Becca 19 år

Nu blir du 19 år ett år där inte så mycket händer. Förutom att vi under ett år befinner oss i olika länder. Känns konstigt att inte alltid ha dej här, även fast jag vet att du i Nice är kär. Njut, festa och upplev allt som du hinner, så du massvis med nya minnen finner. För det här är ett år där du kan göra vad du vill och mer därtill. För du är den bästa och se till att idag fira och festa. Saknar dej så men oavsett vart du är så är det alltid vi två! Puss och kram och grattis på din dag❤️❤️











Norrland

Två helger i rad har spenderats i Boden samt Piteå! Så är galet trött.. Förra helgen förlora vi och igår vann vi :) annars består mina dagar mest va plugg  vilket inte är så roligt att blogga om! Ikväll är det match igen och sen är jag spelledig under 2 veckor medan familjen åker till Cypern som jag sååååå gärna hade velat följa med på men själv kommer jag ha tenta. Segt. 

Imorn är det någon som blir 19 så lär väl troligtvis komma upp något rim och några fina bilder ! 



Kram cillen 


heyo

sitter och lyssnar på gamla kygo-mixar och får flashbacks till tvåan... åh
 
känner mig mer som hemma nu när jag fått resten av mina kläder osv från sverige. känns inte så konstigt att familjen åkt tillbaka, kanske kommer känslorna sen. 
 
har en riktigt rolig vecka framför mig!! MASSA födelsedagar och min är först ut woop. dessutom är skolans sötaste kille (det är ont om söta killar) intresserad av mig vilket har fått mig på väldigt bra humör. usch att killar kan få humöret att ändras så fort egentligen... men han ska hem om någon vecka så försöker ändå att inte lägga någon större vikt på honom, men vem vet vad som händer ;)
 
nästa söndag flyttar även en kompis in på residencet (studenthemmet) så då kommer vi aldrig behöva föra på standen igen!!! börjar bli kallt för det nu också.. fucking awesome. 
 
hoppas ni har det bra. hör av er om det händer något kul. saknar er. kommer om två månader!!
 
 
 
har ändå lite nya kompisar<333

Bästa dagen



Kommer lite bilder senare från mina och Fannys fotoförmiddag i mitt nya korta hår ser såååå annorlunda pch konstigt ut men men 

Kraaaam cillen 

RSS 2.0