

CILLA jag har hittar lyricsen till whateverr

"when the girl you like thinks yoou´re gay,
what-whatever
got a bunch of bills you can´t pay,
what-whatever
When nothing´s ever going your wayyy
Whatever

When you sit out of luck, and you´re feeling stuck,say
so what-whatever"

BÄST, så här kommer dagens video




ful bakgrund osv men lyrics jao //becca

GRYMT MARKOOLIO!!!!!! :d

hHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA

RYGG!

Hej!

Idag har jag varit och fixat min rygg, den är väl inte helt läkt men på bättrings vägen iaf! :)
Men just nu är det idrottsgalan så nu har jag inte tid atttg blogga längre så det så :))

Puusss Cilla



Precis!


SORRY, DÅLIG UPPFDATERING VET..

Hej!
Har inte gjort ett skit, förutom att plugga lite och tittat på handboll. Har ju gjort illa ryggen så har legat med en sån där värme grej hela dagen tyyypp. :( nu är det fotboll på TV så Heeej Dååå
Btw det kommer bli bättre uppdatering i veckan! :)

// C


hoppas...

...attt denna fina klänning kan passa mig!!! är rädd att den blir för lång/för kort eftersom att jag inte vet hur storleken sitter..... men omg vad jag vill ha denna klänning! ska be mama om att beställa den åt mig. //becca


Vinst mot spåret med 26-19!! :)

Vinst mot Spåret efter ganska dålig match som ändå ledde till vinst! Jag gjorde väl en helt okej match vart 7 mål! :D Nu blire 18 års kalas för min kusin Astrid, då vi först ska spela bowling dags för kRoss!!!! :D Bloggar mer när jag kommer hem! Pusss Cilla

Typ najs

Hej, vet ni vad? Jag ska börja köra dans-pass på balettakademin!!! Fett najs. För igår smsa mamma Mig att hon hade anmält mig till en dansgrej, men där skulle man sjunga också, och det vill icke jag! Så jag har kollat runt lite på hemsidor och så, och balettakademin var typ bäst så.... Det är najs för då kan jag liksom träna kondisen och göra något roligt samtidigt! Så kl. 18:30-20:00 på torsdagar smäller det typ, har lite problem med middagstider men det grejar jag! Ville bara ge er en inblick i mitt senaste projekt och så! /beccAaa

HATar socker, hatar stärkelse och jag hatar protein

hej, jag hatar vårt no-grupparbete

hur mår ni då? jag är trött, vill bara sova. har varit en sjukt jobbig dag i skolan idag med regn och slask och osv....
och vet du vad cilla? jo på syslöjden satt eva kvar vd mitt bord och ba:
är du nöjd med ditt betyg? j
ag: aa (vg är fan bra av mig i syslöjd!)
Hon: jag skulle vela ge dig mvg
jag: jaha
Hon: men du har inte gjort särskilt svåra arbeten...
Jag:neee...
sen började hon pladdra på om den dära texten ur tidningen och shit, så jag ba fattar ingenting...ska jag försöka höja mig eller icke? man ba ahapp...
meen... imorrn äre fredag och det är chill. hoppas det gick bra för dig på try-outen! //becccaaa



Nu gäller det, fan det är bara att kötta!!!

Nu är det try-out för Tumba handbollsgym. som gäller!!! Så nu ska jag tagga och jag SKA komma in, det finns inget som heter NEJ just nu… ;))) !!!!!! // Cilla

OMG!!!!

Jag vet att jag skriver omg för mycket, men detta är faktiskt värt en jävla massa OMG!' nu vart ni allt nyfikna va? Jo, ELLIES MAMMA ÄR GRAVID, SHIT MY GOD Det är verkligen att jag själv tänker "ofta?" varenda gång jag säger det!!! Det är en pojke som ska födas i april!! :DD jag tycker att det är så starkt av Lotta, som har gått igenom skilsmässa och bröstcancer, att skaffa ett till litet liv! Åååååhhh det känns som att jag också får ett syskon, jag är så glad!! Ska träffa Ellie nästa fredag, så jag får höra mer om det då, men jag måste säga det en gång till:OMG Det blir såklart ingen Greklandsresa med dom i sommar då, men Det är definitivt värt det. Resa kan man göra någon annan gång liksom! PusSar och kramar // beccaAa

Lotta potta....

