my life would probably get 2 notes

för att inget händer
för att inget blir som det skulle blivit den här veckan
för att jag inte kan ta chanser när jag får dem
för att jag inte gör ett skit för att saker ska bli bättre
fortsätter i samma spår och tror att något bra kan hända
för att allt bara kan vara så jävla segt
 
men vad gör det om hundra år. en dag som vilsen tonåring glöms nog bort snabbare än vad man tror.
 
 
 
 
 

Ibland blir jag bara så jävla sur

Sad

chill man

skrev ett jättefint inlägg igår även fast jag var jättetrött och ville sova. men tydligen ville bloggen också sova för det inlägget kom aldrig upp.
idag har jag varit ledig eftersom att staffan inte vill smitta oss. så jag har sovit, tränat, ätit och kollat på hunger games!!!!!!!! jäkligt najs alltså
 
imorrn äre beep och harres test, känns jobbigt eftersom att jag inte klarade harres förra året, hade ner hindrena hela tiden. men vi får ser hur det blir. nu kommer mamma hem för jag hör hissen öppnas ute i trapphuset så ska gå och socialisera. kraaaam
 
 

Superstition

För en latmask som mig har denna dag varit lite för mycket. Men shoppade/fikade lite med Hannz i Vällingby efter skolan och kollade på en fin lägenhet med pappa och övningskörde in till TC med mamma. Hann ju med en del ändå. Puss
och shit Kentaro ska gå visning på fashion week imorrn!!

Den var för lång men broderierna var fina




AUSTIN BUTLER ♥

 

Frågor :)

Det här året ser jag fram emot… Attt bli 18 åååår!! Soommar

Den filmen jag skulle kunna se om 1000 gånger är… Alla disney filmer, samt the hunger games filmerna och HARRY POTTER

Jag har största crushen på… Sport, choooooklad, killparfym ;)

Det finns en sak jag inte kan leva utan… Min familj och mina vänner, Internet och min iphone, spotify! och så mycket meeer.

Jag skrattar alltid åt… Tror jag har ganska lätt för att vara skade glad om någon ramlar eller så, annars becczor och fannzans garv då dör man

Det finns en låt som alltid gör mig på bra humör… Hmmmm hey soul sister tror jag :)

Pinsammaste saken jag någonsin gjort… Försöker glömma allt pinsamt jag gjort, är ganska klumpig med kommentarer och har lätt för att typ ramla :/

Om jag var tvungen att leva på en maträtt resten av livet… Lätt tacos!!! Kanske choklad men då skulle jag ju rulla fram ganska snabbt..

Om jag var tvungen att flytta till ett annat land skulle jag flytta…  USA, men kanske en liten ö i Grekland eller en ö i något tropiskt land

Om du fick önska dig vad som helst, vad skulle det vara då… Att alla mina nära och kära ska känna sig lyckliga :) Men även att jag snart ska få spela lite handboll igen innan jag blir deprimerad.

 

 
 

FROOOOOOZEN

Såg Frooozen idag den va sjukt sjukt bra!! Älskar disney filmer och kommer alltid att göra, finns liksom inget som kan jämföra sig med Disney för alla deras filmer är underbara :) 
 
 
 
OLAF!!!!!!
 
Olaf and anna
 
never let any one get you down 😙
 
 
 

bio

nu ska jag övningsköra lite överallt och sen ska jag på bio och se hundraåringen, i heron city så förhoppningsvis träffar man inte på någon som man känner :)
har tränat, ätit chips och nudlar och slappat framför värdelösa program på tv och tumblr idag, så jäkla nice. imorrn ska jag jobba!
 
me right now
 
 

6E

Idag hade vi bara engelska, sen slutade vi men jag och Alva stannade kvar och pluggade lite matte! Sedan åkte vi hem till Olof och spelade poker, fast jag fick va i samma lag som Keno för jag kunde inget först ahahaha, det var jättekul för vi vann HAH 

Ikväll är det bara jag och mamma hemma så vi ska köpa sushi och titta på en film som bara vi i familjen gillar. Bara jag och mamma, kone laghe baghie (skit i alla andra) som vi brukar säga 

Puss

Sex-E (sexy)





