året som gått

 Året som gått har varit det värsta året någonsin. jag har mått så dåligt så jag inte vetat vart jag skulle ta vägen, jag har känt mig vilse, ensam, overklig, alldeles hopplös och maktlös. jag har känt mig sviken, lämnad, förvirrad och besviken som in i helvete. 
 
ända sedan februari har mitt liv förnyats på något sätt, på ett bra eller dåligt sätt vet jag faktiskt inte, men just nu känner jag mig hoppfull inför det nya året, jag vill på ett sätt lämna 2012 bakom mig, börja om, men ändå inte.
 
Året som gått har varit det bästa året också. jag har haft en underbar sista termin med 9A, bästa klassresan, bästa balen EVER. jag har gått på the voice dj bash som var fett, börjat gymnasiet och fått nya vänner som är bäst på alla sätt, jag har kommit närmare vissa, glidit ifrån vissa som jag inte behöver.  jag har haft en awesome inspark och a-wecka på bromma. jag har haft UNDERBARA stunder med vänner. 
 
Jag har även haft en mysig jul, och nyår kommer att bli awesome så 2013, 
kom ba 
 
GOTT NYTT ÅR ♥

30122012

Nu ska jag snart sova är skittrött höhö
 
har denna dag träffat hanna i vby och kollat lite rea och shoppat lite och sedan tränade jag för första gången på ett tag heh
 
åh mamma har köpt en filt som man kopplar in i eluttaget och värms upp gash vad underbar den är
ser ni hur mycket lyckligare jag ser ut? puss

allt suger ibland men jag jobbar på det

Ibland när det händer något lite jobbigt, behöver inte vara en katastrof men typ som häromdagen då jag ramlade i farmors trappa och slog mig lite här och var, då bryter jag ihop. 
Det är typ som en känslovåg bara sköljer över mig o allting bara känns alldeles jobbigt, jag blir tup alldeles deppig och tårarna sprutar och det känns som att jag nått botten. Jag tänker på hur jag saknar mamma och det känns som att jag aldrig träffar henne, jag tänker på hur mycket jag hatar dem och fyfan vad allt suger.
 
Men egentligen när jag tänker efter är mitt liv skitbra. eller jag har de bästa vännerna man kan tänka sig, jag har allt jag behöver och jag är frisk. 
Skolan är så jäkla rolig att gå till, jag tänker varenda dag hur najs det ska bli att träffa kompisgänget och jag älskar att ha myskvällar med ekerökompisarna och kunna prata om ALLT. 
Jag älskar att jag har Ellinor, som passar så perfekt in i mitt liv just nu och man kan prata om saker inte alla förstår. JAG ÄLSKAR att jag ska till grekland med henne i sommar, och jag älskar att kompisgänget nästan helt säkert ska till olofs landställe <3
 
och nyår kommer att bli så jäkla najs, hem till olof med kompisar och så får vi se om vi drar ut eller ej men ändå fatta vad AWESOME åh jag älskar det. 
 
Nu ska jag acka för att åka till mamma och just nu efter det här inlägget bryr jag mig inte om de här jobbiga känslorna som kommer varenda söndag för jag vet att mitt liv är förhållandevis bra. 

bilder från järvsö och lite annat


 
 

fikaa

Nu ska jag till alvik och fika med hanna och olof till att börja med sen så får vi se om det kommer några fler! 
 
kom hem från uppsala igår efter en hektiskt dag med mellandagsshopping och ännu ett migränanfall, låg med blixtrande huvudvärk i kanske 3 timmar innan jag kunde ta mig upp ur sängen för att åka hem... 
 
köpte iaf en stickad tröja igår på bikbok på rean, skitfin, har längat efter en sån här i över ett år nu tror jag haha. dock så sticks den så får ha en skjorta under :)
this is me todej bitchez

Julklappar dåh

- Hollistertop
- Fleece
- 2 st macbookfodral (ska bara behålla ett)
- Halsband som tillhört min pappas mormor
- Pennfodral
- Body mist
- Sport bh från Nike
- Bio-presentkort
- Swedish house mafia until now
- Örhängen
- Foto på Lucas :*
 
 