Är helt slut, så ska  nog sova snart faktiskt.. Okej kanske inte riktigt än :) 
Idag var det första skoldagen det var väl ganska chill vi gjorde ju inte speciellt mycket. Lite irriterad på lotta potta bara :// Har inget intressant att berätta så heeej dåå <33 '



Du & Jag vi håller ihop vi :)  <333

/ Cilla


hoho

HEEJ
dagen i skolan gick helt okej fort. vi gjorde bara chill saker så det var najjjsss. det var roligt att få träffa klassen iaf. Eller en person har jag ju träffat flera gånger på¨lovet men... ♥
Nu ska man typ chilla, tills jag ska rida. shit det är iskallt ute vill inte vara i stallet!!!! USCH PÅ DEN
mennn detta fick bli ett tråkigt inlägg för idag är jag tråkig. byee
BTW. så att det inte blir missförstånd här, så var det filip jag syftade på förut, har träffat på honom hela två gånger på lovet, najs osv... :S   //becca

God Morgon!


yeeey, skola imorn då -.-

Hej! Har precis duschat efter fys träning! Dom träningarna tar seriöst aldrig slut känns det som..
Har iaf inte gjort ett skit idag eller pluggat och tränat typp eller kanske inte jätte mycket plugg. Japp nu ska jag väl försöka sova så att jag kommer i tid till skolan imorn :))

Puussss Cillla


Nu ska man bara ta sig igenom en termin till

Taggar inte till skolan imorrn. Så att alla vet det. Så börjar man dagen med äckelbild. Aja bättre än typ..matte. Sez imorrn allihopa! //becca

God natt.....................


MATCH!!

Taggggaaa match nu!! :D


FAAAN vad grym du är HELLNEEER"!!!

HElllner kom tvåa i Tour de ski, sjukt kul!! :D Förstår inte hur man orkar skata sig upp för en typ svart skidbacke som är över 3km...
Nu är det dags att tagga för mach mot Skånela!!! :)) 

Puusss Cilla

 

whatever

tjenareeee
jag har inget att göra!
de senaste dagarna har vi här hemma jobbat med att flytta isabelles rum ner till mammas och pappas, dom byter alltså. så hela vårt hus har varit helt kaos, och igår målade pappa och isabelle en sak så då stank hela huset målarfärg också!
men nu har vi lyckats få ordning på allt förrutom MITT rum. eftersom att dom behövde yta ute i hallen så slängde dom in allt i mitt rum istället, så allt är fint förutom mitt kaotiska rum... typ.
egentligen borde jag kunna plugga nu, men orkar inte så jag skiter i det! :D
//beccccaaaaaaaaaa

Dagens klipp



haha älskar den fortfarande // becca

Hahahahha so true!!



// C

-

Hejsan!
Jag är sjuuuukt tröttt... Vet inte riktigt varför men är typ trött hela tiden men aja. Ska iaf ut och springa snart sen kanske det blir det lite plugg men bara om jag känner att jag orkar :)

Puuuss Cillla


trött -.-


JVM - guuuuuuuuuuuuuuld!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så jävla underbart, GRYMT!!!!!!!!! Första gången sen 1981 :Dddd är så sjukt glaaad!!! Hahhaha nu kommer det stå över HELA fb ;))) God natt

JVM final! Kom igen nu Sverige!!!!!!!!!

Sitter och tittar på finalen medans Becca soover! :)) nu börjar tredje perioden! Puss Cilla

BRUNETT SÅ HETT!

Hejsan!
Nu har jag boch becca tittat på trassel, den var bra.. :)) Beccca tkr att häxaN liknar sin mamma Marjan, Hahahahahahhahaha :D Nu ska vi chillla !! Btw Brunetter är heta ! :))

Puuusss Cilla Och Becca! <33


haha ful´bild på mamma....


