Addebrooor

Adrian Lux igår på grönan!
Vi gjorde misstaget att stå skitlångt fram, för när alla började hoppa flöt jag iväg och det var helt omöjligt att komma tillbaka Hahaah

Så jag stod mitt i publikhavet långt ifrån mina vänner haha så jävla sorgligt
Men aja han var så jävla bra!!! Körde lite Lana Del Rey och one republic och shm också, även lite av min favvo nicky romero <3
Men teenage crime var ryyysligt bra ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


men det är ju torsdag

tbt bitches
balen!!! party party

det är inte synd om dig

Ni behöver inte läsa det här inlägget haha det är nog väldigt tråkigt egentligen. 
 
allt är så bra, men ändå inte. flashbacks hela tiden, saker som gnager på en under skinnet.
 
har haft så jäkla mycket att hålla koll på senaste tiden, har slutat bry mig om skit som kommer och går för jag hinner inte med det. måste hålla fokus hela tiden. vet inte om det är bra eller inte, men jag har slutat bry mig, om vad folk gör, tycker, vad spelar det för roll? det enda som spelar roll är det man har just nu, familj, vänner osv.
vissa saker har jag inte haft tid att tänka på, eller jag kanske inte velat tänka på det.  
 
jag känner mig så annorlunda nu än vad jag gjorde för ett år sedan. då vart jag svartsjuk på allt och hade ångest så fort jag råkat säga något som kunde tolkas som konstigt eller liknande. även om jag känner att jag har ett tryck på mig, press på mig nu, så känns det mycket lättare att ta itu med det. man är liksom lite fri. 
 
fast det betyder inte att allt är bra. vissa saker är bra, till exempel london om en vecka, sommarlov om mindre än två. men vissa saker suger just nu, men det får man leva med. 
 
så bra damon, så bra.

En fuckin vecka kvaar!!!

Tjenare! Dålig update jag veeet! Har glömt osv. Men i helgen så var jag iaf på Skol SM vi va väl inte så jätte bra mem vårt bästa lag vann hela alltet! Vi hade de riktigt kul iaf!:D sen har jag haft två chilldagar i skolan och imorn har vi ute dag! Här är min fruktsallad från gårdagen pga bildbrist! Puss puss Cilla


Turdag

Vem älskar inte turdagar?
Idag har dessa bra saker inträffat:
- sommarjobbet självklart
- fått slippa en franska-redovisning
- no-provet var aslätt
- pappa fixade min knapp på min iPhone
- gjorde en lyckad video på vine (höhö)
- och några fler saker
Wohooopo


en liten rolig låt

Jasmine kommer du ihåg? haha ja såklart du gjorde
 
den här är rolig att dansa till allesammans XD
 
 

YES

Ringde Nykrog idag för var arg på dem som inte svarat på min ansökan om sommarjobb, men idag var dem jättesnälla och meddelade även att jag fått jobbet! YES.
 
kommer nog arbeta typ halva sommarn men vem bryr sig jobbet är sjukt najs och mysigt ställe, samt så får man money och efter mina jobbveckor drar jag iväg till frankrike och grekland!!!! wihooo
 
 
 

stackars

det här har inte varit en bra vecka för min iphone.
först kastade kentaro eller olof en sten på den så att den fick en liten spricka. och nu har avstängningsknappen gått sönder. fan.
 
idag har jag varit hos mormor och morfar och firat mors dag och isabelles födelsedag (som egentligen är om en vecka).
 
annars? taggar inför en pluggfylld vecka, wihooo 
 
puss
 
fin bild

Galen helg azz

Haha lol nej

Igår träffade jag Lisa i stan och vi fikade och kollade lite efter mors dags-presenter och jag köpte en tvål till mor min haha

Idag har jag tvättat cyklar, cyklat, solar, tagit en löptur, pluggar och läst i en bok jag redan läst en gång.

I morgon är det ju mammsens dag och då ska jag till mormor och käka tårta som Isabelle bakat.
Puss nu får ni en lökig bild på mig efter löpet


May. 23, 2013

Ni trodde att jag hade glömt va?!! Nej det hade jag inte hehehehehhehehw

Det här var kära s1b under a-weckan, dagen med Disney-tema wohooo
Härliga tider det.