Nejmen hej jag har ju en blogg också

Har faktiskt inte haft tillgång till dator knappt internet i järvsö så  hoppas att ni inte saknat mig för mycket <33333
 
Nejmen ska man skrive ner hela julhelgen då? försöker med det :)
 
Kom hit till uppsala i lördags kväll efter att ha firat lilla julafton med mamma på morgonen och packat järnet på ekerö. då träffa jag lucas och annica och vi åt revbenspjäll och hade det mys.
i söndags vaknade vi tidigt och satte oss i bilen och åkte upp till järvsö, resan tog väl ca 3 timmar! väl där packade vi ur bilen och åkte direkt till skidanläggningen (5min från vår stuga m bil) och hyrde utrustning och åkte i ca 2 timmar innan liftarna stängde. Lucas sick åka lite grann men ja han ramlade väl en 100 ggr.
 
Julafton spenderades i backen i 3 timmar och sedan åkte vi till stugan och åt mat och vart precis färdiga till kalle anka! efter det kom jultomten (pappa) och sedan öppnade vi julklappar. sen chillade vi lite och jag och annica och pappa gick på promenad i mörkret! sen åt vi lite mackor och så.
 
Juldagen blev en heldag i backen och Lucas var extra grinig så det var halvkul att åka med honom haha men sen kom vi hem och chillade.
Annandagen åkte vi bara lite skidor sedan var det dags att åka till stugan och packa och dra oss hit mot uppsala igen :) så vi kom hit igår och hade julbord och lite mer julklappar och så!
Nu har Annica och Lucas precis åkt till flygplatsen efter att vi lekt i snön idag! puh äntligen är det öite tyst hahah men kommer med ett inlägg med julklappar och bilder från julhelgen sen! Puss ♥

16 år ;)

Hejhej!
Jag fylleeeer 16 år idag coooolt va?!
Har fått ett par special uggs lite häftigt sådär vilket gör att jag kommer kunna gå rakt med mna fötter! ;) ssen har jag fått presentkort på hollister och lite så :)
Nu ska jag gå hoppass alla har haft en bra jul ! :d
 
Puusss Cillla
 

SYDPOOLEN JAOOO :)

Tjenare!
Imorn är det JULAFTON, sjuk :O sen fyller jag år!! och efter det är det norden cup och sen är det nyår! Vad ska ni hitta på på nyårsafton då?? :) skriver mer sen nu ska jag plugga lite bhövs :)
 
Puusss Cillla
 

lilla julis imorrn

imorrn har vi lilla julafton med mamma innan hon drar till alperna. åh julklapparna ligger redan under granen vill bara haaa shit ser ett paket från NK :O
 
sen efet julafton imorrn ska pappa hämta oss så ska vi hem och packa en massa och sedan åka till uppsala och träffa Faster och Lucas <3 på söndag morgon drar vi till järvsö där vi ska spendera juldagarna :D asmys! kommer inte ta med macbooken så det blir nog ingen bloggning på ett tag, ni får stå ut utan moi
 
hur mår du cilla?

20121221

WE GONNA DIE
 
nej det hoppas jag inte
 
har haft en väldigt trevlig dag so far. gick till skolan med jasmine, alva, dahen och djrobster (hälsade på honom nu fanny hahah sedan hade vi klassmys med staffan oc körde någon musiktävling där mitt lag kom tvåa och staffan spelade luftgitarr.
det var asmysigt för när james blunts låt "you're beautiful" spelades sjöng hela klassen med haha åh kommer sakna alla över lovet.
sedan gick vi till aulan och kollade på en julshow typ eller två pers som sjöng samt presenterade dem vinnaren i killergame. 
sedan efter avslutningen gick vi långsamt ner för backen och sen åkte jasmine och alva och jag hem till mig och vi lekte lite. 
nu ska vi snart ha gäster! puss
åh vet inte varför bilden blir så konstig. men det här var iaf jasmine och alva som tyckte att snön såg ut som cookie dough och vill smaka (de smakade inte)