Minaaaaaa


händer inget spec

 En bild på mig själv
 

 En låt du lyssnar på väldigt ofta
Starting over- Macklemore&Ryan Lewis

 En bild av en person du kan berätta allt för
EN av några är cillen

 En film du kan se om och om igen
Bröllopsduellen XD

En plats du gillar att vara på
Stranden i le cap d´agde
 
 Hit vill jag åka
Jamaica, Indien, Japan, Afrika, Australien
En bild du börjar gråta över
 okej gråter inte men saknar den där härliga helgen på gotland
 
 
en bild som gör dig lycklig
 

Något du älskar att göra
Dansa 

 En låt du lyssnar på när du är ledsen
brukar inte lyssna på musik när jag är ledsen, men en sorgsen låt är what goes around comes around-justin timbalejk
Något du gör när du är ensam
tumblr+musik

Din favorit stad
Stockholm<3. annars Paris
 
En låt du gillar
Upgrade U -Beyoncé

 Din profilbild med flest likes
 

Vad jag vill göra nästa sommar
HA KUL
Vilket land var du i senast
la france

en bild du gillar på dig själv
 

 Någon du träffade nyligen
klassisarna, keno senast dåå
 
En bild som du älskar
 favvis
 

Skratta så lever du längre








22 Januari

Idag har jag haft två fin fina redovisningar är inte så super förtjust i att prata men det gick ju ändå bra och sen drog jag direkt från skolan till gymmet! imorn blire en jobbig dag för först är det träning 8-10 sen är det specifik styrketräning på idrotten och sedan 2,5 h träning på kvällen ...... hm inte så tagg på den men Snart är de helg igen det gör ju ingenting alls liksom, alltid lika underbart att få sova!
Vet ni vad? dom har lagt ut Caaaaatching fiiiireeee på swefilmer :))) blev tvungen att titta på den igen, den är verkligen sjukt bra!! 
 
Pusss Cilla
 
sista scenen där vi få se Peeta som vanligt :'( ♥        ↓
 
 
Kiss Peeta<3katniss
 

En ledig dag sådär mitt i veckan

Ja de är härligt det! Älskar TISDAGAR <3 tyvärr finns det alltid plugg som man behöver ta tag i :( så det är kanske dags nu ! Annars så har det inte hänt något speciellt den senaste tiden just nu är det ganska segt faktiskt! Eller det är ju handbolls EM, det är ju bland det bästa som finns! men beställde biljetter till Jason Derulo den 2/3 med Fanny E det ska bli sjuuukt najs!! 
 
Puuuss Cillla
 
 
 
 
 
 

okej ska man blogga eller

i fredags var jag hemma och spelade sims hela kvällen och halva natten, det var jättekul! i lördags åkte jag först en sväng till täby med mamms och sis bara för att inte hitta något förutom en kofta. sedan skjutsade dem mig till brommaplan så åkte jag hem till cillen! där åt vi tacos (förutsägbart) kollade på tarzan (inte så förutsägbart men den gick på disney channel) och myste och snacka (väldigt förutsägbart). (och jag åt lantchips(väldigt förutsägbart))
 
idag hade jag föredrag i skolan och det gick väl helt ok! imorrn ska jag dansa för första gången på länge wihoo det är prova på sen får jag se ifall jag vill anmäla mig för några gånger, det beror på hur lokalen är! 
 
pussss
 
 
gamla mysiga bilder

blir glad

 

Heeeelg

Underbart med helg är så sjukt trött hela tiden och nu blev de uppehåll med handbollen igen efter en jävla kortison spruta som va de läskigaste jag har gjort och det gjorde ont, men fyra veckor så får jag inte göra något typ. So it sucks. Men de är handblls em så allt flyter på ändå:)) Nu ska jag dra , kommer en bättre update sen !
 
// Cilla
 
 

Just stitch my wings and pull the strings, I bought these dreams that all fall down

djupt Rebecca

Ligger i min säng och funderar över vad jag ska göra i helgen och under resten av livet. Äsch. Idag har jag varit i skolan, tränat världens jobbigaste pass som jag aldrig kommer att välja igen. 

Ses imorrn babes, då är det frajjdejj!! 