22 maj 2013

idag har det varit fullt upp. 
hade lång och skön sovis , började med idrott! efter idrotten åkte jag till ekerön för ett tandläkarbesök, fick sällskap av david på bussen woop woop
 
hade inga hål endast lite tandsten bakom mina ståltrådar men det var tydligen vanligt så yöö! det var lite kul för tandläkaren sa att jag skulle vara myndig nästa gång jag skulle bli kallad, jag ba shiiiiit
 
efter tandis åkte jag tillbaka till skolis, fick sällskap av isabelle på bussen haha
i skolan hade jag muntliga NP i franska. fick hjärnsläpp typ 10 ggr men det gick nog helt ok ändå. 
 
nu har jag kört ett pass bodycombat och pluggat så ska sova gott hoppas jag! 
 
Juste idag fyllde även olof år men träffade honom aldrig idag buhuuuu
 


Håltimme (ar)

Hej!
nu har vi haft håltimme från 10.50 tils nu. segt -.-  VILLL HEEEEEEM och gymma och sen sova! 
För jag e trött. Vi har faktiskt bara 3 riktiga hel skoldagar kvar så de e riktigt chill för sen är det sommarlov :)
Nu har jag lektion.
 
puussss Cilla 
 
 

Gymmet!

 
Tjenare!
Nu sitter jag och chillar efter lite plugga och en sväng på gymmet! Det är alltid najs, imorgon är det bodycombat är taggad till 1000000! Just nu är träning jävligt kul för man är inte så vältränad efter handbollsäsongen så man känner verkligen skillnad! Eller nja men snart så :D Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag sova !
 
Pusss Cilla
 

gotti


ingen mer matte

nationella gick i överlag ok, men failade på C-delen. 
satt seriöst i en halvtimme och bara stirrade på pappret. mitt menshumör hjälpte inte heller ville bara stanna tiden och sova. hoppas på att kunna nå rättså högt ändå...
 
men nu är matteskiten ö v e r har inga lektioner på typ två veckor bara betygssnack sista veckan tror jag. 
nu är det bara historian som ska satsas samt lite religion sedan är det  sommar. Faktumet att betygen sätts om 13 dagar får mig att lätta lite grann. nu köttar vi sista.
 
puss
snart så är det inte bara en bakgrund på photobooth

Tjenare

Nu är det paus mellan nationella ! Jag sög på allt tralallalaa


Hola que pass

Idag har jag varit i skolan och lökat sönder för det vart typ 30 grader på dagen och sedan kom jag hem och somnade i soffan istället för att plugga.

Sedan gick jag till gymmet i shorts och linne för att jag inte skulle löka sönder men senare när man ska hem från gymmet har det helt plötsligt blivit -20 och jag fryser till is istället.
Varför hatar jorden mina klädval?

Nejmen annars har det hänt najs saker idag, seglingsplaner med Fanny och cillz i sommar på g woop woop


She's like tomorrow

Nu är jag påväg in mot stan för att träffa Ellie! Vi ska fika och kolla lite i affärer ska bli mys.
Gick upp lite tidigare idag för att hinna iväg till gymmet också. Gymmade bara men det gick riktigt bra. Svettades som en gris när jag gick hem, asvarmt ute ju?
Hoppas ni får en bra söndag!


G L A D

Hejhej!
just nu är det stört mycket plugg men jag vet inte tycker inte att det är så jobbigt faktiskt bara att veta att det snart är S O M M A R L O V!!! Men nu sitter jag och fanny och tittar på Eurovision, dåliga bidrag  än så länge Spanien bäst  hittills. Imorn är det tester på bosön jao så det blir tidigt men jajaj heeeej dåååå :D
 

världens mysigaste

gårdagens kväll spenderades på klipporna vid kristineberg med bästa tjejjorna och senare keno vid min sida. (även M1a som hade tänkt i samma tankar som oss, fann dem senare på grannklippan)
vi grillade korv, brände korvbröd, grillade marchmellos (skiter i stavningen) och halsade läsk. i början fungerade hannas högtalare också så vi hade en kanonkväll!
sedan sov vi tjejjor hos hannzy och nu är jag hemma och borde göra något av dagen. 
hanna sov så fridfullt så imorse