New years eve!

Hejsan!
Har precis kommit hem från Heron City eller det kanske var ett tag sen, var iaf och såg New years eve med mamma vilket var kul!! Den var bra men var lite besviken på Zac, han vart ju inte snygg förrens i slutet av filmen eller typ sista scenen.. ;)  Nu sitter jag bara och lyssnar på musik men senare kommer Becca och då hoppas vi att det har slutat snöa såå att vi kan bubbla lite hahah!! :D

Min outfit idag,  FUL BILD MEN SKIT SAMMA!
                       
                      



PUssss Cilla


HAPPYYYyyymode

ASSÅ JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaa

jag skrev innan jul, i ett inlägg att jag ville ha en egen dator i julklapp? jag vet att det inte är jul nu, men jag kommer att få en!!!!!1
för pappa ska köpa en Imac och ha i hörnan under trappen, och då blir den datorn som står där min!!! jäääätttteeegladdd!!!!11 nu kan vi sitta och lana sims i mitt rum fanny! :D omgomgomgomgogmomgogmogmomogmgog
det var bara det // beccaaa

Heart attack

OMG

Vaknar, går upp och ser en bilaga ifrån min ridskola ligga på bordet, tänker att det måste vara det nya ridgrupperna, men nej. DOM HAR GJORT OM HELA FUCKING SYSTEMET
bara så att ni vet, så gillar jag inte när saker förändras, jag tycker att allt är bra som det är, och känner mig bara otrygg när det helt plötsligt blir något annat...
så, dom har skapat kurser, som man får anmäla sig till själv. det finns olika sorters kurser;
-Hoppspecial kl 19-20 på måndagar
-Kombikurs(både dressyr och hoppning)kl 10-11 på lördagar
-fys.och balanskurs kl 18-19 på tisdagar
-hopp steg två kl 18-19 på onsdagar
-dressyr bas kl 18-19 på torsdagar
-dressyrspecial kl 19-20 på tisdagar och torsdagar
nu när jag har läst igenom häftet så låter det inte så dumt, så jag har anmält mig till dressyrspecialen på tisdagar, men det jag är orolig för är ifall om jag inte får plats i den gruppen!!!! isåfall får jag väl söka in på torsdagsgruppen, men om jag inte får plats där, blir det väl fys och balanskursen...
aja, intressant för er! men jag är iaf ganska lugn nu.... // beccaaa


ful bild ifrån i somras, men saknar...

SNYGGGGG :O





// Cillla <333

har inte gjort ett skit..

Hejsan har väl inget att skriva har inte gjort ett skit. Var ute och sprang, vilket behövdes! Sen var jag ute och gick med mamma, vilken rolig dag.
I morn kanske jag ska titta på bio med mamma på dan sen är jag typ ensam eftersom resten av familjen ska bort på middag, som de även ska på fredag.. Undra vad jag ska äta under två dagar, jag är ju så otroooligt duktig i köket! ;))

Pusss Cilla



Hey hey, life ain't fair

Hatar den jävla fitthorskitäckelsnorbögungen Hej, äR inte på bästa humöret idag som ni ser i förra meningen, min iPhone dampar nu när jag skriver också fuck mitt jävla liv. Har antagligen en förjäVlig pms av något slag för jag har inte varit såhär arg någonsin! Det blir inte bättre av att äckelungen och farmor och alla bara provocerar mig så jag typ bara vill skrika tills jag är helt ful i ansiktet. Åhhhhh vill bara hem jävla januari slask skit det är bara kallt och grått och fult. Du vill nog inte bli utsatt av mina utbrott Cilla, så jag tycker att vi ses på fredag, typ // Rebecca

Haalli hallå, äscchhhhhh

Tja alla vackra läsare ( gaaaaaaaaaaay)

Sitter och tittar på Liverpool, så just nu ör jag på lite dåligt humör......
Var iaf inne i stan med FAnny och checka rean, men tkr inte om det allt är bara KAOS! Men det var trevlans, fick med mej ett linne i från Hollister, en skjorta i från MQ och ett par fötter som värker., hahahhaha.
Planer för i morn är inga vara ute och springa i någr timmar för att inte vara ivägen för städerskan :///
Juste Beccaaaa jag tvingar dej at vara med mej på antingen torsdag eller fredag, du får bestämmma ;)
Nu börjar andra halvlek snart!!