Bilder från idag och igår när vi snapchattade så att mitt batteri nästan tog slut 

super super fresh with a dope styling

hade sovis till elva <3 fick dock aldrig i mig någon riktig lunch och eftersom jag inte är en sån människa som bara kan hoppa över en måltid är jag sjukt hungrig.
 
öppet hus imorrn, jag och hänä ska vara vid fotorummet, göra vår uppgift samtidigt som folk ska fråga oss saker, tror jag iaf (vår lärare är så sjukt oklar haha) kom förbi vettja (fast nej gör inte det)
 
puz 
farliga
 
 
 
 
 

måndejjjj

bjussar på random picsss

 
HAHAHHAHA persian problems på tumblr<33
 
 
 
 

Uppsalis

Har varit hos farmor sen i fredags, firat jul och gått på stan typ. Och spelat barbiespel<3 längesen

Ciao ciao



Alex 18 år

Igår va jag hos mina kusiner i Gustavsberg och sen så åkte jag hem till Alex som fyllde 18!!!! Vill ocksååååå , men de va riktigt kul! Är inte så bra på att ta bilder men dessa två tog ja :) 

Puuuss Cilla 





9 januari

Idag har jag haft rollspelsprov på Sam, spelat pingis på idrotten (och förlorat alla matcher hahaha) tränat, ätit middag i kista och nu pluggat järnet till matten!!! 

Målet är att få bättre poäng än på förra provet och inte göra små skit slarvfel! Ska faktiskt försöka läsa igenom provet för en gång skull, det är nog värt det! 

P&K ha en bra fredag imorrn guysss

Tbt -Sommaren!! När man slapp tänka på polynomer och logaritmer

En jävla helvetesvecka

En sjuk jävla hemsk vecka. 
Har seriöst inte sovit än och lär inte få göra det heller. Men nu är 3/7 grejjer gjorda bara lite saker kvar så nu ska jag fortsätta i några timmar till 
lärinte ha tid under den här veckan sorry 
 
Puuss Cilla 
 
Hade en underbar weekend med becczor i Åre förresten<33 :))
 
Young & Foolish • School’s tomorrow | via Tumblr

så jag ödslar mitt liv åt att döda tid

jag  har blivit förskyld tror jag, eller går och snorar och känner att mitt huvud är lite tyngre än vanligt. vill inte vänta 286 dagar på att fylla 18. hatar alla som får massa grattis på fb. okej kanske inte men ni förstår haha. 
 
snart ska jag på mattestöd i skolan med alva. orkar inte ha matteprov på fredag, orkar inte ha tal om en vecka, orkar inte ha rollspel imorrn. kul allt låter va :-) nu förstår jag vad alla menar med att tvåan är segast. 
 
äsch dricker en energidricka så får ni hoppas på ett mer positivt inlägg från mig senare hahah kramar
 
 
 
 

årebomb

måste fixa nya skidbrillor
 
fett kuligt var det. särskilt när våra fulla grannkillar kom in och sabrerade champagne med en rosa skida i vårt badrum och vad-sa-ru kasta kottar på vårt fönster hahahahahahaha. men det var mysigt att åka skidor, snacka skit, spela kort och chilla med dig cillen!! <3 <3 <3 <3
 
 

Åre

07:50 kom vi till Åre imorse och efter en hel dag av skidåkning och släpande av bagage sitter vi nu i den jättefina (!!!!!) lägenheten och tittar på mean girls, myzzzzzz

Får se ifall vi kommer in på norlie&kkv ikväll på bygget haha om vi ens orkar dit    

Cilla just nu!!! 

Becca just nu

2 0 1 4

Goottt Nyttt År ♥
 
Igår var en grym kväll och natt :))) Becca har redan lagt upp bilder så ni vet redan, känner att jag inte vill upprepa .
 
Nu drar jag och Beccca till Åre, ska bli helt sjukt kuuuuul! Så skriver mer när vi kommer fram imorn :) 
 
Puuusss Cilla 
 
så här star ser jag ut  i backen 

nyårrr

välkommen 2014! 
hahahahahahahha ellie
 
 
 mycket trevliga människor älskar er<3

RSS 2.0