Throwbackthursday

Kan försöka göra en sån här varenda torsdag eller vad tycker ni? Tills jag glömmer bort iaf haha
Här var den trevliga kvällen efter skolavslutningen i nian.


let the groove get in

idag har det varit en solig och fin dag och mysigt i skolan. dock så gjorde olof illa foten då han hoppade ner för trappan och hamnade snett (jonte jagade stackarn). han fick åka in till st.görans och röntga hoppas att det gick bra!!
 
annars har jag tränat idag, passar på att träna så mycket som möjligt nu innan jag fryser mitt kort för sommaren. Är stolt över mig som lyckats träna på gymmet 2-3 ggr/vecka plus dans sedan min 16-årsdag! Resultaten på ben, rumpa, mage, armar, rygg och kondition märks nu och jag är tacksam för alla svettiga timmar. Min motivation har faktiskt alltid varit på topp, jag har alltid blickat tillbaka på mina år i skolan som den alla ville springa mot på 80 meter eftersom att de då säkerligen skulle vinna, och tänkt att jag inte vill vara den höhö. Igår körde jag ju cooper-testet i skolan och det kändes såååå bra att vara under tidsgränsen som machan satt. så yay.
Men nej, jag ska inte starta ett sånt där jävla fitspo-konto på insta nu som alla (inklusive jag) följer, jag känner mig ändå 1000 gånger självsäkrare än vad jag gjorde för ett år sen yöööö. och nu snackar jag träning med dig cillz när vi ses det är askul haha ;)
 
 
 

en bra onsdag

eller visst det var mycket nationella, men har hänt en massa bra saker och allt känns riktigt najs just nu jämfört med tidigare så är på topp yöööö
idag efter skolan träffade jag cillen och vi fikade lite och pratade om mycket kul. sedan pallade jag inte träna för vi hade cooper-test på idrotten som gick braa!! hade alven som springkompis och vi vart stolta över varandra.
 
väldigt otaggad på plugg just nu och vi har helt ok mycket innan lov ( som btw är om 27 dagar!!!! ) men aja ska kötta sista nu.
 
puzzz bjuder på lite sommarbilder
hälften mina yööö

S N Y G G

  
 

 
 
 
// Cilla 

Träningsverket

hejhej!
Känner mej riktigt hurtig som har varit och tränat efter att ha latat mig sen i tosdags:/ Men nu jävlar är försäsongen i gång och det är bara köra!!! 
Annars har jag bara legat i solen och pluggat idag så inget intressant har hänt alls :)
Imorn är det först skol SM träning sen på kvällen vanlig träning :) Kommer va helt död när jag kommer hem..
 
Puuusss Cilllaaa 
 

i´ve been high and i´ve been real low

igååår tog jag en kvällsprommis med fannzan och frågade henne en bra fråga visst fanny? ;)
hittade en groda det var kul älskar grodor med inte paddor usch
 
idaaag sov jag länge och sedan övningskörde jag lite med mamma och lärde mig att starta bilen yaaaaay det var jättekul hahah sedan träffade jag ellie i kungsan vid 14 och vi pratade mycket, det behövdes verkligen! har hänt en väldans mycket vettni. sedan mötte vi upp mamma, isabelle, lotta och frida och käkade på vapianos, såå goottttt <3 <3 <3 där satt vi ett bra tag, snacka om grekland och en massa andra stuffs.
 
nu sitter jag hemma och taggar skolish yööö. heidå
 
såå vacker <3 <3 <3

fan rätt sjysst asså

sitta och sola på ballen, käka melon jordgubbar och chips är riktigt najs, tränade imorse också så ingen ångest här inte!
 
igår var jag med jasmine på en gratis danslektion eller om man kan kalla det för det XD min lärare var galnare än någonsin och vi gjorde roliga, fula, och lökiga moves haha dööör. men man fick en gratis vattenflaska så det var najjjsss.
sedan åkte jag till mormor och morfar igår kväll för det var någon kusin eller nåt som var där, han försökte prata med mig men med mina bristande språkkunskaper i persiska gick det halvdant. men åt massa kebab nonomonom
 
åh var tvungen snyggaste evah

Blixteen :)

Hejhej!
 