Åh detta skickade hanna till mig

åh jag vill ha pojkis
 

Jag är arg

Ingen bra dag
Hej då


pulkaa

Idag hade kära s1b bestämt sig för att åka pulka på idrottslektionen. 
visserligen var det kul men när man sedan skulle in i skolan igen och hämta sina vanliga kläder för att byta om var det inte lika kul då alla bara glodde på ens snöiga outfit. vadå barnsliga?
 
sedan övertalade några vår franskalärare om att vi inte ville ha språk då vi hade hålis så vi slutade typ 13 (började 11.30) och vi (Jasmine, Josse, alva, olof, kenta och jonte) drog in till chokladbollen som är vårt standardfik. där åt jag en ciabatta med chevré, valnötter och honung så jävla gott.

nu är jag hemma och ska senare åka in och träna med josse, puuuzzz
 
det var jättekol
och HAHAHA var tvungen att ta med denna bild på olof hahahahhahh
 

JUSTE!!!

Vi Kom fan TVÅAAAA i minihandbolls tuneringen på handbollen i morse, GIRLPOWEEEER!!!
 
// CILLLA
 

tjenare!

har inget att skriva just nu. Är på lite små dåligt humör vi förlora mot göksten och jag är sjuk och alltså nu ännu sjukare!

Om en veckaa..

 
Om en vecka kommer jag sitta här och veta att jag snart får julklappar :) Snacka om julkänsla med lite julmusik och att vi ska klä granen snart! oh herre gud jag älskar julen inte vintern men julen den är så jukt mysig men är dock lite stressad har inte köpt en enda julklapp.. jajajajaj spela rolll! alla får någotlitet :)
 
Den här veckan kommer va hemsk helt fruktansvärd faktiskt..:/ Patrik tycker nämligen att vi tränar för lite så det blir två pass i skolan om jag är frisk och sedan 6 pass utanför .. vet inte om jag ´kommer palla hhaha latmask är jag :D
 
Pusss Cilla
 

så jävla bra

 
Idag har jag:
-duschat
-pluggat
-tvättat (satt på tvättmaskin)
-gjort rent felix bur
-lagat mat till mig själv
 
så jävla grym, nu ska jag inte plugga ett skit mer tills panikplugget imorrn. jag ska installera ett till sims-paket och köra lite innan jag ska chilla framför någon film ikväll. att vara ensam äger ibland asså.
 
 

8 dagar kvar

hejsan
 
nu är jag hemma och lagar mat till mig själv! kom hem för någon timme sen efter att ha sovit hos fanny, det var lite kaos igår men det ordnade sig, men jag kan säga att vi gick ut i snöovädret skitsömniga och det var nog det jobbigaste jag gjort XD.
 
Nu är jag hemma och har pluggat, fixat julklapp och förbereder mig för ännu en ensamkväll då mamma kommer hem sent och pappa fortfarande är i frankrike.
 
nej helt ensam är jag ju inte, lilla felix gosar galet :)
lol min näsa ser sjukt stor ut men ni vet hur jag ser ut annars 

HUvuudvärk

Hejhej!
Jag vill gå och då har huvudvärk som attan orkar inte mer det har gått tre dagar kan detinte bara släppppa

let the good times role

HEJ
 
Igår var jag på julspex på bromma men det var sådärr... öven fast jag och jasmine och alva kom 10 min sent (fitt-adelsö bussen kom inte) fick vi vänta i typ en kvart innan det började, sedan var typ 1 tim sammanlagt bra av spexet, resten (1 tim 20 min) sög haha så det vart en liten diss på den. 
 
efter spexet åkte jag hem till jasmine och åt nattmiddag typ (canneloni och finsk pirog klockan 22.30) smakade på finsk pirog, ninjastjärna och kesella typ haha men det var gott. 
sedan skulle vi titta på film men jag somnade efter 10 min så jag typ sov på hennes axel tills jag la mig haha.
 
