lista 2015

Hur har ditt år varit? Upp och ner. Otroligt. 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Tog studenten, Flyttade utomlands
 
Höll du några av dina nyårslöften? Jo jag bestämde mig för vad jag skulle göra efter gymnasiet.
 
Tror du att år 2016 kommer bli bättre? Förhoppningsvis
 
Blev du kär i år? Nej
 
Vilket datum från 2015 kommer du aldrig glömma? När min värld gick under 3/2, Vår skiva 1/4, Ludde 14/4 Studenten 11/6, Flytten till Nice 13/9. och massa andra händelser som jag inte har datum på.  
 
Vad spenderade du mest pengar på? Resor/Mat/Alkohol  
 
Bästa köpet? Barcelona-resan!!
 
 Vilka låtar kommer påminna dig om 2015?  Love me like you do, Wicked games, Cool, Waiting for love, Lean on, Everyday (ASAP), I know there's gonna be (good times) (Jamie xx), El perdon, Sorry. OCH MASSOR MER
 
Har du haft ett förhållande under 2015? Första månaden
 
Bästa minnet från 2015? Studenten, Första utgångarna på checkpoint i Nice, Skivan. 
 
Favoritprogram på TV? GoT, Sex and the city. 
 
Vad fick dig att må bra? Mina vänner ni är bäst<3 och Nice.
 
 Blev någon av dina vänner föräldrar i år? nej 
 
 Är du något du saknat 2015 som du vill ha 2016? Normala killar. 
 
Största misstaget? Att dricka så mycket alkohol...
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Bye bye Becc, att nästan alla kom o hade kul
 
Va du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år? Varit ledsnare än någonsin, men även gladare än någonsin tror jag. 
 
Bästa boken du läste i år? Haha har typ inte läst böcker men kanske allegiant då
 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om det hade slutat på ett bättre sätt mellan mig o Fredrik, Om ludde hade funnits kvar. 
 
Hur skulle du beskriva din stil år 2015? Svart och mer Svart
 
Vilken kändis var du mest sugen på?  Johnny i PH
 
Vem saknade du? Alla kompisar när jag drog till france<3
 
De bästa nya människorna du träffade? Bezawit, Paola, Viennay och tusen andra underbara från EF
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2016? Var dig själv, don't settle for less och sätt alltid dig själv först. och lär dig franska flytande haha
 

En dålig vecka som slutade bra

Ja det sammanfattar nog nästan hela min vecka. Korsbandet av, månader med rehabträning framför mej. Jag var ledsen och deppig en bra säsong där allt har funkat, axeln har blivit bra ,det har varit kul och Spela och sen på en sekund och ett dåligt val så är hela säsongen över. Efter att fått haft en myskväll med lite ben & jerry med Fanny så var det bara att rycka upp sig för nu startar väl resan tillbaks. Bryt ihop och kom igen som pappa brukar säga. :)




Va ute i fredags, riktigt kul! Aldrig vart så bakis som i lördags... 

Träffade Fanny och Vendela i lördags kväll var trevligt att ses igen länge sen nu när tiden bara springer iväg! 

Kram Cilla 

ska börja blogga på franska

13 jours puis je viendrai a la maison pour 13 jours bizarre
 
je me sens que je suis installée ici, peux presque pas m'imaginer la vie a stockholm...Je suis comme une famille avec bez, ses copines du chambre et paola. nous sommes tous des personnes differents mais on devient comme soeurs. si je ne les avais pas ici je n'aurais pas me senter comme je suis installée ici comme je me sent maintenant. 
 
j'ai déja habité ici pour presque trois mois. j'aurai de l'anxiété pour les temps qui passent trop vite. Bientôt je vais rencontrer vous encore une fois qui me sens drôle mais aussi bizarre...
 
Mes connaissances en francais montent de plus en plus. j'ecris une livre de la grammaire pour moi-même pour apprendre toutes les pronoms et prepostitions. 
 
nä bara idag men översätter för er. men försöker att prata så lite engelska/svenska med så många som möjligt för öva 
 
13 dagar sen kommer jag hem i 13 dagar knäppttt
 
Känns som att jag är hemma här, kan knappt föreställa mig livet hemma i stockholm...Är som en familj med Bez, hennes roomates och paola. Vi alla är så olika personer men man blir som systrar. Hade jag inte haft dom här hade jag nog inte känt mig så hemma som man gör nu. 
 
Jag har redan bott nästan tre månader i frankrike. jag får ångest över hur snabbt tiden går. Snart ska jag få träffa er alla igen vilket känns kul självklart men konstigt...
 
mina franskakunskaper går framåt framåt. håller på att skriva min egen grammatik-bok också för att alla skit-pronomen och prepositioner ska sätta sig. 
 
 
 

December

Vad har hänt den här veckan då, förutom matchen som jag redan skrivit om.. 
I onsdags hade jag först tenta som gick sådär va jättekonstiga frågor så kunde ju ha gått bättre, efter det hämtade jag upp Jessica i Sundby och så åkte vi till heron och åt middag samt kollade på sista hunger games filmen! Som vabra men känns ändå som om jag förväntade mej mer! I går var jag hos en läkare som kollade mitt knä, så blev skickad till magnetröntgen som jag ber har gått bra och att det inte är korsbandet eller ledbandet som är av! Menisken skulle funka men vätska skulle va perfekt! 
Så i väntan på röntgen hann jag med en hel bok "looking for Alaska" av john green han som skrev the fault in our stars! Den va riktigt bra faktiskt! Och just nu sitter jag och mes cyklar på gymmet som rehab för att kunna böja benet igen! Så en tråkig vecka där enda höjdpunkten var bio! 
Kram Cilla 




Vinst

Vinst mot serieledarna, alltid skönt! För egen del är det inte så bra med handbollen just nu. Gjorde illa knät för 2 veckor sedan, så försökte spela idag eftersom vi var ont om folk. Men blir bara värdelöst när knät ändå inte håller så just nu är det ganska tungt och man blir mest depp. Ska väl till en läkare om svullnaden inte lägger sig inom de närmsta dagarna. Men just nu så suger det och man blir bara besviken när inget funkar som det ska.
Kram cillen 




RSS 2.0