Nu sitter jag lyssnar när fanny berättar ALLLLLLT!  Avis becz?! du misssssar något så att du vet det! ;)
hej då ville bara att du skulle veta skriver en uopdate imoirn orkar inte nu puuuuussss Cilllaa
 

gahahahaha

fyndigt värre

sommmaarrr

skulle ju åkt till skärgården, men pappa ändrade sig sista minuten och ville åka och vandra på kärsön istället, whatevuh. 
pin var det iaf att åka buss dit med fetaste ryggan asså hjälp haha
 
men det var asmys att vandra på klipporna och i skogen där! var så varmt också så var jätteskönt. dock så var det många som idag kände för att lägga sig nakna uppe på klipporna så man fick ju chockar då och då och ba vände sig om så fort man såg naken hud. lite gross faktiskt endast gubbar som la sig så.
men vi käka mackor, koka korv på spritkök och hade det allmänt skönt i solen! en lyckad dag iaf :)
 
imorrn ska jag och jag jasmine dansa gratis på ett ställe yööö ska bli kul!! 
 
pussss
lite nerdy i min lady gaga tisha och lila hörlurar

HOs fannny E

Hejsan! Nu sitter jag med fanny! Så ska vara sociaaal :D fett fin profffe becca ;)

dags för dna-prov?

är nog egentligen en apa
okej fluminlägg haha

leeedigt

sitter hemma och chillar, har dans ikväll taggad på det då jag inte dansat på två veckor!
 
händer nåt i rålis ikväll skulle vilja dit också men ska på utflykt imorrn så pappa lät mig inte. synd, för det verkar vara många som ska dit...
 
aja ska bli mys att åka ut i skärgården imorrn! tvingar syster min att baka muffins haha, hoppas att vädret håller i sig. 
 
juste bytt profilbild på fb gilla NU.
 
heidå swaggers

Broöppning seeeegt och de är ju svinvarmt på busssen!!

Hejsan! Sitter och lökar på bussen känns otroligt trevligt tills man kommer till skolan och man kunde lugnt ha haft shorts idag och inte svarta jeans ..:/ jaja jag får stå ut !

Pussss och Kram Cilla


cherry cherry boom boom

var, liksom en massa andra i kungsan idag och hälsade på körsbärsträden som är så fina så. var apvarmt också så satt vid vattnet där och solade också! så jäkla skönt med värme, me lööööv.
I gallerian har de öppnat ett stånd med samma koncept som chillbox! man tar yougurt, frukt, sås choklad eller vad man än nu vill på, riktigt gottt var det
 
åh imorrn är det sista dagen innan lov så naaaajs och sedan dans på kvällen :D 
 
 
här var det en bild på mig och jasmine men den fick inte vara kvar

jag och hanna köpte även nya skal från monki apsnygga!!!

liten lista

Favorit tjej: känner inga tjejer!

Bästa minnet: Finns många men t.ex klassresan på Gotland

Bästa sexet: alla mina sex är bäst
Favorit frukt: mango<3
Favorit butik: Topshop
Favorit läraren: Mange från tappen <3 (med på bilden btw längst till höger)
Favorit mat: älskar all mat men speciellt grillat kött på sommaren m grekisk sallad och färskpotatis
Favorit serie: the vampire diaries
Favorit plagg: just nu mina militärgröna brallor
Favorit film: ingen aning
 
Bästa vänner: Ellie, Fanny, Cilla, Lisa, Hanna, Alva, Jasmine
Bästa sexminnet: har redan sagt att alla mina sex och sexminnen är bäst
 