Nu är jag hemma och har städat lite (är ensam hemma hela helgen så det behövdes hhehe och nu ska jag väl hitta på något/plugga tills fanny kommer hit!! PUSS
 
jag vet inte varför den första bilden vart upp och ner men det var iaf hanna och jonte igår när de hade skagen i skolan :D
sedan är det jasmine och alva som hade askul hemma hos moi igår
sista är idag påväg hem från jasmine efter en prommis i snöstormen
 

Handboll ♥


SJUK eller nått.. :/

 Hejhej!
Sorrry för att jag inte har bloggat, kom inte och slå mej nu för jag bloggar!!
Denna vecka har vart en ganska fullspäckad vecka... Nu blire ett låångt inlägg!!
Måndag: Då hade jag träning först till 20 sen åkte jag och Jessica och tittade på någon handbolls match i spånga för att sedan åka hem till mej snacka om nördar..;)Tisdag: Träning osv.
ONsdag: Innne på förbundet och hade möte med min handledare. Sen var det pizzza hut med Leon, Lukas och Oliver det var najjss och lika gött som alltid!! Efter det var jag i någon skola tsm med Lukas och det vart strömavbrott hur jobbigtär inte det när ungarna börjar gråta efter deras mammor när det är helt kolsvart..:/ Sen åkte jag och mötte Jessica och vi åkte in till Söder och var i Eriksdalshallen typ 1,5timme innan matchstart men då behövde man inte betala inträde ;) Till matchen kom sen Lukas också och efter ett tag kom oliver :) Sen åkte jag hem och sov hos Fanny då var jag helt sjuuukt trött.
Torsdag: Hade vi try out på handbollen som vi fick sitta och titta på i fyra timmar vilket var segt och jag mådde inte så bra.. Sen så skulle jag ha dömt spåret skuru elitserien haha men det kom en domare vilket inte gjorde något
;)
 
jappp det var min vexka det tråkigt inlägfg men lite updates bara! bloggar senare igen :)
 
Puuusss Cilllaa
 

JUSTE

CILLA BLOGGA FÖRFAN KOMMER OCH SLÅR DEJ ANNARSSS

feeling sexy and free

Åh äntligen har det kommit in lite lycka i mitt liv igen ♥
 
ville bara skriva det nu får ni inte veta mer hewheehwhehhee
 
men jag sitter helt ensam hemma då pappa är i frankrike och mamma och isabelle i åre, så jäkla skönt!!
 
tränade idag och gick nårot afro-pass som är ungefär som min dans tror  jag fast mer kondis, men instruktören var lite skum ba: feel the energy of life in your body... what?
men nu är jag hemma och har duschat och ätit ostbollar hela kvällen wohhooop torsdagslyx, sket i plugget ♥
 
såhär sexig känner jag mig just nu, erhm. MONGOHÅR

12/12-2012

Sista gången vi får se ett liknande datum!
 
så lite extra yolo idag eller? hehe nää har franskaprov så måste sköta mig. 
 
igår körde jag bodycombat med josse och på torsdag blir det afro-pass vilket ska bli skitkul då jag kommer äga ut alla. börjar ta igen nu efter förra veckan då det endast vart av att träna 1 gång.
 
bara 2 veckor kvar till JUL åh vad jag längtar det ska bli så jäkla mysigt, ska åka till fjällen med pappa isabelle Lucas och min faster!! även så ser jag sådär fram emot då det kommer kännast sjukt jobbigt att inte fira jul med mamma på julafton... vi får se hur jag känner mig då.
 
redan lagt upp den en gång men den är så sann

lite jul

Idag har vi julpyntat här på ekerö! välbehövligt fick tjata på pappa rejält haha
 
var på julmarknad i jungfrusund också och tittade lite men det var bara en liten stund för det var så kallt ju :/
 
puss 
 

pulka

Hej! 
 
Nu sitter jag i mitt rum efter en mysig morgon med fint väder! Smet ut och tog lite bilder efter cilla åkt och innan de andra vaknade.Åt en god men sen frulle och tittade på julkalendern under tiden höhö
 
Nu har jag städat rummet och ställt fram adventsljusstaken så det är fejnt här nu. Har franskaprov på ons så borde plugga också.
 