 Puuuuussssss Cillla

BIIILDBRIST!!!!



Typ 2007 eller ngt! :)


live från uppsala

Hejsan svejsan!
idag vaknade man klockan nio för att åka skridskor med lilla lucas! hans första gång så det var ganska najs

men nu har han åkt hem till halmstad, så här sitter jag, forever alone hemma hos farmor(eller egentligen inte, då farfar underhåller mig med historier all the time. Jag får inte komma hem förens imorgon! suck

men nu ska jag inte vara så negativ, för det är JULLOV och vi har typ inga läxor så det är bara att chillaa galet! ska ha myspys och kolla på film ikväll, Juno på tv4 klockan 21.00. ganska bra film, har sett den förut. So I recomend that one ! haha farmor har bara svt1,svt2,tv4,6.an,kunskapskanalen opch barnkanalen så det begränsar tv-sittandet...

Fick höra en rolig sak av farfar idag. vi pratade om andra världskriget och då sa han:
vet du vad tyskarna i bunkrarna gjorde när de såg britterna invadera i normandie på D-dagen?
Jag: nae (ofc?)
Farfar: de skulle ju ringa till tyskland då, och larma Hitler, men så var det inte han som svarad, utan hans betjänt. tyskarna bad om att få prata med hitler, det var mycket viktigt, men betjänten svarade skräckslaget;Fuhren sover! man får inte väcka honom när han sover! så om hitler inte hade sovit just då, hade invasionen i normandie kanske inte lyckats lika bra som det nu gjorde!

hahahaha true story. //beccca




Lucas pucas&isabelle Pelle&rebecca pecca

Hej! Har tillbringat mina första dagar på 2012 i Uppsala med lillkusinen och faster!!! Vi har haft det mysigt och jag kommer hem på onsdag! Hoppas att få träffa Ellie efter det, men det får väl bli som det blir.... Fick presentkort på Bikbok av faster i julklapp! Najst liksom. Ska väl spana in lite mer rea snart. Assså omg såg en jättefin skjorta på peakperformance idag!!! Blå och rutig i flanell, men tyvärr liiiiite för dyr. Fuck Flotta Märken // Rebecca pecca

Dagens klipp by Najjjsss

Hhahahahah Man kan inte tänka på ngt annat när man hör låten,.. ;))



// Cilla <33

HUDDI HUDD ..

HEEEJSAN ! Har precis kommit hem från träning, kändes bra har ju bara legat och latat mej sen lund!! Idag var Joakim och Emelie här såvi titta på bilar 2 , den var ju värsta action filmen ju :D Nu ska jag chilla lite, puuuussssss Cillla ! <33


Sittter och lyssnar på spellistan från 2010, det går för fooort-...

Heej , Har inte gjort ett jävla skit idag men orkade verkligen inte.. Vi gick hem igår vid 4.30 så var ganska trött! 
Får se vad jag hittar på imorn ska upp och springa imorn bitti´, så nu har jag skrivit det här då måste jag också göra det! Och sen har jag träning på kvällen som vanligt men tror att vi har ett litet uppehåll mellan tis-fre om jag har tur.. Nää nu ska jag sova är trött och vill komma upp imorn så att det inte blir som idag :S

Juste jag har lagt två nyårslöften iår!!

1. Jag har godislöfte fram till skolavslutningen + dra ner på läsk... ( Med ngt undantag kaanske )

2. Och så ska jag löpa minst 2-3 ggr/ vecka , som jag gjorde i sommras/höstas!!! :)

FAAAAAN om jag inte klarar det, men det ska jag! :D

Puuuussss Cillla





Förra nyår!!

RSS 2.0