Oskuld/orre: sån jävla orre. eller?
Vanilj/chocklad: choklad lätt
Vinter/sommar: sommar självklart
Michael kors/Marc jacobs: marc jacobs
Singel/förhållande: har aldrig varit i ett riktigt förhållande så vettefan men antagligen förhållande
Bromma/blackeberg: BROMMAA 
Roligast i klassen är: Alva
Hatar du någon: ah det gör jag nog, eller inte så att jag vill se människan död men nästan asså haha

feels like summer

värmen är äntligen här, sol varenda dag, knoppar på träden, blommor i backen - maj jag älskar dig♥
 

Idag var jag i skolan, två lektioner sluta klockan elva så chilllll. Hann med ett core-pass på gymmet och åkte hem och satte mig i solen, yeeee!!!
lyssnar på gamla sommarlåtar och får en sjuk nostaligi. tänker lägga upp lite gamla bilder här snart som jag hittade i min kamera. 
men åh tänk danza kuduro, har sååå många minnen från den låten, sommar 2011, var inte världens bästa sommar men shit vilka minnen ändå. 
Igår låg jag och isabelle ute på studsmattan hela kvällen, hoppade, pratade, lyssnade på musik och slog ihjäl årets första myggor. älskar sommarkvällar på studsmattan och även fast det var lite svalt kändes det ändå som sommar. 
så här får ni en sommarlåt och två sommarbilder
Lucenzo – Danza Kuduro

Cypeeeern!

Hejhej!
På lite dåligt humör men thats life:D 
Veckan har varit grymt och gått sjuuuuukt fort!!! hopppas att allahar njutit av de vackra instagram bomberna som har varit lite till och från på kvällarna..;) imorgon är det sista dagen vilket inte känns så kul dock. Är heller inte sååå brun som ni troligtvius tror men ändå helt okej eller vad man ska säga :) Imorgon fyller även en viss Jessica 17år så de ska vi fira lite smått sen ska vi pressaaaaa lol
men hopppas allt ät bra med er :) <3 saknar er förresten
 
puuuusssssssss Cilllllaaaaa <333 
 

lördag den 4 maj 2013

tja tja
 
igår efter skolan mysfikade jag med vänner med ballerina, smultroncider och jordgubbar vid närlundabadet! sedan träffade jag fanny en snabbis och sedan gick jag hem för att grilla med pappsen och käka go middag yööö
 
började kolla på en film som heter "into the wild" som många rekomenderat men jag somnade i soffan efter en timme haha också var det ingen som väckte mig så sov där hela natten, myspys.
 
idag har vi rensat här hemma och så fäljde jag med fanny på hemligt uppdrag hihihihiii och se får vi se vad som händer ikväll, blir nog myskväll hemma hos hannzz
 
hejhej
 

Valleballe

okej, i tisdags var det ju valborg som ni alla vet och jag hade det bääässst.
 
Efter skolan åkte jag, hanna alva keno och olof hem till hanna för att hämta hnnes saker och vi snurrade på en sorts snurrgrej och vi vart asvirriga haha. sedan åkte vi till ekerö och tjejorna kom hem till mig för att droppa saker och käka godis.
sedan åkte vi hem till olof och hängde där och hans brorsa kom hem full HAHAH och sedan kom David och då gick vi för att käka pizza yööö var så jävla hungrig.
sedan gick vi till ekebyhov för att checka majbrasa sedan mötte vi Oscar och gick typ direkt. 
Resteb av kvällen myste vi på oxberget, hemma hos david då flera grabs dök upp, sedan fucka vi ur hemma hos olof eller vi körde pingis som galna och smashade bollar på varann och dansade hahahaha
 
sedan gick vi hem till mig fast killarna fick typ vända direkt då de var tvugna att gå hem lol och jag hanna och alva däckade lol. 
 
igår tog vi en mysprommis i det varma vädret och hoppade och skuttade osv, det var riktigt mys! 
 
här får ni lite piczz
Keno käkar ekerö-pizzan/ hannas fina svanktatuering/ killar killar killar/ lucas valborg 2013 HAHAHAHAH
 
så fina tjejjor 
 
Puss 
 
 

Måndag Fast torsdag

Sååå trött har inte orkat blogga om Valborg... Men gör det ikväll!! Kan säga redan nu att den var jättemysig♡


RSS 2.0