Igår hade jag och cilla en jättemysig kväll, drog till konsum och köpte godis och åt en skit-sen middag då pappa suger på tider. Efter middagen gick vi ut för att åka pulka och träffade på lisa karro olof och oscar (och lisas syster+pojkvän) som tydligen hade stått och vinkat till oss utanför mitt rum lol men vi åkte lite bräda och sopsäck och snurrade på snurrgungan hehe (åt godis också <3) sedan vart det kallt så vi gick in och resten av kvällen spenderades i mitt rum där vi bara myste och pratade!
 
lite blandade bilder från imorse, min frukost (ost med honung på♥) igår när jag åt svamp (hehehe fattar ni?) och till sist mig och cilla, jag älskar dig ♥
 
 
 
 
 
 

reunion

Nu sitter jag och cilla återförenade i mitt varma rum och lyssnar på vinyl 107 <3
 
vi ska bara chilla och prata lite om vad som hänt sen sist, här får ni lite fina bilder
mobba inte frillan duschade nyss

BESÖKSREKORD FAN

 Tack tack.haha lite kul för vi skriver inget kul

i wanna be drunk when i wake up

nä skoja litt
 
veckan och två prov avklarade! historieprovet gick skitbra!!! kommer definitivt få C eller högre :D haha så får jag inte det :PppPppPPppP
 
nejmen nu chillar jag lite såhär efter skolan innan jag ska dra till fanny och ha sims-kväll!!! wohooop party party
sen imorrn ska jag träffa ellie i stan och kolla lite julklappar och snacka lite, sedan ska jag träffa cilla den bästa på kvällen hemma hos mej och ha myyyyyysss 
 
ppuss på er'
 
snart sez vi 

Hejhejhejhejhhejhehj

HEj!
det är snökaos, hej då :)))

Här var det liteee varmare

godermorgon

vaknar upp till snöovädret, sätter mig framför julkalendern och nu sitter jag i soffan med en kopp te :) sen drar jag till skolan, dans idag på idrotten! ha en bra dag i snön! 
 

standardplugg

Sitter och läser på inför historia-prov på fredag, så jävka mycket och ska ju satsa på A då jag fått det på andra stuffs i historian men försöker att inte ställa så höga krav på miG! 
 
åh alla träden är vita det är så jävla mysigt! kom till lägenheten igår och mamma har satt upp julstjärnan i fönstret i vardagsrummet och adventsljusstake i vårt rum! i köket har hon gått loss på gardiner och dukar och shit haha men det är mysigt ♥
 
ikväll ska jag köra bodycombat, wish me luck! men nu får jag återgå till plugget
 
juste! jag och isabelle får dela på en body-shop julkalender!! åh så glad! har hunnit öppna en lucka, den var en typ av handsprit som doftade citron!! najjjjsss

Snygg bild! ;)


Måndag imorn -.-

 
Hejhej!
Nu har jag kommit hem från någon italiensk ställe som vi var på med typ 20 andra.. :) fick lite godis i julklapp, hahha ! annars har jag vart med jessica idag och shoppat, hittade ett ganska snyggt linne ppå hollister som jag köpte ;) igår så så hade jag match vi förlorade, skyller på domarna de var totalt dumma ihuvet får damp ville seriöst ge fingret till dom ochsen gå där i från, PINSAMT!!!! Sen sov jag hos Jessica och vi hade det najs!! :))
 
God natt <3
 

should I, should I?

Hejsan♥
 

Mys-december är här! bara 20 dagar kvar tills jorden går under ;) äh skoja 
 
snön gör så att jag får värsta jul-feelingen! idag gick jag upp 08.30 för att se julkalendern, satte mig ensam framför tvn med en skål med gröt, erkänn hur mysigt det låter att sitta så och titta ut genom fönstret på det vita sandudden!
 
men efter att ha julmyst lite åkte jag till gymmet och körde cycling 45 min sedan core 30 min. Åkte sedan hem och käkade lunch och nu har jag gjort en MASSA engelska-plugg inför prov på torsdag! checkade schoolsoft nu och insåg att jag måste läsa ett svenska-häfte med gammal litteratur tills på onsdag -.- fuck homeros och bibeln
 

Men nu bär det snart av mot uppsala där jag ska titta på advents-fyverkeri imorrn haha puss
 


1:a December :)

Hejhej!
Jag missa julkalendern.. :( Idag är det match,weeeeeeeeeeeeey! Taggggaa galet! men vi har dock ingen målvakt, vem vet jag kanske hoppar in och visar mina skillz ;)

Kraaam Cilla


RSS 2.0